erkek düşmanlıgı

Annem yasadiklarından dişli kadın Osmanlı ama babam aynen sizin babanız gibi değer vermez ,hep üzdü annemi çok ezdi yaribim hiç değişmedi babam 70 yaşında Allah sağlık versin

Annen bunca sene susmuş artik konussa da kat etmez. Allah babanıza akıl. Fikir. Versin.

valla esimde diyorum bi saff icimden tabi anlamasın bizimkilerin ne mal oldugunu ((
babamı biliyosunuz esimi istemez ama bizimki mac izlesin diye jer hafta sorar baban istedimi o gururludur isteyemez biz görütelim hey allahım derim
Canim bisey diycem ama kizma. Konularini az cok takip ediyorum. Bu adam(eşin) sizin aileye gore fazla iyi. Nesli tukenmesin cogalt kiz bunu

Yilbasinda birseyler derken? Ikramiye falan mi? Yok artik, o da sana cikmasin yaf. Senin simdi birsuru bilezigin vardir. E kocan da melek gibi. Birak ikramiye de baskalarina ciksin.

Benim babam da iyidir hoştur ama annem memnuniyetsiz. Her şey mükemmel olsun ister. Evi tertemiz olsun dağılmasın. Bırakın annem hep iş yapsın kadın böyle mutlu oluyor. Babamda hep yardımcıydı ama emekli oldu altı ay önce huyu değişti. Evde durduğundan annem katlanamıyor, şu aralar hep bi tartışma git çalış diyoruz yaşı genç 49 yaşında. O da inada bindirdi çalışmıyor evde oturacam inat değil mi diyor. Her gün bi pijamayı katla tartışması. Muhakkak hergün uğradığımdan bana birbirlerini çekiştiriyorlar. İlk zamanlar komik geliyordu ama artık bunaldık ya. Eşim bile baba yardım et demeye başladı

" bari bu sefer okuyum ayip olmasin limoncunun konularini hep es geciyorum" dedim.
Gercekten denedim okumayi.
Samimiyim.
Ama olmadi.
3 cumleden sonrami desem, nerde biraktim onuda bilmiyorm maglum paragraf yada bi cumle baslangici/ sonu bulunmadigi icin..

Eskilerden cok var bu tip yasayanlar, erkek 'emretcek' kadin hazir da beklicek. Kocasinin bir dedigini iki etmicek, erkek isticek de isticek. Bu o zamanin yetistirilmesine bagli tamamen. Babaniz büyük ihtimal öyle görmüs. Anneniz zamanin da tavir koymaliydi, ama o da öyle gördüyse kendi ailesinden katlanmayi tercih etmis.
Bazi erkekler takintili da oluyor, babanizda takintili, degistirmek zor. Bunca yil dayanmis annen alismis demekki, yoksa catlardi insan simdiye.
Sahsi fikrim; ben erkeklerin evin isine olsun yemegine olsun karismalarini sevmiyorum. Benim babam da karismaz di. Cani bazen yemek cekerdi onu söylerdi anneme malzemen varmi bunu yaparmisin diye, ya da bazen kendi alisveris yapar gelir, bak bunu aldim, vaktin varmi yapsanda hepberaber yesek derdi. Temizlik konusunda muslugun yaninda bir iki bardak dursun, onlar rahatsiz etmiyormu yikayip kaldirsan daha iyi olur diyordu, tatli bir dille.
Sonra biz iki kiz kardes büyüdük, koca kizlarin oldu dahami sen is yapcan demisti, o da bize yaramamisti :))

Limoncu senin baban trakyalı değil mi ?
Bizde çıkmaz büüle adam be ya
Senin baba eppten aykırı gider
Trakyanın kadını da cevval olur annen ipleri kaptırmış ,bu saatten sonra değişmez..
Sana tavsiyem madem elin boş git ,git biraz anacığına yardım et ,ev işlerinde ..
Yükünü al birazcık elinden
Piyango da dedin inşallah çıkar
Bizim babaları soruyorsan benim böyle bir babam yok ..
Kendi işini kendi yapar ,daha önce de bir yorumda belirttiğim gibi 31 yıllık evliler her akşam yemeği babam yapar ,bazen kendi ütüsünü de kendi yapar ..
Kısacası kimseye zararı yoktur ,Allah başımızdan eksik etmesin ..

