- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
Çocuğu ilerde hizmet etsin diye yapması bedava fıtı fıtı mantığıyla yaptıkları için böyle diyolar. Çocuk hizmetçin mi senin besleme gibi yetiştirirlerse kız erkek hiçbir çocuk hayırlı olmaz.Herkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
En tiksindiğim cinsiyet ayrımı konuları. Insanlar kötü maalesef umursamayın. Birinden var öbüründen de olsun diye saçma bi düşünce var. Sanki takımı tamamlıyosunuz.
Aynen bu lafı işittim de dillendirmeyeyim dedim :)))Evet kız kısırı diye bir laf vardı babanemden duyardım ben de
Yorumunuzu beğenmedim diye iki yorumuma da usenmeyip eksiyi basmissiniz. Bu kadar takacaginizi bilseydim, begenirdim.Vallahi bende kız çocuk taraftariyim ne yalan söyleyeyim.eskiden erkekler anneye babaya bakar sahip çıkardı ama şimdi tam tersi kız çocukları daha hayırlı.Ama benim bu yüzden değil.Çocukluğumdan beri kız çocuklarını çok severim çok tatlı cilveli oluyorlar.Kendilerini sevdiriyorlar
Hiç bi zaman kimseyi memnun edemeyiz boşver sen onları cocuk senin cocugun Allah hayrlı olarak erkek evladını görmüş kimseye bi şey diyip morelini bozmasına izin verme biz belirleyemiyoruz sonuçta bunu sağlıklı hayırlı olsun da milleti duyma canını da sıkma canım benimHerkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
2.ogluma hamileyken bana da öyle diyorlardı. Olsun sağlıklı olsun da diye ekliyorlardi da. Kiz çocuk evin neşesi ,anneye arkadaş falan diye. Çocuğun cinsiyetini bız secemedigimize göre üzülecek birşey de yok. Sağlıklı , duzgun insanlar olsunlarHerkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
Sen onlara he he de canim ya.Herkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
Yorumunuzu beğenmedim diye iki yorumuma da usenmeyip eksiyi basmissiniz. Bu kadar takacaginizi bilseydim, begenirdim.
Bu kadar ciddiye almayın burayı, benden söylemesi. Ben de ciddiye almıştım bir aralar, ama şimdi ne gereksizmis diyorum. Unutmayın, bu konu en geç yarın unutulacak.Allahtan çok takmıyorsunuz ki sizde geriye dönüp mesajımı alıntılayıp yazmissinizYorumunuzu beğenmedim diye iki yorumuma da usenmeyip eksiyi basmissiniz. Bu kadar takacaginizi bilseydim, begenirdim.
Bu kadar ciddiye almayın burayı, benden söylemesi. Ben de ciddiye almıştım bir aralar, ama şimdi ne gereksizmis diyorum. Unutmayın, bu konu en geç yarın unutulacak.
Bunun erkek çocuk kız çocukla alakası yok. Millette şöyle bir durum var kızın var ikincisi veya ikincisi de kız oldu mu, aa tüh neyse olsun nasip gibi sinir bozucu yorumlar. Tam tersi erkekte de oluyor. Veya bir kız bir oğlunuz olduğunda hah tamam Allah ikisini de vermiş yeter gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Hatta benim ablama bir teyze dördüncüyu doğurma izni verdi Allah razı olsunHerkese merhaba. Benim bir oğlum var ve şu an ikinci çocuğuma hamileyim bu tamamen sürpriz bi gebelikti sağlık sorunlarımızdan dolayı doktorların bile nasıl olur diye şaşırıp kaldığı mucize gibi bir bebek. Bu bebeğiminde erkek olduğunu öğrendim ama resmen insanlar hevesimi kursağımda bıraktı. Cinsiyeti soranlara söylediğimde herkesin suratında yaaaa buda mı erkek keşke kız olsaydı işte kız evlat hayırlı evlat gibi gibi... sözler söylediler. Hatta senin için çok üzüldüm keşke kız olsaydı diyenlerin sayısı da bi hayli fazla. Eşimde çok kız istiyordu benim için farketmez diyordum hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun yeter diyordum ama insanların sözleri çok canımı sıktı. Zamanında kız çocuklarına yapılan şu an erkek çocuklarına yapılıyor onu farkettim bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum. Herkeste şöyle bir mantık var kız evladın olursa ilerde sana bakar erkek evlattan hayır gelmez ama yok benim anneme erkek kardeşlerim bakıyo kayınvalideme eşim bakıyor bilmiyorum bebeğimin sevincini kursağımda bıraktılar...
Hehe beni de eksilemişYorumunuzu beğenmedim diye iki yorumuma da usenmeyip eksiyi basmissiniz. Bu kadar takacaginizi bilseydim, begenirdim.
Bu kadar ciddiye almayın burayı, benden söylemesi. Ben de ciddiye almıştım bir aralar, ama şimdi ne gereksizmis diyorum. Unutmayın, bu konu en geç yarın unutulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?