erkek eninde sonunda aldatır mı? aldatmayan erkek var mıdır?

mutlaka vardir yapmayan..ama eskiye gore daha azdir belkide..simdi sartlar degisti,kadinlar daha alimli ve guzel yani rakipler cogaldişakkıdı ee birde internet denen birsey varkaydirigubbakcemile erkeklerin iki dunyasi var..ben burada cok seye sahit oldum hepside eslerii seviyor ama sevgililerinide..hatta icki icmeyen namazinda,orucunda olan insanlari bile seytanin nasil yolsan cikardigini...karisinin bilmedigi kendininde bakmadigi ama sirf sevgilisi istedi diye cocuk yapanlar,parasini kadinlara yiyip evlerine 3 kurus para yollayanlar,kadinlari bulmak icin yari yastan sonra barlara gidip icen pistten cikmayan komik duruma dusen adamlar..say say bitmezzz..tabi yapmayan yok mu var ama gizli sakli mi yapar gercekten yapmaz mi bilinmez.hersey insanin nefsinde hayat bir sinav ALLAH ta bizi o kadar guzel siniyor ki her konuda..ALLAH kimseyi yoldan cikarmasin amin:Saruboceq:

Aldatırmı aldatmazmı bilemeyiz tabiki.Ama Bayan olarak erkeklere fazla ilgi göstermek gerekiyor sanırım elimizden geldiğince.Evliyken aldatıyorsa bu erkekler bekarken düşünemiyorum

Peki soruyorum sizlere her dakika eşlerinizin yanındamısınız. Nerden biliyosunuz en basiti bunlar heralde sokağa çıktıgında güzel bi bayan görünce kafasını çevirmiyodur. O kadar emin olmayın. Ruhunuz bile duymadan neler döner neler. Bu erkek milleti valla hiç napıcakları belli olmaz en iyisinin köküne kibrit suyu. Ama ALLAH kimseye vermesin tabi.

Peki soruyorum sizlere her dakika eşlerinizin yanındamısınız. Nerden biliyosunuz en basiti bunlar heralde sokağa çıktıgında güzel bi bayan görünce kafasını çevirmiyodur. O kadar emin olmayın. Ruhunuz bile duymadan neler döner neler. Bu erkek milleti valla hiç napıcakları belli olmaz en iyisinin köküne kibrit suyu. Ama ALLAH kimseye vermesin tabi.

haklısın canım..hiç bilemeyeceğiz eşimizin nasıl davrandığını, ya da davranacağını..
birincide olmaz ikincide olmaz ama üçüncüde olur belki..yada yıl olarak 1 yıl,2 yılda değil 15inci yılda olur belki de..bilemeyiz..
aaaah ahh...bence %99.9' u kesinlikle aldatır..kadınlar da aldatır dense bile erkeğin aldatması biyolojik yapıları gereği daha olasıdır..bir kadını çıplak ve davetkar görseler tenha bir yerde fırsatı değerlendirirler mutlaka..ama kadın aynı şartlarda erkeği görse basar çığlığı..

yakalayanlara ,şüphe duyanlara bişey demem arkadaşlar ama adam bişey yapmıyokende hem kendinizi hem onu yiyip bitirmeyin,imalarlada aklında yokken aklına sokmayın mutsuzluğun değil mutluluğun yolunu arayın ...başkasına oldu diye size olcak paranoyasından vazgeçin hem ne kadar paralarsanız paralayın kendinizi yapacak adamı engelleyemezsiniz ama bişey yokkende hayatınızı zehir etmeyin..bu şekilde eşinizede yansır adam yapmayacaksa bile mutluluğu dışarda arar ..

bencede hepsi aldatmaz ona bakarsak bunu yaptıkları kisi kadınlar eeeeeee bizlerdemi eslerimizi aldatıyoruz yani
bence herkesi aynı kefeye koymamak lazım

Ben hemen hwmen bir cok erkegin aldatacagina inaniyorum. Bir cok sefer asla dedigim insanlar beni yaniltti. Bir erkegin kadinlarla iletisimi iyiyse aldatir otesi yok. Kadinlarla muhattap olmayan erkekler sadiktir bence.

