- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
Ha
Haklısın, benim genel olarak çıtayı çok yüksek tuttuğum doğru.
Ama tarih öncesini düşünüp tepki vermiyorlar, o tarihin etkisiyle ve öğretilerle bugün böyle düşünüyorlar.
Neyse belki başka bir konuda aynı frekansta olabilirdik office. İçimde öyle bir his vardı ama kısmet böyleymiş diyelim.
Bacim sen ne diyon ya biz diyoruz Allah versinde ister kiz versin ister erkek sen gelmis burda neler diyosun once saglikli olsun cinsiyet bukadarda ciddiye alma bence..Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Konu Sahibi,
Bilimsel açıklaması var mıdır, yok mudur bilmiyorum ama adet sonrası ertesi gün gerçekleşen ilişkiyle bir oğlum oldu.
(Tek çocuk düşündüğümüz için eşimle birlikte o da kiz olsun diye deli gibi istememize ragmen)
Kızı olan bir kadının 2. Çocuğunun erkek olmasını istemek ile Şehzade olayina nasıl bağlanildı hiç anlam veremedim.
Beddua bile edecek kadar sığ gördüm bazılarını.
Kız çocuk istemek kadar erkek çocuk istemek te olağan.
Ben 2. Çocuk dusunseydim birde kız annesi olmak isterdim.
Kadın illaki erkek olsun diye bile tutturmamisken, merak etmiş sormuş.
Varsa bir taktik denerim olursa olur olmazsa olmaz yani.
Taşlama da değil resmen infaz edilmiş.
Allah hayırlı evlat nasip etsin öncelikle olmayanlarada versin yumurtlama gününde çatlamış heran çatlayacak hazır yumurtan varsa birliktelik olunca erkek bebek olma olasılığı yüksek çünkü erkek sperm hücreleri hızlı giderler daha çabuk yaklaşırlar yumurtaya fakat hızları çabuk biter o an yumurta yoksa ölürler. kız sperm hücreleri yavaş ilerler bir kaç gün rahimde kalırlar ulaştıklarında çatlamış veya hazır yumurta varsa döllenme olurbu tıbben kanıtlanmış bişey dr lar iyi bilir bikaç kendini bilmez sana cahil diyebilir boşver kendileri çokmu iyi biliyomuş ayrıca o bazı hurafe dedikleri şeyler artık yeni yeni gün yüzüne çıkıyo alternatif tıp hepsini anlatacak ve her birliktelikten önce türk kahvesi içmek sperm kalitesini rtırır.
hangi çağda yaşıyoruz? şaka mı bu?Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
maalesef doğru.etrafımda okadar çok örnek varki.bazılarının hiç umurunda bile olmuyor.Inanamıram
Ozaman benim hiç erkek çocuğum olmıcak çünkü sağ tüpüm yok :) test etmek için hamile kalırsam inşAllah yazıcam burdanCanim yorumları okumadım ama benim cevre de yapipta olumlu sonuç alan çok elbette Allah dileyecek önce hayırlı bir erkek evladım olsun diye dua et sonra esinle ilişkiye girerken sag tarafına yat ilişki o şekilde olsun ilişki sonrası hiç kalkma yatmaya devam et o zaman spermler hemende çıkmıyor Kiz isteyenler içinde tam tersi
ben Azerbaycanda yasiyorum ve burda ne kadar kiz cocuğu doğmadan kertajla öldürülüyor.Türkiyedede bpyle birşey varmı bilmiyorum.bu cok korkunc birsey minlerce kadin eşleri tarafında bunu yapmaya mecbur birakiliyor. aile planlaması diye bi kavram var.biz Allahın işine karışmıyoruz. sadece dr kontrolünde planlı hamile kalınıyor. ülkemizde bütün insanlar bunu bilsede keşke kiz cocuklarinin kürtajına son verilse!
Bu isi bilim insanlarindan once cozen kisi Erzurumlu İbrahim Hakkı Hazretleri bence.
Hadi bakalim atayıslar bunu aciklasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?