erkek cocuk olmasi icin..

Gelecek sefere farklı olur eminim, en azından birbirimizi tanıdık artık :)

Bacim sen ne diyon ya biz diyoruz Allah versinde ister kiz versin ister erkek sen gelmis burda neler diyosun once saglikli olsun cinsiyet bukadarda ciddiye alma bence..

Konu Sahibi,
Bilimsel açıklaması var mıdır, yok mudur bilmiyorum ama adet sonrası ertesi gün gerçekleşen ilişkiyle bir oğlum oldu.
(Tek çocuk düşündüğümüz için eşimle birlikte o da kiz olsun diye deli gibi istememize ragmen)

Kızı olan bir kadının 2. Çocuğunun erkek olmasını istemek ile Şehzade olayina nasıl bağlanildı hiç anlam veremedim.
Beddua bile edecek kadar sığ gördüm bazılarını.

Kız çocuk istemek kadar erkek çocuk istemek te olağan.

Ben 2. Çocuk dusunseydim birde kız annesi olmak isterdim.

Kadın illaki erkek olsun diye bile tutturmamisken, merak etmiş sormuş.
Varsa bir taktik denerim olursa olur olmazsa olmaz yani.
Taşlama da değil resmen infaz edilmiş.

Son düzenleme:
Allah hayırlı evlat nasip etsin öncelikle olmayanlarada versin yumurtlama gününde çatlamış heran çatlayacak hazır yumurtan varsa birliktelik olunca erkek bebek olma olasılığı yüksek çünkü erkek sperm hücreleri hızlı giderler daha çabuk yaklaşırlar yumurtaya fakat hızları çabuk biter o an yumurta yoksa ölürler. kız sperm hücreleri yavaş ilerler bir kaç gün rahimde kalırlar ulaştıklarında çatlamış veya hazır yumurta varsa döllenme olurbu tıbben kanıtlanmış bişey dr lar iyi bilir bikaç kendini bilmez sana cahil diyebilir boşver kendileri çokmu iyi biliyomuş ayrıca o bazı hurafe dedikleri şeyler artık yeni yeni gün yüzüne çıkıyo alternatif tıp hepsini anlatacak ve her birliktelikten önce türk kahvesi içmek sperm kalitesini rtırır.

inan tebrik ederim seni bende bir kızım varken ikinci için inşallah önce sağlıklı hayırlı olsun olursa bide oğlım olsun diye dua etmişimdir herkes birbirini cahillikle suçluyo fakat asıl cahil en ufak bi lafta konuda beddua edenlerdir. şuan 3. çocuk düşünüyorum ve sağlıklı hayırlı olsun bir kızım daha olsun isterim tabii takdir Allahındır belki olacak belki hiç olmayacak

aynı bilgiyi bende yazıcaktım bir de x kromozomları y ye göre yumurtaya daha kolay girebiliyormuş bu yüzden yumurta çatlamaya başladığından y kromozomlarının yumurtaya giriş ihtimali artıyor
Allah hayırlısı versin tabi öncelikle ama böyle bir isteğiniz varsa bu bilgilere göre hareket ederseniz erkek bebek ihtimali artar.

İki kızım var...ikisine de neredeyse hemen hamile kaldım...sonra bi bebek daha istedik..dedim erkek olsa ne güzel olur...
Gel zaman git zaman kk da dolaşırken süper anneleri buldum...okudum okudum mantığıma yatırdım :)
Ne yazıyorsa harfiyyen uyguladım...ovulasyon testleri,çatlatma iğneleri,dr takipleri,klomenler,etler,çakşırlar,muzlar,saka sular,ph metreler,takviye vitaminler,alkali sular,vajinal kremler ve dolayısıyla paralar havada uçuştu...ben hamile kalamadım...ama birlikte başladığımız arkadaşlardan kalanlar oldu...10 kişiysek 5 inin kız 5 inin erkek oldu...yani normalde ne oluyorsa o :)
Bu işe bulaşan hepimizin ortak fikri sonunda şu oldu;Rabbim ne yazdıysa o...istersen amuda kalk sonuç değişmiyor...
Bana ne oldu dersen bir kıza hasret durumdayım 3 yıldır
Yazmayı borç bildim,sen sen ol bu işlere bulaşma..hayırlısını sağlıklısını dile...

