Erkek çocukların bu kadar yerileli ne kadar oldu??

Amaan benim kızım kucagimdayken teyzenin biri geldi hastanede yanıma. Aa kız mı filan soruyor, sonra oğlumu gördü. Neyse oğlun varmis işte iyi iyi dedi kız olsada olur dedi :) bunun kızı erkeği yok bizim insanımızin boş konuşması işte he deyin gecin

Çocuğu ilerde hizmet etsin diye yapması bedava fıtı fıtı mantığıyla yaptıkları için böyle diyolar. Çocuk hizmetçin mi senin besleme gibi yetiştirirlerse kız erkek hiçbir çocuk hayırlı olmaz.

Evet kız kısırı diye bir laf vardı babanemden duyardım ben de
Aynen bu lafı işittim de dillendirmeyeyim dedim :)))
İnsanlar ağızlarının ayarını, nerede duracaklarını bilmiyor, hayatlarını başkalarının hayatına karışarak geçiriyorlar, evlenmezsiniz evlen diye laf söylerler, evlenirsiniz evinizin eşyasından, pişirdiğiniz yemeğe, ne kadar kadın ve anne olduğunuza, kaç çocuk doğurmanız gerektiğine, doğum şeklinize kadar karışırlar
Tek çocuğum var hiç çocuk denildi, kız oldu kız kısırısın denildi, sezaryen oldum kadın dediğin normal doğurmazsa anne değildir denildi, hepsine ayar çekip hayatınızdan çıkarınca da ruhsuz duygusuz terbiyesiz ahlaksız deniliyor, ben tescilli duygusuz terbiyesizlerdenim

Mutluluk, kimseyi kafaya takmamakta ve fazlalık insanları hayatınızdan çıkarmaktadır, çok hafifliyorsunuz :)))

Yorumunuzu beğenmedim diye iki yorumuma da usenmeyip eksiyi basmissiniz. Bu kadar takacaginizi bilseydim, begenirdim.

Bu kadar ciddiye almayın burayı, benden söylemesi. Ben de ciddiye almıştım bir aralar, ama şimdi ne gereksizmis diyorum. Unutmayın, bu konu en geç yarın unutulacak.

Hiç bi zaman kimseyi memnun edemeyiz boşver sen onları cocuk senin cocugun Allah hayrlı olarak erkek evladını görmüş kimseye bi şey diyip morelini bozmasına izin verme biz belirleyemiyoruz sonuçta bunu sağlıklı hayırlı olsun da milleti duyma canını da sıkma canım benim

2.ogluma hamileyken bana da öyle diyorlardı. Olsun sağlıklı olsun da diye ekliyorlardi da. Kiz çocuk evin neşesi ,anneye arkadaş falan diye. Çocuğun cinsiyetini bız secemedigimize göre üzülecek birşey de yok. Sağlıklı , duzgun insanlar olsunlar

Sen onlara he he de canim ya.
Benimde bir tane evlâdım var erkek neymiş ilerde yalnız kalırmışım kızım olsaymış bana bakarmış yav hehe.
Rabbim evlatlarimizi hayırlı ve merhametli etsin kizi erkeği yok bu işin.
10 tane olup merhametsiz kiz olacaksa olmasin daha iyi.
Evladını sağlıkla kucağına alırsın InşAllah

Zamanında kız çocuklarına yapılan ayrım şimdi erkek çocuklarına yapılmıyor aslında, elalem her durum ve fırsatta insanın canını sıkacak yorumlar yapma hakkını kendinde buluyor. Benim de iik bebeğim kızdı, ikinci hamileliğimde bebeğin cinsiyetini öğrenmeden önce herkes erkek olur inşallah bir daha da yapmazsınız gibi saçma salak yorumlar yapıyorlardı. İnanılmaz sinirleniyordum, hatta densizlik yaptıklarını anlasınlar diye yo biz kız istiyoruz diyodum. Sanki ikinci bebeğim kız olsa sevinmeyeceğim ya da üzülecek bir durum olacakmış gibi. Ağzı olan konuşuyor hiç takılmayın. Evladın kızı erkeği mi olur ya.

Bunun erkek çocuk kız çocukla alakası yok. Millette şöyle bir durum var kızın var ikincisi veya ikincisi de kız oldu mu, aa tüh neyse olsun nasip gibi sinir bozucu yorumlar. Tam tersi erkekte de oluyor. Veya bir kız bir oğlunuz olduğunda hah tamam Allah ikisini de vermiş yeter gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Hatta benim ablama bir teyze dördüncüyu doğurma izni verdi Allah razı olsun belki o kız olur diye. Takılmayın insanlar çok boş boğaz doğurana niye durmadın , doğurmayana ne duruyorsun?
O yüzden milletin lafını takmayın kafaya boşu boşuna

Bu arada gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın. Birbirlerini yoldaş olurlar inşallah

Çocuk hasreti çeken ya da hasta çocuğu için ciğeri yanan kadınlar anneler varken çocuk konusunda sacmasalak yorum yapan herkesin ağzına elimin tersiyle iki tane cakasim geliyor.
Ne kadar cahiller ya.
Yok birde sanki siparişle oluyor da olumsuzlugunu söylüyorlar ikna etmeye çalışır gibi böyle abuk beyinli insanlar midemi bulandırıyor.
Hayırlı olsun diyeceklerine akilsiz akılsız yorumlar yapıyorlar.
Sinirlendim arkadaş.

Hayırlı uğurlu gelsin bebeğiniz birbirlerine yakın dost size de hayırlı evlat olsunlar inşallah

Kız çocuğu doğacak olanlarada aynısını yapıyolar. Bizim toplumumuz üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokmayı sever.İnsanların dediği bi kulağından girsin bi kulağından çıksın boşveeeer

Benim kızım olacağını öğrenen komşulardan bazıları aman olsun olsun dedi öyle bir dedilr ki sanki olmamasındansa diyerekten..

1 oglum 1 kızim var. 2.ye hamileyken k.p bu da erkek olur dualari etti. oglumada sürekli malım mülküm senin der uyaririm. Hala sinir oluyorum aklıma geldikçe. Kız olacağinı duyuncada neyse büyüyünce bize kahve yapar dedi. Az yede hizmetçi tut dedim. bir anda agzimdan çıkıverdi (Hamilelik şekerim vardı şekerim yükselince 7.kanala bağlanıyordum ). esimde iste o kadarrrrrr ağzına sağlık dedi bana. o günden sonra küstük .

Hehe beni de eksilemiş

Bu sekilde 3. Bebegininyine hemcins bekleyen anneler yazmıştı; kimisinin 3. Kizi, kimisinin 3. Oğlu doğmak uzereyken.. neler neler söylüyor etraftakiler. Gereksiz nefeslerini tuketiyorlar.Allahin lütfu, emaneti en büyük hazinemiz, varlığımız mirasımız .. iyi ki varlar çok şükür sagliklilar.. 3 oğlum var canimdan cok severim. Elalem hala cinsiyet derdine düşmüş, boş verin. Her anın tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…