Erkek çocuk istemiyorum😐

rabbim şifası versin inşallah çok çok üzüldüm ,

Allah sabır versin Çok zor olmalı insan empati yaparken bile nefessiz kalıyor.

Belki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
Merhaba benim de bir kızım var.Şimdi yine hamileyim.Kız kardeşi olanlara çok özeniyorum benim yok.Kızıma kız kardeş olsun istiyordum.Cinsiyeti belli oldu oğlum olacak.Belli olmadan önce konuşmalarda kız istiyorum kız olsun diyordum çevremdekilere.Sonra kanama ve sancı geçirdim.Sadece sağlıklı olsun Allahım kız erkek farketmez demeye başladım.Alışırsınız merak etmeyin o sizin canınız.Hem erkek çocuklar anneye düşkün oluyorlar.Kızım tam bir babacı.

İki oğlum var sürpriz üçüncüye hamile kalmışım kız olsun da kız olsun dedim hep evde kor lahana testi çamaşır suyu testi hepsini yaptım kız mı diye dokuzuncu haftada kalbi durdu geçen ay hamile kaldım aman kız olsun yumurtlama gününden önce ilişki testler yaptım kız olacak ya şuna onu da düşük yapıyorum Rabbim hayırlısının versin sağlıklı sıhhatli nasip etsin ötesi boş kız erkek bize mi kalmış zaten ne olacağı belli dersimi aldım umarım acı bi tecrübe yapamadan Benim gibi anlarsın kıymetini

Ben size şöyle bir örnek vereyim benim annem 44 yaşında en küçük kardeşime hamile kaldı kardeşim erkek doğulu olduğumuz için herkes erkek olsun erkek olsun dedi taa ki doğana kadar kardeşim bir günlükken sol testisinin çürüdü günü öğrendik anne karnında ameliyat olmazsa diğer yumurtaliga atacaktı o gün bölge araştırma hastahanesi ne gittik daha bir günlük bebeği annemin kucağında.n aldılar kan aldılar küçücük bebek damar bulamadiklari için ayaklarni delik deşik ettiler gece ameliyat a aldılar ve annem daha bı günlük doğum yapmış bı kadın yüksek tansiyon u var ve yaşı da ileri bı yaş o buz gibi hastanede yerde oturdu iki saat boyunca kardeşimin çıkmasını bekledi ve hep düşünüyor um belki de biz erkek olsun diye direttigimiz için Allah bizi böyle sinadi önce hayırlısını ve sağlıklı olanı isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…