- 6 Ağustos 2018
- 91
- 56
- 18
- 29
- Konu Sahibi secretwoman
erkekleri hiç bir zaman anlayamadım. Çok sevdiğim bir kişi oldu şu zamana kadar. Gerçekten çok sevdim ve onun için bütün tabuları yıktım kendi adıma. Diğer erkeklerin “işte seven kadın” kalıbına girebilir yaptıklarım çoğu çevremdeki erkekte öyle dedi benim için. Ama olmadı demekki benim sevgimi haketmemiş... Hep iyi insan olalım derdi kendisi ama bana karşı hiç bir zaman iyi olmadı hep acımasız oldu. Ben onun yüzünden çok kötü olduğum zamanlar bile ve bunu bildiği halde yine üste çıkmaya çalıştı.. Bana çok acımasız davranıyordu sanırım onu sevdiğimi bildiği için ve nasılsa ne yapsamda gitmez dediği için.. Sanırım erkeğin daha çok sevmesi gerekiyor hanımlar.. Duygularını açan kız erkek için kolay kız oluyor ama bu bana hiç mantıklı gelmiyor. Onlar için bu bir oyun gibi. Ulaşmaya çalışıyorlar ve eğlenceli aksiyonlu bir oyun. Hoppp kız itiraf edince onlar için bir amaç kalmıyor sanırım.Saçma değil mi sizcede ?
Edit: yapışma gibi bir yorum yazan olmuş. Yapışma gibi bir şey olmadı. Onun için yaptığım şeyler iş arıyorken kendisi için iş bulmaya çalışmam ve bulmamdı. Bu sadece küçük bir şey.
Edit: yapışma gibi bir yorum yazan olmuş. Yapışma gibi bir şey olmadı. Onun için yaptığım şeyler iş arıyorken kendisi için iş bulmaya çalışmam ve bulmamdı. Bu sadece küçük bir şey.
Son düzenleme: