esimin ailesi degil benim aileme gittik esim ailemi özlemişHic bisey anlamadim esinizin ailesine gitmekten konu nasil sizin babaniza geldi
dalga geçmekle ne alakası var canım gerçekten anlamadım, noktalama işaretlerini kullanırsan biraz daha anlaşılır olabilirdalga gecmek icin mi anlamadım diyosunuz yaa anlamıcak ne var yani anlamadıysanda yazma o zaman
aynen tercüman olmussun....Erkekleri seveceksn ama acımayacaksn. Bu ister babam olsn ister kocam,bunu bilir bunu savunurum.. annem dünyanın enn fedakar annelerinden biriydi. Babam da can'dı,kan'dı.. annem vefat etti,babam evlendi ve şunu anladım; analar ölünce babalar da ölüyormuş.. :'( babamdan nefret ediyor muyum?asla. Ama babaya babalığı yaptıran yine anneymiş. Genelleme yapmış gibi yazdm ama benim hissettiklerim bunlar
ama babam 10 sene olcak emekli yani görüyo kadın sabahtan baslıyo aksama kadar babam biraz askeri kafada sabah 7 de kahvaltı biter ona göre 11 de elmasını yer 1 de öglen yemegi 4 te müslü sütü aksam 6 da yemek 10 yatar kadın sabahtan aksama kadar mutfakta evde bide susuyo annemin cenesine yok zavallının ben koruyuncada kötü oluyorum ama susamıyorum haksızlık ediliyo kadınaerkeklerin geneli böyle ev kadınlarını bütün gün evde oturuyor sanıyorlar.
am
ama babam 10 sene olcak emekli yani görüyo kadın sabahtan baslıyo aksama kadar babam biraz askeri kafada sabah 7 de kahvaltı biter ona göre 11 de elmasını yer 1 de öglen yemegi 4 te müslü sütü aksam 6 da yemek 10 yatar kadın sabahtan aksama kadar mutfakta evde bide susuyo annemin cenesine yok zavallının ben koruyuncada kötü oluyorum ama susamıyorum haksızlık ediliyo kadına
bide demez mi zevkle yapıcan ulan kadın 30 senedir yapıyo ne emeklisi var ne sigortası ne tazminatı sen calıstın hepsini aldın bide takıntısı vardır gecenin 11 de der simdi bunu ütüle bana hazır dursun yaa kadın diyo sabah ütlerim giyersin yok simdi ütüleO işler ona basit geliyor işte benim babamda öyle bırakcan onu 1-2 hafta tek başına görecek gününü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?