Erkek veya kız ne farkeder yeter ki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar. İlk hamileliğimde olduğu gibi bunda da hiç erkek çocuk olsun diye uğraşmadım hatta dua bile etmedim Allahım bana erkek evlat ver diye kaderinde ne varsa onu yaşarsın,tek duam bu çocuğumun da hayırlı ve sağlıklı olmasıydı. Allah korusun hayırsız evlat olduktan sonra kızı veya erkeği ne yapayım? Şimdi oğlumu bekliyorum fakat Allah biliyor ki kız olsaydı yine çok sevinirdik çünkü her kadının can yoldaşı olacağı bir kız kardeşi olmalı diye düşünüyorum.

Konu sahibesini aslında eleştirmemek lazım.sonucta değişikliği herkes sever.ben iki Bebek kaybı yaşadığım için tabikide görüşüm sağlıklı ve ömürlü bir evlada sahip olabilmek hayırlısıyla.kız yada erkek sağ salim doğurup büyütebilmek tek dileğim.ama ben erkek çocuk için ; baba adayının çocuk planından iki üç ay önce düzenli çinko ve e vitamini alması gerektiğini duymuştum.tabi ne kadar doğru bilemem.Rabbim isteyen herkese banada hayırlısı ile sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsin Amin

Canim yorumları okumadım ama benim cevre de yapipta olumlu sonuç alan çok elbette Allah dileyecek önce hayırlı bir erkek evladım olsun diye dua et sonra esinle ilişkiye girerken sag tarafına yat ilişki o şekilde olsun ilişki sonrası hiç kalkma yatmaya devam et o zaman spermler hemende çıkmıyor Kiz isteyenler içinde tam tersi

Ozaman benim hiç erkek çocuğum olmıcak çünkü sağ tüpüm yok :) test etmek için hamile kalırsam inşAllah yazıcam burdan

Bi yakinim ilk kiz cocugundan sonra erkek bebek cok istedi, bir ogluda oldu.
Simdi cocuk koca adam oldu ama adam olana kadar anne babanin omrunu yedi desem yeri..
Annesi birgun hep oglum olsun diye dua ettim,cok istedim.Keske hayirli bi evladim olsun isteseydim demisti.
Sizin sorunuzun cevabi degil ama yazmadan gecmek istemedim.
Kiz yada erkekden ziyade.Allah hayirli,saglikli evlatlar versin.
Sizinde gonlunuze gore versin konu sahibi.

Yorumları okumadım. Belki yazan olmuştur. Ben de ilişki esnasında kadın ateşliyse ( hevesli, istekli) o iliskiden kız çocuk olurmuş. Kadın o anda pek hevesli değilse erkek olurmuş diye duymuştum. .(Bk. Erzurumlu İbrahim Hakkı Hz. -cima vakitleri)
Etrafimda cinsellikten haz almayan bi çok kadında gördüm bunu. Veya ben ateşliyim ayol diyenlerde ilk atista kız çocuk. .
Bir de bi kitapta okumuştum. Kurtuluş savaşından sonra erkekler azaldığı için (savaş sebebiyle) 1 erkeğe birden fazla es düşmüş. Adamlar, kadınlar sahipsiz kalmasın diye çok esli olunca, kadınlar da daha çok düşkün olmuş bu işe ve sonra kız neslinde büyük bir artış olmuş o dönem. Bu durum da aynı Sebebe dayandirilmisti..

Cinsiyet ogrenildigi hafta yasal sureyi gecmis olmuyor mu? Azerbaycanda yasal sure diye birsey yok mu?

Bu isi bilim insanlarindan once cozen kisi Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri bence.
Hadi bakalim atayıslar bunu aciklasin

Neymis neymis

Bu yorumlardan sonra erkek cocuk istegi falan kalmamistir konu sahibesinde. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…