Bir de erkekler gelip senin benim gibi kadinlatin kizlarin pesine dusup onlarla aldatmiyorlar ki. Afedersin de koskoca bi fuhus sektoru var. Escirt mu dersin, travesti mi dersin, genelev mi dersin, internet sitesi mi dersin bir suru imkan var senin nazinla mi ugrascak amaci zaten bi tatmin be kdr cabuk o kadar iyi.
İster kabul edin ister etmeyinerkek milleti bu kadar aldatmasa bu sektorden kimse ekmek yemez.

Dedigim gibi azinlik bur kadin ve cogunluk bir erkek guruhu var bunu gormemek artik bildigin korluktur!

yakalayanlara ,şüphe duyanlara bişey demem arkadaşlar ama adam bişey yapmıyokende hem kendinizi hem onu yiyip bitirmeyin,imalarlada aklında yokken aklına sokmayın mutsuzluğun değil mutluluğun yolunu arayın ...başkasına oldu diye size olcak paranoyasından vazgeçin hem ne kadar paralarsanız paralayın kendinizi yapacak adamı engelleyemezsiniz ama bişey yokkende hayatınızı zehir etmeyin..bu şekilde eşinizede yansır adam yapmayacaksa bile mutluluğu dışarda arar ..

Bu yoruma da cani gonulden katiliyorum. Yapacak adam yapar yaptigindan emin olduktan sonrasi baglar taraflari. Durduk yere de paranoya yapmamak lazim.

Ben hiç istemeyerek maalesef her erkek aldatır diyorum,tabi aldatmadan ne anladığımıza bağlı...yatmak,konuşmak hatta bakışmak...bence yatmak işin en basit tarafı,bir saatlik iş...amaaaa o bir saatlik iş sonrasında iş duygusala dönmeye başlarsa işte o zaman ciddi sıkıntı...

günümüzde artık önemli olan aldatılmadığımız zamanı uzun tutabilmek bence...

keşke hiç böyle bir insan davranışı olmasaydı yeryüzünde..kadın için de erkek içinde küçültücü...Allah kimsenin başına vermesin,amin :)

niye her erkek aldatır mı genellemesi vardır sinir oluyorum hayır efendim her erkek aldatmaz karaktersiz (başka bir şey yazardım da ağır kaçar artık) erkek aldatır kadın da dahil tabi

bencede haklısınız genelleme yapmak yanlış her erkek aldatmaz..ona kalırsa bayanda aldatıyo erkek kadar olmasada onuda mı genellemek lazım tabiiki hayırr...onun için yapan erkekte karakter ve doyumsuzluk wardır midesi olmayan karşı tarafı düşünmeyen aşagılık erkek yaparrr...bi arkadaşında dediği gbi "Bir erkegin kadinlarla iletisimi iyiyse aldatir otesi yok. Kadinlarla muhattap olmayan erkekler sadiktir bence. "buna katılıyorum ama tabiki kadınlarla muhattap olmuyo die yapmaz diil ama yapmayanda warrrrdırrr...

Benimde babam annemi cok aldatti, erkek arkadaslarimin nerdeyse hepsi sevgilisini ya aldatti, ya da aldatma pesindeydi. Benimde erkeklere pek guvenim olmaz. Ama sunu unutmamaliyiz ki her erkek ayni degildir.Aldatan erkek zaten adam degildir. Aldatmayan erkek tabikide vardir. Bak evlendim diyorsun. Bence bu guzel zamanlarini beni aldatirmi diye dusunup hem kendini hemde onu sıkacağina bu konu hakkinda biraz daha rahat olabilirsin.

Back
X