erkek düşmanlıgı

Sizi cok iyi anliyorum, hatta ben daha beterlerine sahit oldum ve etrafimda en ufak bir ezilen kadin gordum mu duydum mu en ufak bir kadin erkek esitsizligi duydum mu tuglerim diken diken olur tirnaklarimi cikaririm adeta saldiriya gecerim. Sebebide yillarca buyurken annemin gozumun onundeki kadin modeli olarak ezilmesini hor gorulmesini ne yaparsa yapsin kocasina yaranamamis olmasini goruyorum. Haklisiniz yani bende ayniyim ama ne yazikki degismiyorlar yada en azindan babamiz yasindaki adamlar icin cok gec annem diyor ancak ben olunce anlar bu adam benim kiymetimi diye, hakli annem olse babam elsiz ayaksiz gozsuz hatta beyinsiz kalir cunku neredeyse anaokulu cocuguna bakar gibi bakiyor corabina kadar giydirir her kahrini cekti hala bu yasta ceker yinede yaranamadi ve yaranamiyor kadin.

O yuzden burda okuyorum kocam soylede boyle deyip adamin her turlu siddetini sapkin hareketini anlatiyor yeni evliler ozellikle ve burdaki bazi kadinlar kocandir gonlunu al bilmem ne diyorlar iyice sinirleniyorum. Erkegi ne kadar yontarsaniz kardir, ne kadar duzeltebilirseniz adam edebilirseniz erken alistirirsaniz kardir size , ama ne kadar alttan alir pisligine saygisizligina nankorlugune goz yumar alttan alirsanizda zamanla sizi o kadar hor gorur o kadar tepenize cikar o kadar asagilar. Bu cok acik birsey.

Baban, ayni benim ablamin kayinpederi. O adamda oyle. Her sabah lavaboya girer, bir saat tiras, dis fircalama şu bu derken yarim saat bir saat oluyor. Bu sirada kadin disarda elinde havluyla bekliyor. Neymis cikinca havluyu eline verecekmis. Kadin asker gibi bekliyor ya inanamiyorum. Yaslilar ustelik. Kadin zayifliktan ayakta duramiyor. Ondan sonra butun gun mutfakda aksama kadar yemek yapar. Adam bogazina cok duskun. Bir de adam tamir hastasi. Birseyleri tamir etmeye bayiliyor. Saatlerce ugrasir. Tabi yine kadin emireri gibi basinda bekler. O aleti ver, bunu ver diye. Bende o kadina uzuluyorum valla. Uflesen ucacak kadin yazik. Eski kafa erkekler boyle. Yapacak bisey yok.

Baba konusunda sansliyim öyle katı kuralları yoktur. Sabah kahvaltısıni beraber hazirlar annemle toplamasina falan yardimci olur sonra ise gider keza aksamlarida sofra falan toplarken yine aynı şekilde yardimci olur.Evde olurda ev isinede yardimci olur ama tatil günü pazar ve bayram tatilleri kendi is yeri olduğu için öyle izini yok.

1- Babanın annene nankörlük ettiği kısmını anladım;annen hıc ses cıkarmayınca baban bu durumu normal görmeye devam etmiş tabi senin tepkilerinle az da olsa belki yaptığı hatanın farkına varır da anneciğin biraz rahat eder.
2-Sizin babalar nasıl kısmı;çok iyi Allah'a şükür anemde bizde razıyız babamdan oda bizden razıdır inşallah
Geri kalanını tam kavrayamadım canım ya

kısacası tüm erkeklere ölüm diyorsun

kimse kimseye kendini ezdirmemeli cinsiyet fark etmez

ne erkekler kadınları ezsin, ne kadınlar erkekleri

karşılıklı saygı ve hoşgörü en güzeli

Parayı kazanan erkek olabilir ama onu hayata geçiren her zaman kadınlardır . Anneniz versin babanızın eline bir ay boyunca otursun kenarda izlesin neler olduğunu 3. Gün yiyecek para kalmaz ay sonundada shrek in batakliginda camur banyosu yapar. Tabi sonra gene karısı yıkar oda kadınların saflığı. keske her kadin sesini cikarip hakkini savunabilse

En zor ve nankör meslek aslında ev hanimligi olsa gerek sabahtan akşama iş bitmez.Ama gel gör ki herkes uyur yada evde oturur görür.Anneniz ses Çıkarmadikca babaniz ezdikce ezmis bu saatten sonra da değişmez.

yok be cnm nerdeee babam anneme kredi kartını bile vermez halam cırt cırt kullanır kocasının kartını annem öyle sünepe gibi duru yanında sinir olurum ben alırım hemen baskalarının yanında kendisini kötü hissetmesin diye babamın ne sifrelerini bliyoruz ne bisey ayy kücükken hatırlardım evde bisey alınır acılmaz neden babam acıcak mıs sanki ulusa seslenis yapıcak ne aptalmısım o zaman susmusum yaa annem cok sabırlı valla helal olsun kadına ben asla öyle olamam kadın evinin icini istedigi gibi dekor edemiyo yaa koltukları babam istedigi gibi koyar annem koyamaz halıyı tv nin yerini o aksam ne yemek piscek 1 etli 2 sebze bi salata offff lokanta sanki

Aileni özleyen bir eş.. inanamıyırııım.
valla esimde diyorum bi saff icimden tabi anlamasın bizimkilerin ne mal oldugunu ((
babamı biliyosunuz esimi istemez ama bizimki mac izlesin diye jer hafta sorar baban istedimi o gururludur isteyemez biz görütelim hey allahım derim

Bu konuda sanirim hersey icin cok gec babaniz anneniniz sessizligine annenizde kocasina itaat etmeye alismis . su saatten sonra bisey yapsaniz cok degistin sen e gelir konu . bence sizde caninizi cok sikmayin .Yuvarlansinlar oyle

Babam iyi adamdır ya annem hasta olsa evi toplar yemek yapar misafir gelcek olsa öyle geç hbr etmiş hemen biri toplar biri supurur. Günlük islerde hep yardimlasrlar. Temizligi beraber yaparlar biri yemek yapar biri salata fln öyle anlasirlar. Ama kp öyle degil köle etmiş kadını şu ver yemek yap hazırla kiyafetimi getir corabimi getir. Kendine müslüman hep karısından saklar yemekleri kendi tikinir. Paralari saklar kendini yediren icirir giydirir kadına yok oda oyle bi adam. Zaten gençliğinde hep dövmüş kan revan içinde bırakmış.
Senin babanda acımasız fe nankormus.

bizimkinde siddet kavga yok cünkü beyimiz yani babam kavgaya sese gelemez miş bünyesi bozulurmus ayyy deli oluyorum bazen git tatil yapta kadın rahat etsin diyorum hic unutmadım kadını sogukta camasır suyuyla duvarları sildirdigini ki 1 hafta önce silinmis duvarları ahh annem ahh allah insallah bana verir su yılbasında biseylerde rahat eder kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…