- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
Herseyu biliyor gibi yziyorda hicbisey bildigi.yok. onu bana yaz ya Rab diyor profilinde madem cok kadercisin hayırlısıyla yaz de RabbimeYalan. Yazmak kinaye sanatı mı olmuş? sanat fışkırıyor..
Görürüm derken? Ben cinsiyet seçme önerisi istiyorum diye buralara mı düşecekmişim...Evlenince gorurum seni ondan bukdr sert cikabiliosun ben illa erkekmi diyorum iki duyguyuda tatmak isteyememmi senin kdr ortami geren varmi
Siz ne biliyorsunuz ki, açtığınız konudan belliHerseyu biliyor gibi yziyorda hicbisey bildigi.yok. onu bana yaz ya Rab diyor profilinde madem cok kadercisin hayırlısıyla yaz de Rabbime
Cidden bu soruyu sordunuz mu?
Hayır ben de neler duyuyorum, yatağa soldan girince ikiz falan oluyormuş
Offf offf, ne olacak şu halimiz.
Rabbim hayırlısını versin cogu kisinin gönlünde yatar bir kız bir erkek evlatMerhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Terbiyeni takin be edepli ol biraz ne demek sevisirsem yatarsam hı?Siz ne biliyorsunuz ki, açtığınız konudan belliBen Rabbime isteğimi ilettim, gerisi ona kalmıştır. Şöyle sevişirsem böyle yatarsam oğlum olur diye yaradanın işine karışmıyorum :d
Sevişmek ayıp mı? Yasak mı? Evli bir kadına günah mı? Bu kelime ve eylem neden size ayıp geliyor? Doğanın bir gerçeği bu, biz evli insanlar sevişmiyor mu sanıyoruz yani?Terbiyeni takin be edepli ol biraz ne demek sevisirsem yatarsam hı?
İsteğini iletmis bzde tedbir alıp takdiri Rabbime birakiyoruz. CahilSiz ne biliyorsunuz ki, açtığınız konudan belliBen Rabbime isteğimi ilettim, gerisi ona kalmıştır. Şöyle sevişirsem böyle yatarsam oğlum olur diye yaradanın işine karışmıyorum :d
Yatiyoruz nedemek bekarsin masallah bilmedigin yokSevişmek ayıp mı? Yasak mı? Evli bir kadına günah mı? Bu kelime ve eylem neden size ayıp geliyor? Doğanın bir gerçeği bu, biz evli insanlar sevişmiyor mu sanıyoruz yani?
Önce yazdığıma inanmadı, doktorun yazdığı yazının linkini atınca da çark etti kinaye yaptım dedi. Boşver üzülme burdan yazılanlara. Sen elinden geldiğince net bilgiler bulup uygula. Sonuçta burda benim yazdıklarımın da eksiği yanlışı vardır ama üç aşağı beş yukarı böyle şeylerin olduğunu anlatmak istedim.Herseyu biliyor gibi yziyorda hicbisey bildigi.yok. onu bana yaz ya Rab diyor profilinde madem cok kadercisin hayırlısıyla yaz de Rabbime
Cahil diyene bak... Cinsiyet konusunda ne zaman insanoğlu tedbir alır olmuş...İsteğini iletmis bzde tedbir alıp takdiri Rabbime birakiyoruz. Cahil
Tekiz oluyormuş canımSagdan girince ne oluyormus? :)
Bilmem esinize soyleyin de o size bilgi versin
Katılıyorum.Önce yazdığıma inanmadı, doktorun yazdığı yazının linkini atınca da çark etti kinaye yaptım dedi. Boşver üzülme burdan yazılanlara. Sen elinden geldiğince net bilgiler bulup uygula. Sonuçta burda benim yazdıklarımın da eksiği yanlışı vardır ama üç aşağı beş yukarı böyle şeylerin olduğunu anlatmak istedim.
Ac oku onxe bu konuyu bir ben mi acmsm mrk etmis yazmisim ne var bukdr. Burnmdan getrmene. Umarim brdaha seninle baska konularda karsilasmayz cok egoistsinCahil diyene bak... Cinsiyet konusunda ne zaman insanoğlu tedbir alır olmuş...
Belin altına yastık koyup yatmak, hızlı gitsin diye şu kadar süre yatmak vs yazmış insanlar, sizin aklınıza ne geldi?Yatiyoruz nedemek bekarsin masallah bilmedigin yok
Ay karnım ağrıyor zaten ama bu dediğinize bu halde guldum. Önce bi bunu doguraydin kız taktiğini sonra alırsınValla oğlan çocuğuna hamileyim ve ilk gebeligim..hic öyle özel bişey yapmadim tamamen eşim ne gonderirse o oldu yani
Siz kizda özel bi totem uyguladiniz mi peki? Eşim kiz çocuk istiyor da simdiden 2.dusunuyoruz
Sagol cnm ben tutturmadimki illa olck.die bu dua ilede olur yani sadecemerak yaÖnce yazdığıma inanmadı, doktorun yazdığı yazının linkini atınca da çark etti kinaye yaptım dedi. Boşver üzülme burdan yazılanlara. Sen elinden geldiğince net bilgiler bulup uygula. Sonuçta burda benim yazdıklarımın da eksiği yanlışı vardır ama üç aşağı beş yukarı böyle şeylerin olduğunu anlatmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?