erkek düşmanlıgı

ayyy annem nerde babama dicek eşortmanınu katla eskiden gene hatırlıyorum babam salonda cıkarır öyle halı üstüne kalırdı sanki sok bacaklarını yeniden giy sen anladın nasıl yerde durdugunu
anneme diyroum ama napıyı bosanıcam mı diyo dedim ne bosanması yaa bagar gitsin acıma annemle küstümü mesela yemeyini yemez bizle konusmaz laf sokar sen ne yaptın ki der yaa kadın nimet nimet eli öpülesi kadın ama iştee

cnm kadının calısmasıylada alakası yok anneminde geliri var babasından ev kirası oluyo yıllık belli tarlada para geliyo hani hic alakası yok beni bilyiyosn zaten pek kocalara hizmet taraftarı degilim anneme diyroum ben bu halimle esime acımam senin imkanları olsa yapıcam cok sey olurdu

iste annem sustukca

Kaç yıllık evli artık annen baban.
Baban eski toprak olarak maalesef ailesinden öyle görmüş, annen de öyle görmüş ki sistemi oturtmuşlar.
Annenin yaptıkları senin gözünde ezilmeyse şimdiye kadar ezdirmeyecektin anneni. Öyle dışarıdan atışmak çözüm değil.
Baban, öz baban değil sanki üvey baban gibi konuşuyorsun.
Onlar mutluysa bu saatten sonra neyin kini bu?

trak
trakyalı be cnm iste numune diyelim

karına yardım et diyorum milleti cumaya arabayla tasır cok acır yaslılarıa ne biliyim bisey olr anneme tonlarca yemek yaptırır alemin gönlünü yapıcak diye hani nasıl diyim cevredeki herkeze maddi manevi yardım yapar ama diyorum sen allahın karsısına nasıl cıkıcan dicek cumaya geldin tamam ama karına 1 gün ne zaman yardım ettin be adam

malesef öz be cnm eskidende kavga ederdim ama annem sustugu icin ben tek basıma nereye kadar bagar bagar kardesim var ögretmen yani diyroum ben yokken böyle bisey oldumu müdahale et yaa anneme bagardımı sahin gibi atlaman lazım diyorum aman banane babam öyle alısmıs söylesin dursun duyo iste ben bunu yapamıyorum babam anneme bisey dedimi hem kavga ediyorum hemde aksmaa uyuyamıyorum sinirden

Benım babam benım kahramanımdı.. Benım kucucuk ellerımı oper severdı. Bir gün annem rahatsızlandı var gucuyle ona baktı. Bizi yıkadı pakladı yemedı yedırdı.. Gozumuzun ıcıne bakardı.Okudu okuttu.. Hem anne hem baba oldu.. Annem kendi sağlık sorunlarıyla boğuşurken bizi büyüttü.. Sırdaşım oldu, öğütledi.. Omuzlarıma cesaret yükledi. Dertleşti.. Tecrübelerini paylaştı.. Her başarımda olduğu gibi üzüntümde de yanımda oldu.. Herşeyimiz oldu.. Bir kaza onu aldı bizden.. Allah rahmet eylesin.. Vefatından sonra ıse hala ayakta durmamızı saglayan manevıyatı ve hatırları oldu.. Saglıgında planladıgı yatırımlar bugunumuze finansman sagladı.Hayatımızı ezilmeden üzülmeden yürütmemizi sağladı. Ben onunla hep gurur duydum , Öylesine mükemmel babanın kızıyım iyiki.. Simdi cok sukur kayın pederime BABA diyebiliyorum.Onuda babam gibi cok seviyorum.Allah saglık versin cokca yanımızda olsun..

Iyı kotu anıları bı kenara bırakın.. Babanıza cokca sahıp cıkın.. Allah hep yanınızda gormek nasıp etsın İnşallah..

