erkek cocuk olmasi icin..

bu konuda okuduğum en mantıklı yorumlardan biri

Ah Can'ım inşAllah kız erkek umrumda deil tek derdim sağlıklı ömürlü evladımın olması tez Zaman'da..hayırlısı.

Benimde 5 yil olmadı canim çok iyi bilirim rabbim ol dedi oldu asla kız yada erkek olsun demedim hayırlı evlat olsun dedim seninde olsun inşallah canim rabbim büyük ismini soylede isminle dua edeyim canim sana

Kullandığım yabancı regl takviminde reglin (regl süresi 5 gün olarak ayarlı) ilk gününden sonraki 10 11 12 ve 13. gününde kız olma olasılığı daha yüksek 14 15 16 ve 17. günde erkek olma olasılığı daha yüksek gösteriyor. Tabiki bu işler kader kısmet önemli olan sağlık ama bilimsel bir gecerliliği varmı bilmiyorum.

eşinizin ph değeri yüksek olan su içmeli.
Acı bir kahve ilişkiden önce.
Birde ilişki anında bayanın zevk almaması gerekiyor .benim bildiklerim duyduklarım bu kadar inşallah olur canimm . Çin takvimine bakmanı tavsiye ederim orda hangi ayda erkek veya kız olacağını gösteriyor

Amma abartmissiniz ya, bir kizi varmis bir de oglu olsun istemis ne var bunda anlamiyorum, tam tersi oglu olsa bu sefer de kizi olsun isterdi. Insan iki duyguyu da tatmak istiyor, ne bicim yorunlar var, millet sasirdi iyice.
Konu sahibi arkadasim, bu konuda cok sey soylenir, oglun olmasini istemeni de anliyorum, 1 kiz 1 erkek guzel oluyor, ama bir yerde bunun kuralari yazsa ve sen hepsini uygulasan yine de kiz mi oglan mi olcak asla senin elinde degil, icinden oglan gecer anlarim, ama illa oglan olsun diye uğraşmaya calisma, benim de.ilki kizdi, ikinciye.hamilr oldugumu ogrenince, oglan olsa diye icimden gecirdim, ama bu yonde dua etmedim, sadece icten ice istiyordum, hatta herkes.kizin olca diyordu, ben kiza gore hazirlik yapiyordum, ne.isim koysam ay kizimla.arkadas olcak beraber pastalar yapariz falan diye hayal.ediyordum, erkke nasip etti Allah. Niyetin guzel olsun, hayirlisini iste, Rabbime.birak.

Siz gerçek misiniz?? Zevk alınırsa ne olur erkek olmaz mı? Zevk alıp almamak siparişle olan birşey mi? Allahım aklıma mukayyet ol..Nasıl inanırsıniz aklım almiyo. Buna inanıyorum demeyin ne olur demeyin.. Bu kk.üye olduğumdan beri okuduğum duyduğum en saçma şey bu olsa gerek. Bir de buna inanan insanlar çocuk yetiştirecek ve aynı kendi gibi cahillik fışkırtacak çocuktan da.. Millet uzaya çıkıyo,biz de zevk almazsan,kahve içersen erkek çocuk olur diye zırvalıyoruz..Pes!

Allah hayırlısını versin,adet günün bir iki gün geçtiğinde üç gün öğle namazından sonra okunan bir dua var okuyorsun,deneyen tanıdıklarımın oğlu olmuş ,istersen sende dene.

Cnm önce Allah tan hayırlı sağlıklısı olsun da ama benim şimdiki hamileliğimde de öncekinde de Çin takvimi tuttu, ilki tuttuysa öteki de tutuyor deniliyor, hiç yaş eklemiyorum buarada bu yıldan kendi doğum yılımı çıkarıyorum , ama hamile kaldığın ayı iyi bilmelisin yani tam ilişki gününe göre bak. Tabi buarada tutmayan tanıdığım da var demek ki Allah tan, bi de ilişkiden sonra büyük ihtimal sağa yattım:) bilerek değil ama sonra bakınca farkettim, bi de tabi yumurtlama günü gibiydi, o ay sık ilişki olmadı, kızımda yumurtlama öncesi sonrası sık ilişkiydi, ama iyi ki de kızım olmuş çok şükür Allah ıma

Canım ne derece doğru bunlar önce takdir tabii insan iki meyvedende tatmak istiyor bende kız çocuğu çok istedim nasip olmadı şimdi beş aylık olacak dördüncü oğlum evet ben genelde adetim bittikten beş gün sonra filan hamile kaldım

Benim etik değerlerime göre böyle bir cümleyi kurmak bile başlı başına problem. Ama tabiki düşünce kişiyi bağlar.

