- 3 Ağustos 2019
- 2.181
- 5.195
- 158
- 40
- Konu Sahibi Lavinya1923
-
Benim yorumumu okumadiniz sanirim yargilamadim sizi ve tavsiyede bulundumBelki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
Seninde canım bak benim ilk 2 çocuğum kızdı haliyle 3. Çocuğum erkek olsun istedim ve hamile kaldım hemde ikiz ve ikiside erkek ne oldu 21 haftalık karnımda öldüler o an dedim ki keşke 10 tane kızım olsaydı bu ikizlerimde kız olsaydı ama yasalardı hiç şımdı kız olsun erkek olsun demiyorum tek istediğim sağlıklı olsun ve uzun ömürlü olsun kız erkek hiç umrumda değil seninde daha ilk çocuğun onada yazık değil mi hissediyordur annesinin onu istemediğini yapma bunu kendinede onada inşallah ondan sonra hayırlı sağlıklı bir kızın olur benim amacım burda seni eleştirmek değil asla ama karnındaki yavrunun suçu yok bu haksızlığı ona yapma lütfenUmarım Bi gün istediğiniz her şey olur
Size gerçekten inanamıyorum Allah sizi ıslah etsin. Etmeniz gereken dua bebeğinizi sağ salim kucağınıza almak olmalı nasıl böyle düşünebiliyorsunuz çok ama çok nankörsünüz şükretmelisiniz sadece şükür.14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı
14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı
14 haftalık hamileyim erkek dedi doktor. Kendimi nedense hep kıza hazırlamıştım çünkü kız çocukları daha çok seviyorum. Kendimi çok suçluyorum neden mutsuz oldum diye. Şimdi hamile kalmak isteyenler beni suçlamasın.acaba doğunca sevebilecek miyim istemeyip doğunca her şey farklı olan anneler var mı
İnşallah Bi an önce o ruh haline geçmek istiyorumBi cinsiyetteki çocukları diğer cinsiyete göre daha çok seviyor olmanız anne olmadan önce de hamilelik psikolojisinde de gayet doğal bence. Hayalinizde hep kız canlanmış, öyle olacağını ummuşsunuz ama tam tersi olmuş. Bir süre sonra erkek çocuk fikrine alışmaya başlarsınız diye düşünüyorum. Öyle olmasa bile doğduktan sonra fikriniz değişecektir. Kucağınıza alınca, minnak gözlerle size bakarken, emzirirken size yan yan güldüğünde boşuna takılmışım cinsiyetine diyeceksiniz. O sizin bi parçanız. Sizin hücrelerinizi, kanınızı, genetiğinizi, huyunuzu suyunuzu taşıyor. Başkalarının oğlu gibi olmayacak yani :) Herkese pozitifi görür görmez analık yüklenmiyor zaten. En geç doğumda veya lohusalık sonrası yüklenecektir. O yüzden suçlamayın kendinizi. Geçecek. :)
Canim benimde ilk hamileligimde 12 haftalikken doktor erkege benziyor demisti ve butun belirtilerim erkek yonundeydi. Her gece ruyamda erkek bebek gorurdum filan . 16 haftalik doktora gittigimde suyu normal.boyuyu şu kadar ve cinsiyeti kiz dediginde şok olmustum. Erkek dediklerinde yanilma payi olmaz derlerdi cunku ve erkek fikrine cok alismistim . Kiyafet bile almistik :) garip gelebilir bazilarina ama his bu önüne gecilmeyecek birsey. Simdi hemen hamile kalamayanlara garip gelebilir yadirgarlar cok normal cunku herkesin yasadigi kendine . Benim ikinci kizim hemen olmadiginda cok uzuluyordum o zamanda bana herkes bir tane var neyine uzuluyorsun hic olmayanlar var diyordu ama dedigim gibi herkes kendi yasadigini zor goruyor empati azaldi malesef. Kizim dogdugunda inan cinsiyetin sadece bebekte kiyafet degisikliginden baska birsey olmadigini goreceksin. Tabiki oncelik saglikli olmasi sonra onu kucagina almanİnşallah Bi an önce o ruh haline geçmek istiyorum
Maalesef anlayış burada hep ikinci planda. Ben çok iyi anlıyorum seni kendini bunun için kötü hissetme. Bebeğin büyüdükçe hareketlerini hissettikce hele, onu cok cook seveceksin. Sonra bir de kızın olur belki saglıklı olsunlar yeterki cinsiyetin hiç önemi yok inan.Belki benim psikolojimi anlayan vardır diye yazdım ama yargılamaktan başka yapılan bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?