Benım babam 5 yaşındayken oldu ..
Kötü biriymiş emme öyle diyorlar..

tek sorun annenin mutfaktan çıkmaması mı?
sen fazla cellallenen birisin, onun etkisi olabilir mi iletişimde ya da bakış açısında?

sımdı konuda babanın annene ezıyetı varsa;erkeklerın kadın dusmanlıgı derrsın.
annene ezıyet oldugu ıcın babana kızgınlıgın varsa;erkeklere dusmanlıgım dersın.
ama erkek dusmanlıgı altında bu yazdıkların....
esıne davranısının nedenı ;babanın annene yaptıklarıymıs oyle demıssın, gunah cıkarmıssın...
babana hıc benzemeyen esıne ,baban gıbı davranarak; bogmak ıstedıgın babandan farkını goremedım :)

babam boyle degıldır , boyle bı aıle ortamında yetısmedım, bılemıyorum.
buyuzden actıgın hıc bı konuyu, yorumladıgın hıc bırseyı, bakıs acını asla anlayamıyorum...

ben annenızın gelırı yok sandım , o zaman bu annenın karakterıyle alakalı bır durum..
kimi susmayı tercıh eder, kimi hakkını savunmayı...
susan da hep ezılen hor gorulen taraf oluyor ne yazıkkı..

ne sanslıymıssın canm yaa valla gördüklerim ve yasadıklarımla en büyük korkdum annemin önce ölmesi bence bu cocuk icin babadan daha fazla yıkım

ben simdi babama derdimi anlatsam misal ne olursa olsun babam hep karsı tarafı koruyan tiplerdendir kendisine laf kondurmaz ama hep kadınlar gelinler suscak erkege hizmey hörmek olcak vs vs eski konularıma bakarsan görürsün

ama anneyle konusmasanda gözlerimden anlar yada ben annemin sesinden anlarım bisey olmus bana söylemiyo anne cok baska yaa yas 29 simdi anladım diyorum anneme kadınlar bu yüzden analar bu yüzden cennete gitmeli diyorum

tek sorun annenin mutfaktan çıkmaması mı?
sen fazla cellallenen birisin, onun etkisi olabilir mi iletişimde ya da bakış açısında?
yok sadeve mutfak degil kadın evinde istedigini yapamıyo buna kızıyorum ne koltuk rengine karısabilir ne tüllerin ne zaman yıkancagına annem evind eşyarının yerini bile degistiremiyo buna kızıyorum

babam da sükür etmek yok evde sürekli bizimkileri geriyo öfff pöffff yaa diyorum sükür saglıklısın ne güzel karın kızın yanında maasın var paran varrr daha ne olsun allahtan daha ne istenirr 10 senedir evde ee calıs o zaman diyorum alalım bi servis arabası zaten sabah 5 te kalkıyo bi sahah servisi bi aksam servisi yaparsın seninde can sıkıtn gider diyorm onada yokk calısamazmıs ee o zaman sus yaii kadına huzur ver

annem gezmeye bile gidemez ona sormadan ki en nefret ettigim seydir kadının kocasına sorup izin alması zaten 30 senenlik evli gittii kisiler ya akrabalar yada ben annemi gezdiririm sahil olsun avmler olsun annemde ille duyurcak babama babam söylenir gitme sen ne isin var bilmemne

yazcak cok sey varda oooo

milletin babalarına imreniyorum yaa hayatlarındaki tek gayesi esi ve cocuklarının yanında olması bizdeki gene bundan öflüyo pöflüyoo

hislerinizde haklı olabilirsiniz.. Annelerin yeri cennet.. Babanızın görgüsü ve bilgisi, aile bağları, ailesindeki kadına verilen değer bunlarda çok önemli.. Kimi babalar çocuklarını uyuduktan sonra sever hikayesindeki gibi.. Erkek hegomanyasının ağır bastığı kadın sözüne önem verilmeyen toplumda yetişmiş bir bireyin sizin sözlerinize değer vereceğini düşünmüyorum.Ama bu davranışları sizi ve annenizi sevmediği hissiyatı olusturmadı bende.. Eminimki annenize gelecek en ufak bir zarar için dünyayı yakar ama kendisi ruhen verdiği zararın farkında değil muhtemelen.. Annenizde bunca yıllık birlikteliğiyle babanıza razı olduğunu gösterir.Olduğu gibi sevin aile bireylerinizi.. Değiştirmeyeceğinizi kabul ederek..

Valla limoncum senin gibi esaret tanımaz biri o evden çıktıysa çok da baskıcı olduğunu söylemek doğru olmaz babanın.

Annen meyilliymiş baskıya, öyle alışmışlar.

Valla limoncum senin gibi esaret tanımaz biri o evden çıktıysa çok da baskıcı olduğunu söylemek doğru olmaz babanın.

Annen meyilliymiş baskıya, öyle alışmışlar.
çünkü babama cekmişim daha ötesi yok heraldee :)) trajikomik sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…