erkek cocuk olmasi icin..

Şimdiye kadar ki en mantıklı yorum bu..Başkalari da kulaktan dolma bilgilerle x-y,yumurta vs diye konuşup dursunlar.. Yok sağa yatsın,yok bol bol et yesin,vır vır,dır dır..Sorsan doktor kadar bilgiye sahiplerdir hatta daha fazla(!) Doğada muhteşem bir denge varken buna cahil cühela işlerle bu denli müdahele etmek ve bunu inatla mantıklı bulmak gerçekten korkunç...

Herkes için hayırlısı olsun,allah herkese sağlıklı bir şekilde gönlündeki nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:
Ozaman benim hiç erkek çocuğum olmıcak çünkü sağ tüpüm yok :) test etmek için hamile kalırsam inşAllah yazıcam burdan

Canim tabiki kesinligi yok önce bol bol dua etmek lazım rabbim herşeyin hayirlisini versin tabiki de Allah dilerse seninde olacak

Biz elimizden geleni yapalım kalanı Allah'a bırakalım diyorlar ne var bunda. Kızı olsa sevmeyecek mi kötü mü muamela yapacak bunun için yapılacak bir şey varsa yapalım diyorlar. Kız Bebek isteyenlere bu muamele yapılmıyorda erkek isteyenlere niye yapılıyor onu anlamadım. Bu sitede binlerce kız isteyen var birine de geri kafalı dendiğini duymadım. Ayrımciliksa o da ayrımcılık.

Ya ztn oyle dua ediyorum ben asla dar br cevrede buyumedimki. Kizi istemeym kizima ne kdr duskunken yani. Sadece br kz br oglan hayalimdi o yani tıbben bilenlere sordum gercekligi varmi diye buda sorun oldu ya. Bura sorma danismayeri degilmi
Bence hiç kafana takma milletin dediğini. Erkek Bebek isteyenler taşlanıyor bu sitede malesef. İlki erkek olup kız isteyen tuhaf karşılanmıyor ama ilki kız olup ikinci üçüncü erkek olsun diyene söylemediğini bırakmıyor millet

Sadece biz de yok ki. Cinsiyet belirleme yöntemleri diye bir sürü bilim adamının çalışması var hepsi de yabancı

Erkek çocuk olması için en garanti yöntem kıbrısta cinsiyet seçimi yapabilen tüp bebek merkezine gitmeniz. Ama onlar bile 2 aynı cinsiyetten çocuk olduktan sonra yapıyorlarmış resmi olarak.

Kız erkek hayırlısı olsun. .
Cinsiyet babadan alır bebek . .
Nasip kısmet bu işler. .

Bu sitede böyle bir konu var bende tesadüfen karşılaştım x y kromozomu belirliyor dedim diye çok sinirlendi arkadaşlar. Oraya bak istersen karbonat falan sürüyolar vajinalarına. Ne kadar sağlıklı bilemem doktordan iyi mi bileceksin kendi fikrini kendine sakla diye azar işittim.

iyi demişsin. ben pısırık anca gülüyorum. bundan sonra bende diyeyim biseyler.

Çin takvimi denenmiştir netten bak uygula

karbonat mı sürüyorlar dedin?

Yorumunuza katılıyorum,burda erkek çocuk konusunda çok konu açıldı ve ne hikmetse kız çocuk için neler yapılmalı konusu diğerine göre baya az, bu da gösteriyor ki kadınlarımız hala erkek çocuğu doğurmayı bir statü olarak görüyorlar halbuki ne kadar cahilce. Eminim ki kocaları bile bu kadar ısrarlı davranmıyorlardır. Doktora gidip yumurta takibi yaptıran mı istersin,kıza hamile diye ağlayanlar mı (halbuki ilk çocuğu) istersin neler neler ve nihayet oğlana hamile kalanlar için oğluşları şimdiden şehzadesi,paşası ve erkeği oluyor,sonra da o çok kıymetli oğluşları büyüyüp kadınlara eziyet ediyor çünkü onun için bir çok yöntem denendi o çok özel,acaip istenen bir çocuk:) Allah evladın vicdanlısını hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…