- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
3 yapsanız yuh ne bilinçsizsin derler2 oğlum var Allah bağışlasın. 'Aa kız olmadan olmaz, bir tane de kız yap' muhabbetinden bıktım
Herşeye müdahil olmayı seviyoruz biz millet olarak. 2 kız olsaydı erkek çocuk yap bir tane de derlerdi kesin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
kesınlıkle katılıyorum hayırlı evladın cınsıyetı olmazİnsanlar her şeye bir kusur bulmayı sever. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gerisi boş.sizin yerinizde olmak isteyen milyonlarca anne adayı var anne olayım diye adaklar adayan çekmediği çile kalmayan anne adaylarımız var. Bunu düşünün ve şükredin. Evlat hayırlı olsun da kız erkek hiç fark etmez. Kız evladı var anasını kesiyor erkek evladı var anasının ayağının altını öpüyor .
Allah sağlıklı evlat nasip etsin.Gerisini tartışıp konuşmak bile cehalet.Herkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
Sağlıkla kavuşun bebeğinizeHerkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
Cahil çok olunca düşünceler de böyle saçma oluyor yapacak bir şey yok.Rabbim evladın eksikliğini de vermesinkesınlıkle katılıyorum hayırlı evladın cınsıyetı olmaz
su forumda neler neler okuduk annesı oku sevgılın olmasını ıstemıyorum onu gozum tutmadı dedı dıye evden kacan onlardan habersız nıkah kıyan kız da var annesını öldurup altınlarını calan erkekde var , cınsıyetle hıc ılgısı yok erkegın yerı baska dıyorlar neden yerı baska olsun evlat evlattır erkek veya kız olunca ne oluyor kı bende anlamıyorum
Erkek kardeşlerinizin annenize baktiginizi söylediniz kardeşleriniz evli mi acaba?Herkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
Böyle negatif insanlarla iletişim kurmayın.Herkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
Kızım olduğunu öğrendiklerinde olsun ikinci erkek olur diyolardıHerkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?