- 29 Aralık 2015
- 748
- 1.522
- 113
- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
İki kızım var...ikisine de neredeyse hemen hamile kaldım...sonra bi bebek daha istedik..dedim erkek olsa ne güzel olur...
Gel zaman git zaman kk da dolaşırken süper anneleri buldum...okudum okudum mantığıma yatırdım :)
Ne yazıyorsa harfiyyen uyguladım...ovulasyon testleri,çatlatma iğneleri,dr takipleri,klomenler,etler,çakşırlar,muzlar,saka sular,ph metreler,takviye vitaminler,alkali sular,vajinal kremler ve dolayısıyla paralar havada uçuştu...ben hamile kalamadım...ama birlikte başladığımız arkadaşlardan kalanlar oldu...10 kişiysek 5 inin kız 5 inin erkek oldu...yani normalde ne oluyorsa o :)
Bu işe bulaşan hepimizin ortak fikri sonunda şu oldu;Rabbim ne yazdıysa o...istersen amuda kalk sonuç değişmiyor...
Bana ne oldu dersen bir kıza hasret durumdayım 3 yıldır
Yazmayı borç bildim,sen sen ol bu işlere bulaşma..hayırlısını sağlıklısını dile...
Evet çok doğruYavaş mavaş değil. Böyleleri yüzünden kız çocukları değersiz görülüyor, itilip kakılıyor. Rabbim en hayırlısını versin deyip gelen çocuğunu bağrına basacağına cinsiyet derdine düşmüş insana zerre merhamet duyamam.
Ozaman benim hiç erkek çocuğum olmıcak çünkü sağ tüpüm yok :) test etmek için hamile kalırsam inşAllah yazıcam burdan
E elifsu0225 yazmis bi kisminiCinsiyet ogrenildigi hafta yasal sureyi gecmis olmuyor mu? Azerbaycanda yasal sure diye birsey yok mu?
Neymis neymis
Biz elimizden geleni yapalım kalanı Allah'a bırakalım diyorlar ne var bunda. Kızı olsa sevmeyecek mi kötü mü muamela yapacak bunun için yapılacak bir şey varsa yapalım diyorlar. Kız Bebek isteyenlere bu muamele yapılmıyorda erkek isteyenlere niye yapılıyor onu anlamadım. Bu sitede binlerce kız isteyen var birine de geri kafalı dendiğini duymadım. Ayrımciliksa o da ayrımcılık.''Allah'' nasip ederse 1 kız 1 erkeğiniz olabilir. Seks pozisyonuyla gün denk getirmeyle kromozom değişmez. Bunlar hurafedir, siz de çağımıza uygun davranın.
Koca karının teki gelip bu iksiri iç kesin erkek olur dese, zehir olsa da içersiniz.
Bence hiç kafana takma milletin dediğini. Erkek Bebek isteyenler taşlanıyor bu sitede malesef. İlki erkek olup kız isteyen tuhaf karşılanmıyor ama ilki kız olup ikinci üçüncü erkek olsun diyene söylemediğini bırakmıyor milletYa ztn oyle dua ediyorum ben asla dar br cevrede buyumedimki. Kizi istemeym kizima ne kdr duskunken yani. Sadece br kz br oglan hayalimdi o yani tıbben bilenlere sordum gercekligi varmi diye buda sorun oldu ya. Bura sorma danismayeri degilmi
Sadece biz de yok ki. Cinsiyet belirleme yöntemleri diye bir sürü bilim adamının çalışması var hepsi de yabancıBunun hurafeyle ne ilgisi var. Vajinadaki kayganlık bile etkiliyor x mi y kromozomunun mu yumurtaya ulaşacağını. Adet tarihine göre bazı günlerde bazı kromozomların ulaşma ihtimali daha yüksek oluyor, ayrıca yenilen içilen şeylere göre de değişiyor, pozisyona göre de.. Bunu doktorlar da kabul ediyor yıllar önce yazılmış marfetnamede de yazıyor. İnsanları hurafeye inanmakla, cahillikle suçlamadan önce bi araştırın.
Haa bana kaşırsa Allah hangisini nasip ederse en iyisidir. Ama bunlar da tıbbi gerçekler
Ah Can'ım inşAllah kız erkek umrumda deil tek derdim sağlıklı ömürlü evladımın olması tez Zaman'da..hayırlısı.Canim tabiki kesinligi yok önce bol bol dua etmek lazım rabbim herşeyin hayirlisini versin tabiki de Allah dilerse seninde olacak
iyi demişsin. ben pısırık anca gülüyorum. bundan sonra bende diyeyim biseyler.ayyy hamileyken kadının biri bana cinsiyeti ne dedi bende ağzım kulaklarımda gayet mutlu bir şekilde kız dedim. Seninkiyle aynı tepkiyi aldım, olsun sağlıklı oldu da kısmet dedi. Ben şok. O ne demek teyze dedim ya ben kızım olduğu için mutluyum. Senin anan baban sana çok üzülmüş kız doğdun diye heralde dedim.
Çin takvimi denenmiştir netten bak uygulaMerhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Muayyen nedir yaMuayyen gününde miyiz nedir birbirine giren girene:)
Bu sitede böyle bir konu var bende tesadüfen karşılaştım x y kromozomu belirliyor dedim diye çok sinirlendi arkadaşlar. Oraya bak istersen karbonat falan sürüyolar vajinalarına. Ne kadar sağlıklı bilemem doktordan iyi mi bileceksin kendi fikrini kendine sakla diye azar işittim.
Yorumunuza katılıyorum,burda erkek çocuk konusunda çok konu açıldı ve ne hikmetse kız çocuk için neler yapılmalı konusu diğerine göre baya az, bu da gösteriyor ki kadınlarımız hala erkek çocuğu doğurmayı bir statü olarak görüyorlar halbuki ne kadar cahilce. Eminim ki kocaları bile bu kadar ısrarlı davranmıyorlardır. Doktora gidip yumurta takibi yaptıran mı istersin,kıza hamile diye ağlayanlar mı (halbuki ilk çocuğu) istersin neler neler ve nihayet oğlana hamile kalanlar için oğluşları şimdiden şehzadesi,paşası ve erkeği oluyor,sonra da o çok kıymetli oğluşları büyüyüp kadınlara eziyet ediyor çünkü onun için bir çok yöntem denendi o çok özel,acaip istenen bir çocuk:) Allah evladın vicdanlısını hayırlısını versin.Şimdiye kadar ki en mantıklı yorum bu..Başkalari da kulaktan dolma bilgilerle x-y,yumurta vs diye konuşup dursunlar.. Yok sağa yatsın,yok bol bol et yesin,vır vır,dır dır..Sorsan doktor kadar bilgiye sahiplerdir hatta daha fazla(!) Doğada muhteşem bir denge varken buna cahil cühela işlerle bu denli müdahele etmek ve bunu inatla mantıklı bulmak gerçekten korkunç...
Herkes için hayırlısı olsun,allah herkese sağlıklı bir şekilde gönlündeki nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?