erkek düşmanlıgı

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
maksat dertlesmekse
esim dün babamlara gidelim özledim dedi dedim dur yarın gideriz dedim
bu aksam icin konustuk ben erken gittim esim isten gelicekti babam iste annenize cok kahır yapıyosunuz ben onu rahatsız etmiyorum
dedi söylendi dedim o yüzden mi sabahın 6 sında kaldırıyon kalmadımı kızıyon kıs günü baban gelicek diye gecen hafta camasır suyuyla sildigi odayı yeniden sildirttin üstüne 10 cesit yemek yaptırdın babam kendince kendini cokkkkk iyi karısının etrafında dolanan adam zannediyo bekarken belki bu kadar söyleyemiyodum ama artık dısardan annemin bu kadar ezilmesi kül kedisi gibi susmasını hazmedemiyorum

neyse esim geldi sonra yemek yedik cay keyfi basladı isten konu acıldu demez mi bende cok calıstım kadınlar napıyo oturuyo butun gün evde
gene tepem attı sus kızım diyorum ama annemi gördükce ben hayatımda bu kadar emekci kadın görmedim kadın mutfaktan cıkmıyo (( belkide diyorum bazen benim mutfak ev isi sevmemem babamın yüzündne sürekli anneme is yaptırır kadın evinde istedigi yemeyi yapamaz odanın seklini degistiremezdi )

neyse annemde dedi cok nankörsün be adam dedim sen emegin karslıgını hicbiseyle veremezsin

bu yüzdendir benim bu kadar erkekleri bastırmam belki babamı cok seviyorum ama haksızlıgı gördükce gırtlagını sıkasım geliyo

offf dedim babama bak cevrene gör kac tane kocasına böyle kul köle olan kadın var yengemler teyzemler halamlar bak hepsi kocalarınız parmaklarında oynatıyolar hizmette yok yani ama annem kadın hem pervane etrafında hemde bi dedigini yapmazsın öyle sustuk gitti annemlere her gidisimde babamla ille takısıyorum alısmıs annem susar kardesim aman banane ne yaparlarsa yapsınlar diye cvp vermz ama ben annem ezilince artık susamıyorum kadın 30 sene baktı sana bee annenin altınıda altı yengenede baktı kuzenlerin 10 sene yanında kaldı gıkı cıkmadı neler neler offff o yüzden erkeklere hic acımıcan yemin ederim .....

benden bu kadar kızlar sizin babalar nasıl.....

Erkekleri seveceksn ama acımayacaksn. Bu ister babam olsn ister kocam,bunu bilir bunu savunurum.. annem dünyanın enn fedakar annelerinden biriydi. Babam da can'dı,kan'dı.. annem vefat etti,babam evlendi ve şunu anladım; analar ölünce babalar da ölüyormuş.. :'( babamdan nefret ediyor muyum?asla. Ama babaya babalığı yaptıran yine anneymiş. Genelleme yapmış gibi yazdm ama benim hissettiklerim bunlar

aynen tercüman olmussun....

am
erkeklerin geneli böyle ev kadınlarını bütün gün evde oturuyor sanıyorlar.
ama babam 10 sene olcak emekli yani görüyo kadın sabahtan baslıyo aksama kadar babam biraz askeri kafada sabah 7 de kahvaltı biter ona göre 11 de elmasını yer 1 de öglen yemegi 4 te müslü sütü aksam 6 da yemek 10 yatar kadın sabahtan aksama kadar mutfakta evde bide susuyo annemin cenesine yok zavallının ben koruyuncada kötü oluyorum ama susamıyorum haksızlık ediliyo kadına

Annesi babasındqn çok çekmiş.Annesi kül kedisi gibiymiş.Belki bundandır benim erkek düşmanlığım diyor.Sizin babalar nasıl diyor.

Bunu değiştiremezsin ki. Yani baban da değişmez annen de. Bence sen de çok karışma, kötü sen olursun.
Ama erkeklere kul köle olmamak lazım kesinlikle. Ben mesela ilk evlendiğimizde sofra kurarken veya toplarken eşimin de eline tutuştururdum bişeyler zorla da olsa yapardı. Şimdi kendi geliyor soruyor neyi götüreyim, eksik bişey var mı diye. Demem o ki nasıl alıştırırsan öyle gider. Bu en ufak örnekti yani.
Her şey mükemmel olsun diye didinsen de elbet kusur bulmak isteyen bulur.

O işler ona basit geliyor işte benim babamda öyle bırakcan onu 1-2 hafta tek başına görecek gününü.

Ben anladım canım. Yerden göğe kadar haklisin. Ama 30sene diyorsun, insan simdiye kadar yapilanlari emeği gormedigse bu saatten sonra sen konussan gorecek mi? Boşver falan demiyorum tabiki, ne güzel annenin arkadinda senin gibi bir evladı var.

O işler ona basit geliyor işte benim babamda öyle bırakcan onu 1-2 hafta tek başına görecek gününü.
bide demez mi zevkle yapıcan ulan kadın 30 senedir yapıyo ne emeklisi var ne sigortası ne tazminatı sen calıstın hepsini aldın bide takıntısı vardır gecenin 11 de der simdi bunu ütüle bana hazır dursun yaa kadın diyo sabah ütlerim giyersin yok simdi ütüle

60 yasında oldum diyorum baba biraz sükür hürmet bil de aman ben ne sanslı erkegim ki karım her hizmetimi yapıyo hemde yavas babam cok iyi bi yerden emekli oldu 10 sene önce simdi sürekli offf sıkıldım bilmem ne diye annemi huzursuz ediyo eee diyroum paranız var al annemi söyle bolu abant yapın güzel yürüyüsler yapın gezin keyfini cıkarın yokkk oo annesi babası olsaymıs onlarla yasarmıs yokmus ne yapsın offf üzülüyorum anneme diyorum insallah benim cok param olur olurda anne seni istedigin her yere götürürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…