Annen bunca sene susmuş artik konussa da kat etmez. Allah babanıza akıl. Fikir. Versin.bizimkinde siddet kavga yok cünkü beyimiz yani babam kavgaya sese gelemez miş bünyesi bozulurmus ayyy deli oluyorum bazen git tatil yapta kadın rahat etsin diyorum hic unutmadım kadını sogukta camasır psuyuyla duvarları sildirdigini ki 1 hafta önce silinmis duvarları ahh annem ahh allah insallah bana verir su yılbasında biseylerde rahat eder kadın
Canim bisey diycem ama kizma. Konularini az cok takip ediyorum. Bu adam(eşin) sizin aileye gore fazla iyi. Nesli tukenmesin cogalt kiz bunuvalla esimde diyorum bi saff icimden tabi anlamasın bizimkilerin ne mal oldugunu((
babamı biliyosunuz esimi istemez ama bizimki mac izlesin diye jer hafta sorar baban istedimi o gururludur isteyemez biz görütelim hey allahım derim
Yilbasinda birseyler derken? Ikramiye falan mi? Yok artik, o da sana cikmasin yaf. Senin simdi birsuru bilezigin vardir.bizimkinde siddet kavga yok cünkü beyimiz yani babam kavgaya sese gelemez miş bünyesi bozulurmus ayyy deli oluyorum bazen git tatil yapta kadın rahat etsin diyorum hic unutmadım kadını sogukta camasır suyuyla duvarları sildirdigini ki 1 hafta önce silinmis duvarları ahh annem ahh allah insallah bana verir su yılbasında biseylerde rahat eder kadın
Limoncu, altınlardan azcık bozda;nokta,virgül satın al.Ben anlamıyorum senin yazdıklarından.Limoncu altınlardan azcık bozda nokta virgül satın al ben anlamıyorum senin yazdıklarından
valla benım babam annemı el ustunde tutar, 30 kusur senelık evlıler ama bılerek ısteyerek kırmıslıgı yoktur annemı.... ama annemde oyle eyvallahı olan bır kadın degıldır, lafını koyar gedıgıne kafası attıgında, eee el ekmekte tutan bir kadındı babam kadar annemınde eve maddı katkısı var belkı daha cok yerıne gore....maksat dertlesmekse
esim dün babamlara gidelim özledim dedi dedim dur yarın gideriz dedim
bu aksam icin konustuk ben erken gittim esim isten gelicekti babam iste annenize cok kahır yapıyosunuz ben onu rahatsız etmiyorum
dedi söylendi dedim o yüzden mi sabahın 6 sında kaldırıyon kalmadımı kızıyon kıs günü baban gelicek diye gecen hafta camasır suyuyla sildigi odayı yeniden sildirttin üstüne 10 cesit yemek yaptırdın babam kendince kendini cokkkkk iyi karısının etrafında dolanan adam zannediyo bekarken belki bu kadar söyleyemiyodum ama artık dısardan annemin bu kadar ezilmesi kül kedisi gibi susmasını hazmedemiyorum
neyse esim geldi sonra yemek yedik cay keyfi basladı isten konu acıldu demez mi bende cok calıstım kadınlar napıyo oturuyo butun gün evde
gene tepem attı sus kızım diyorum ama annemi gördükce ben hayatımda bu kadar emekci kadın görmedim kadın mutfaktan cıkmıyo (( belkide diyorum bazen benim mutfak ev isi sevmemem babamın yüzündne sürekli anneme is yaptırır kadın evinde istedigi yemeyi yapamaz odanın seklini degistiremezdi )
neyse annemde dedi cok nankörsün be adam dedim sen emegin karslıgını hicbiseyle veremezsin
bu yüzdendir benim bu kadar erkekleri bastırmam belki babamı cok seviyorum ama haksızlıgı gördükce gırtlagını sıkasım geliyo
offf dedim babama bak cevrene gör kac tane kocasına böyle kul köle olan kadın var yengemler teyzemler halamlar bak hepsi kocalarınız parmaklarında oynatıyolar hizmette yok yani ama annem kadın hem pervane etrafında hemde bi dedigini yapmazsın öyle sustuk gitti annemlere her gidisimde babamla ille takısıyorum alısmıs annem susar kardesim aman banane ne yaparlarsa yapsınlar diye cvp vermz ama ben annem ezilince artık susamıyorum kadın 30 sene baktı sana bee annenin altınıda altı yengenede baktı kuzenlerin 10 sene yanında kaldı gıkı cıkmadı neler neler offff o yüzden erkeklere hic acımıcan yemin ederim .....
benden bu kadar kızlar sizin babalar nasıl.....
kız ne olur 10 bilezigin olsa 20 bilezigin olsa ben zaten ikramiye 55 trilyon musya onu istemiyorum hani bu son rakalamlara göre 100 bin cıkıyor 200 bin cıkıyo ben ondan istiyıom trilyon insanı bozarrYilbasinda birseyler derken? Ikramiye falan mi? Yok artik, o da sana cikmasin yaf. Senin simdi birsuru bilezigin vardir.E kocan da melek gibi. Birak ikramiye de baskalarina ciksin.
benimkide trakyalıların galibaaBenim babam arnavutların numunesidir sordun madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?