Erkek Burnu ve Kalın Deri?!!??!!?!??

exeexe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
1
0
1
53
-Selam arkadaşlar.Sitenin asmi kadunlar kulübü Erkek kullanıcıların foruma üyeliği forum kurallarına göre aykırımı bilmiyorum ama!!!!!!

-Ben 1972 doğumluyum burnumda ciddi deviasyon sorunu , nefes alma sorunu yüzünden zaman zaman ağzım açık uyuduğum için sabahları üzerimden kamyon geçmişcesine yorgun bazı günle baş ağrısı ile uyanıyorum.Ağzım açık uyuduğum için boğazımda faranjit oluşuyor çoğu gün boğazda gıcıklanma yaşayan biriyim.

-İnternet ve sosyal medya da ünlü bir doktorla geçen hafta görüştüm.Burnumun kalın ve yağlı deriye sahip olduğunu sadece deviasyon ameliyatı önerdi..Çeşitli forumlarda araştırmalarıma göre kalın derili burunların zor olduğunu gördüm..

-Burun yapım: Yayvan kalın biraz kemerli bir burun kalın ve yağlı deri yapısı , içerden "S" şeklinde deviasyon tıkanıklık zor nefes alma.

-İsteklerim: Herşeyden önce sağlık rahat nefes almak. tabiki böylesine ağır bir ameliyata girmişken yıllardır görselinden memnun olmadığım burun şeklinide düzelmesini istiyorum..

Sizin yada yakınınızın yaşadığı tecrübeleri ve yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim..

Iyı bır doktora olursan nrden olmasın sadece odemler daha gec atılıor bende oldum arkdsımda oldu sızın gıbı gayette guzel oldu burnu odemlerde tahmn eddıldıfınden once ındı

Back