- 25 Ocak 2017
- 77
- 51
- 8
- 39
Geçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?
Geçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?
Yok artıkGeçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?
Kazen , vukuat mi varSabah çocukluğunuza inelim mi ? Ama sabah şimdi değil !
Sabah çocukluğunuza inelim mi ? Ama sabah şimdi değil !
Manyak mı o kadın yaa , napacaz kız oldu diye aldırcakmmıyız hasbinallah ne acayip tiplet var ya hiç mi allah korkusu yok bu kadının beGeçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?
3 aylık kızım var.. Bizimki de "Olsun ne yapalım!" demişti.. Anlıyorum yani.. Şimdi her durumda laf sokuyorum geçinip gidiyoruz :)Geçen hafta kızım olacağını öğrendim. Görseniz eşimle nasıl sevindik. Benim annemgil teyzem ablam da öle gel gör ki eşimin annesi ERKEK OLAYDI İYİYDİ dedi( hep erkek olur kafasına gidip mavili arabalı uçakla oda aldılar kızımın arabalı halısı var . Bunu takmıyorum. ) akşam bizdelerdi. Bana bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi. Bahsettiği bebek torunu! Eşim beklediğimden de sert tepki verdi. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Bir de kızım için hiç isim düşünmedim ben daha doğrusu karar veremedim öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?