Malesef erkeklerin geninde var.Kadın akşama kadar evde rahat rahat oturur,erkek işte çalışır,yorulur lafı.Bende çok kızarım bu lafa.Ne yani bu soğukta eşimi işe ,oğlumu okula yolladım,elime çayımı alıp,bilgisayara geçtim diye rahat mı oluyorum?

Amannnnnnnn... Sanırım hayatın kuralı bu, bi taraf ne kadar özverili olursa diğer tarafta iyice ezici oluyor. Çevremden ve yaşadıklarımdan öğrendiğim bu benim maalesef

canım aslında işin aslı şuki erkeler verdikçe istiyor istedikçe istiyor.senin babanda bulmuş garip kadını yükleniyor.annen bi dişini göstersin bakalım tırsağa döner.iyiyki sen varsın da senden çekiniyordur konuştuğun için.erkekler egosunu tatmin edecek yer arar buluncada öldürene kadar altındakinin ezerde ezer.problemli erkekler ama.

Ben o kadar iyi anladım ki çünkü benimde babam tıpkısının aynısı . Annemi kaybettik bazen diyorum baba noldu çok ezdin annemi şimdi mutlumusun diye yüzünü eğiyor önüne ses yok...Bende anneme hiç kıyamazdım babamın anneme yaptıklarından dolayı çok soğudum. Ama şimdi hasta tabi yine kıyamıyrm.

valla benım babam annemı el ustunde tutar, 30 kusur senelık evlıler ama bılerek ısteyerek kırmıslıgı yoktur annemı.... ama annemde oyle eyvallahı olan bır kadın degıldır, lafını koyar gedıgıne kafası attıgında, eee el ekmekte tutan bir kadındı babam kadar annemınde eve maddı katkısı var belkı daha cok yerıne gore....
kısacası iş birazda kadında bitiyor bence...
o nednele hep derim kadın milleti çalışın,ekmeğinizi kazanın, kendinizi erkeklere ezdirmeyın...
bılsınler kı eyvallahınız yok , işte o zaman kıymetlı oluyorsunuz. işte o zaman size eziyet edemiyorlar.. işte o zaman kendilerini övemiyorlar...
bende annem gıbıyım, cevremdekı cogu kadın bızım gıbı ne kocaalrına ne aılelerıne eyvallahları yok, cunku kendılerı kazanıp kendılerı harcıyorlar, yerı gelıyor adamlar eslerının elıne bakıyor, hayatlarındakı erkeklere hayatın musterek oldugu algısını asılıyorlar ve ılıskı ve evlılıklerıne oyle devam edıyorlar...
haklı olduklarında da susmak yerıne laflarını esırgemıyorlar..

Annenden kaynaklandığını düşünüyorum.. biz de hep son söz anneden çıkar :)) Ama babama da asla ve asla saygısızlık yapamayız ama annemdedir bütün ipler! İleride annem gibi bir kadın annem gibi bir anne olurum inşallah.. ailecek hayranız hatuna..

Yilbasinda birseyler derken? Ikramiye falan mi? Yok artik, o da sana cikmasin yaf. Senin simdi birsuru bilezigin vardir. E kocan da melek gibi. Birak ikramiye de baskalarina ciksin.
kız ne olur 10 bilezigin olsa 20 bilezigin olsa ben zaten ikramiye 55 trilyon musya onu istemiyorum hani bu son rakalamlara göre 100 bin cıkıyor 200 bin cıkıyo ben ondan istiyıom trilyon insanı bozarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…