erkek cocuk olmasi icin..

Herseyu biliyor gibi yziyorda hicbisey bildigi.yok. onu bana yaz ya Rab diyor profilinde madem cok kadercisin hayırlısıyla yaz de Rabbime
Siz ne biliyorsunuz ki, açtığınız konudan belli Ben Rabbime isteğimi ilettim, gerisi ona kalmıştır. Şöyle sevişirsem böyle yatarsam oğlum olur diye yaradanın işine karışmıyorum :d

Rabbim hayırlısını versin cogu kisinin gönlünde yatar bir kız bir erkek evlat
Oğlunuz olmazsa damadınız oglunuz olur, bunlar icin üzülmeye degmez
Bir evlat sahibi olmak icin neler yapan insanlar var
Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin

Herseyu biliyor gibi yziyorda hicbisey bildigi.yok. onu bana yaz ya Rab diyor profilinde madem cok kadercisin hayırlısıyla yaz de Rabbime
Önce yazdığıma inanmadı, doktorun yazdığı yazının linkini atınca da çark etti kinaye yaptım dedi. Boşver üzülme burdan yazılanlara. Sen elinden geldiğince net bilgiler bulup uygula. Sonuçta burda benim yazdıklarımın da eksiği yanlışı vardır ama üç aşağı beş yukarı böyle şeylerin olduğunu anlatmak istedim.

Katılıyorum.

Yatiyoruz nedemek bekarsin masallah bilmedigin yok
Belin altına yastık koyup yatmak, hızlı gitsin diye şu kadar süre yatmak vs yazmış insanlar, sizin aklınıza ne geldi?
Ayrıca biz okula gitmedik mi ortaokul çocukları bile bebeklerin nasıl yapıldığını öğreniyor, siz ne ima ediyorsunuz?

Valla oğlan çocuğuna hamileyim ve ilk gebeligim..hic öyle özel bişey yapmadim tamamen eşim ne gonderirse o oldu yani
Siz kizda özel bi totem uyguladiniz mi peki? Eşim kiz çocuk istiyor da simdiden 2.dusunuyoruz
Ay karnım ağrıyor zaten ama bu dediğinize bu halde guldum. Önce bi bunu doguraydin kız taktiğini sonra alırsın

Sagol cnm ben tutturmadimki illa olck.die bu dua ilede olur yani sadecemerak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…