- 9 Eylül 2013
- 12.106
- 27.886
- 798
- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
bu konuda okuduğum en mantıklı yorumlardan biriİki kızım var...ikisine de neredeyse hemen hamile kaldım...sonra bi bebek daha istedik..dedim erkek olsa ne güzel olur...
Gel zaman git zaman kk da dolaşırken süper anneleri buldum...okudum okudum mantığıma yatırdım :)
Ne yazıyorsa harfiyyen uyguladım...ovulasyon testleri,çatlatma iğneleri,dr takipleri,klomenler,etler,çakşırlar,muzlar,saka sular,ph metreler,takviye vitaminler,alkali sular,vajinal kremler ve dolayısıyla paralar havada uçuştu...ben hamile kalamadım...ama birlikte başladığımız arkadaşlardan kalanlar oldu...10 kişiysek 5 inin kız 5 inin erkek oldu...yani normalde ne oluyorsa o :)
Bu işe bulaşan hepimizin ortak fikri sonunda şu oldu;Rabbim ne yazdıysa o...istersen amuda kalk sonuç değişmiyor...
Bana ne oldu dersen bir kıza hasret durumdayım 3 yıldır
Yazmayı borç bildim,sen sen ol bu işlere bulaşma..hayırlısını sağlıklısını dile...
Gerçekten mantar olabilirmiş ama ne diyim. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/erkek-bebek-isteyenler.882782/ Konu burda, konu sahibesi sen de buraya bi bak bu kadar istiyorsan. Allah gönlüne göre versin.karbonat mı sürüyorlar dedin?
Ah Can'ım inşAllah kız erkek umrumda deil tek derdim sağlıklı ömürlü evladımın olması tez Zaman'da..hayırlısı.
var.ama bazi doktorlar ve ebeler gizli olarak yapiyorlar.Cinsiyet ogrenildigi hafta yasal sureyi gecmis olmuyor mu? Azerbaycanda yasal sure diye birsey yok mu?
Neymis neymis
Siz gerçek misiniz?? Zevk alınırsa ne olur erkek olmaz mı? Zevk alıp almamak siparişle olan birşey mi? Allahım aklıma mukayyet ol..Nasıl inanırsıniz aklım almiyo. Buna inanıyorum demeyin ne olur demeyin.. Bu kk.üye olduğumdan beri okuduğum duyduğum en saçma şey bu olsa gerek. Bir de buna inanan insanlar çocuk yetiştirecek ve aynı kendi gibi cahillik fışkırtacak çocuktan da.. Millet uzaya çıkıyo,biz de zevk almazsan,kahve içersen erkek çocuk olur diye zırvalıyoruz..Pes!eşinizin ph değeri yüksek olan su içmeli.
Acı bir kahve ilişkiden önce.
Birde ilişki anında bayanın zevk almaması gerekiyor .benim bildiklerim duyduklarım bu kadar inşallah olur canimm . Çin takvimine bakmanı tavsiye ederim orda hangi ayda erkek veya kız olacağını gösteriyor
Allah hayırlısını versin,adet günün bir iki gün geçtiğinde üç gün öğle namazından sonra okunan bir dua var okuyorsun,deneyen tanıdıklarımın oğlu olmuş ,istersen sende dene.Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Canım ne derece doğru bunlar önce takdir tabii insan iki meyvedende tatmak istiyor bende kız çocuğu çok istedim nasip olmadı şimdi beş aylık olacak dördüncü oğlum evet ben genelde adetim bittikten beş gün sonra filan hamile kaldımMerhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Aynen 2 kız demek başka kimseye ihtiyaç yok demek sen ve çocukların içinBen iki kızım olmasını çok isterdim
Çok yazık, cahiller işte.maalesef doğru.etrafımda okadar çok örnek varki.bazılarının hiç umurunda bile olmuyor.
Kapasitesi çok yetiyorsa kendini eğitseydi. Bilmem anlatabildim mi?
N
Ne alaka yaaa olayı abartmışta abartmışsınız gönül istiyorki bir kızım varken birde oğlum olsun bunda ne var Allahın verdiğine razı olmamakmı bu tekrar kız olursa çöpemi atılacak ne alaka yani rabbim olmayanada nasip etsin versin kucaklarını boş bırakmasın ama konu sahibinin oliyor istiyorki kızım var bide oğlum olsun insan oğluyuz ne olmazsa onu istiyoruz çok doğal bişey bence
Ayp yaÇok yazık, cahiller işte.
Benim hayatim baştan aşağı değişti sen kafanı yorma...konuyu üşenmedim başından beri okudum. Almightymermaid burda da tepkiler almış hiç şaşırmadım
hakkında bilgi vereceksek olursam; gördüğüm kadarıyla daha üniversite öğrencisi bir kız ama forumda her konuda 3 koca eskitmiş, 5 kaynana devirmiş, 10 çocuk büyütmüş tarzındaki yaşından büyük mesajlarıyla oldukça antipati topluyor.bu nedenlerle sık sık banlanması da cabası
tek ünv okuyan oymuş gibi yüksek egolu mesajları da oldukça ses getirmekte.sonra da malesef ben çok yalnızım akrabalarım bile benden kaçıyor tarzında mesajlarına şahit oluyoruz.
o yüzden sakin olun arkadaşlar çok tepki göstermeyin o bizden küçük öyle düşünüp hoşgörümüzü ve saygımızı kaybetmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?