erkek çocuk takıntısı

vethekimi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
9
21
3
Geçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?

Ne düşünebilirim hala bu yobaz düşüncelerde olan insanlar hakkında? Kraliyet ailesi sanki, padişah soyu da erkek evlat derdinde. Hala bunun muhabbetinin yapılmasına pes.
Sanırım tek avuntum eşimin tüm kalbi ile benim tarafımda olması

Allah hayırlı sağlıklı versin kız erkek ne fark eder eşin sert tepki vererek iyi yapmış

Sktit git demedinmi

Allah akıl fikir versin.
Sağlıklı ,hayırlı bir evlat olsun diye dua edeceğine yobaz gibi erkek olsaymış keşke diyor. Bu düşüncedeki insanlarla fazla muhattap olmayın

Eski nesil öyle boş boş cahil cahil konuşur, öyle görmüş, üstüne doğru mu diye düşünmeden kabullenmişler. Siz ve eşiniz, yani o çocuğu asıl sevecek ve büyütecek insanlar , bunu sorun etmiyorsunuz önemli olan bu. Babaanne de çocuk olunca sever diye düşünüyorum, sevmezse ayrım yaparsa da çok da tın. Siz yaptığının yanlış olduğunu ona her defasında anlatmaya çalışın yine de, yanlış bilinen düzeltilecek çoook saçmalık var, öğrenmenin de yaşı yok.

Eşim tek çocuk yani bi benden totun çıkacak her şey bana bağlı severse sever torununu sevmezse canı çekerse

Benim kvalide modelide oyleydi.tabi o kadar ileri gidip siz bu cocugu istiyormusnz demedi sma cok buyuk hayal kirikligina ugradi.ustelik kizi da yoktu.ben kiskancligindan yaptigini dusunuyorum.surekli erkek istedigine dair konusmalar yapiyordu.daha cinsiyeti belli degildi evde bagira bagira ben oglusumun cü..şünü yerim diyordu.cinsiyeti ogrencem aradim tlf la daha ben soylemeden oglusmu geliyo dedi daha neler neler kizim oldu sustu oturdu asagiya...Allah akil fikir versin gercekten boylelerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…