Yine de yapacağınız herhangi bir şeyle çocuğunuz cinsiyetini belirleyemezsiniz. Hepsini yapsanız ve erkek olsa da ise yaradi diyemezsiniz.
O yüzden ' ben yaptım, oldu' diyene de, 'görümcemin kızı bilmem ne çayı icti, eltimin gelini amuda kalkti' diyene de itimat etmeyin.
Gebeliginizi abuk sabuk şeylerle riske atmayın. Hiç bir şey yapmadan beklemek istemiyorsanız,
Dua edin. Ama öyle 'nolur oğlum olsun' duası değil.
Usulünce, önce Allah i tesbih edin,
Ardından size verilen kız evlat için sükredin,
Ardından da sağlıklı, hayırlı, yüzünüzü kara cikarmayacak bir erkek evlat ve evlatlarınıza bakmak için güç, kuvvet isteyin.
Bir şey otu içmekten iyidir sanırım.

Kapasitesi çok yetiyorsa kendini eğitseydi. Bilmem anlatabildim mi?

konuyu üşenmedim başından beri okudum. Almightymermaid burda da tepkiler almış hiç şaşırmadım

hakkında bilgi vereceksek olursam; gördüğüm kadarıyla daha üniversite öğrencisi bir kız ama forumda her konuda 3 koca eskitmiş, 5 kaynana devirmiş, 10 çocuk büyütmüş tarzındaki yaşından büyük mesajlarıyla oldukça antipati topluyor.bu nedenlerle sık sık banlanması da cabası

tek ünv okuyan oymuş gibi yüksek egolu mesajları da oldukça ses getirmekte.sonra da malesef ben çok yalnızım akrabalarım bile benden kaçıyor tarzında mesajlarına şahit oluyoruz.

o yüzden sakin olun arkadaşlar çok tepki göstermeyin o bizden küçük öyle düşünüp hoşgörümüzü ve saygımızı kaybetmeyelim

Neoldu ya
Yahu konu sahibi tıbben gercekligini soruyor
E olabilir dogal .tabiki hayırlısı olsun kimi istee 1 erkek 1 kız kimi ister onceki yorumlarda yazanlar gibi 2 kiz
Ustelik x y kromozomları etkilenebiliyor bilimsel araştırılmada kanıtlandı bunlar
He etkileniyor diye kalkıp iliskiden sonra amuda kalkın diye hurafelestirenler de var
Nden bukadar ustüne gidildi anlamadım

Benim hayatim baştan aşağı değişti sen kafanı yorma... ailemden arkadaşlarıma kadar hepimiz beraberiz artık, hatta bayağı oldu.. Bu lafların yüzünden banlanan sendin unutma
Yazık kafanda hala üşenmemiş bunu tutmuşsun. Kimlikte yaşın benden büyük olsa ne olur? Ben sana hoşgörümü kaybetmeden yaklaşıyorum artık, hatta güldürüyorsun beni bu açıdan yaklaşınca...

Kızlarınızı hayata dik duruşlu özgür çağdaş düşünen bireyler olarak yetiştirin.Oğullarınızıda herhangi bir kıza nasıl davranacağını onunla nasıl iletişime geçeceğini onun bir meta değil bir insan olduğunu çünkü her çocuğun bir kadın tarafından dokuz ay karnında taşınarak dünyaya geldiğini hatırlatın kadınların bedenleri ile değil bütün varlıkları ile bir birey olduğunu anlatırsanız ve bu şekilde yeriştirirseniz toplumda kız yada erkek ayrımı olmamış olur.Sağlıklı düşünebilen çocuklarınız olsun.Konu sahibine bütün yüreğimle dilerimki bu düşüncelerle büyüteceği bir oğlu olsun.Bırakın insanlar özgürce düşüncelerini paylaşıp dertleşip bilgi sahibi olsunlar kimseyi yadırgamayın unutmayın belkide tek umutları sizlersiniz kimsenin umudunu kırmaya hakkımız yok bildiklerimizide çok bilmiş gibi paylaşıp sizin gibi düşünmeyenleri üzmeyin herşey dozunda güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…