- 8 Ağustos 2019
- 13
- -7
- 1
- Konu Sahibi Lavinya1923
-
Tövbeee .. gercekten size ne diyecegimi bilemiyorum ..14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı
14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı
Anlıyorum psikolojinizi gayet cocuga hazır değilmişsinizBelki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
Bence şimdiden böyleyseniz lohusa sendromu yaşamanız yüksek olasılık onun için bi yardım alın yoksa istemeden bebeğinize bile zarar verebilirsinizBelki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
Hormonlardan canim hic olur mu sevmemek bende kiza hazirlanmistim oysaki transferde erkek hissettim dr dedim erkek mi transfer ettiniz diye oyle bi his kaplamisti sonra nub teorisine gore herkes kiz dedi bende kiz seviyorum ya ona adepte oldum bi iki gun kendime gelemedim esime soyledim erkek diye inanmadi o bile konusurken oglumuz vs diye konusamadik telefonda( esim yurtdisinda ayriyiz)bi sure bebegimiz dedik oyle bu sevmemek degilde farkli bi his sjmdi canimin bi parcasi nasil sevmem oglusumu seni cok iyi anliyorum14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı
Doğdu mu oğlunuzHormonlardan canim hic olur mu sevmemek bende kiza hazirlanmistim oysaki transferde erkek hissettim dr dedim erkek mi transfer ettiniz diye oyle bi his kaplamisti sonra nub teorisine gore herkes kiz dedi bende kiz seviyorum ya ona adepte oldum bi iki gun kendime gelemedim esime soyledim erkek diye inanmadi o bile konusurken oglumuz vs diye konusamadik telefonda( esim yurtdisinda ayriyiz)bi sure bebegimiz dedik oyle bu sevmemek degilde farkli bi his sjmdi canimin bi parcasi nasil sevmem oglusumu seni cok iyi anliyorum
hareketleri baslasin bir gor annesi o zaman bende 18 haftada ogrendim erkek olacagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?