Erkek evinde kına

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?Aslında kendi evımde de yaparım da akrabaları ıstemıyorum. Baba tarafını kesınlıkle ıstemıyorum. Hemen gelirler. Ve degısıkler. Babamda gelır hemen. Babam başka kadına ev tuttu falan cok karısık bu yuzden sessız sedasız yapacagım

Son düzenleme:
Akrabaları istemiyorum onlarda gelecek şimdi. 1saatlık bırsey olacak zaten

Erkek evinde yapinca ne oluyormus? Bilmedigim icin soruyorum. Sadece 1 saatlik bir sey icin 10 kisiyi toplayip baska bir eve gidip 10 kisiyi riske atmanin mantigi nedir?
Adetmiş olmazmış. Sadece eglence gıbı olcak. Kardeşim annem kaynanam ben zaten 4kısı oluyoruz. 8 10 kısı 1saatlık bırsey

Adetmiş olmazmış. Sadece eglence gıbı olcak. Kardeşim annem kaynanam ben zaten 4kısı oluyoruz. 8 10 kısı 1saatlık bırsey

Ay bu adetler kime gore, neye gore adet ya. Bosverin baskalarini nasil uygun gorurseniz oyle yapin. Sahsi fikrim bu donemde kimseyi riske atip vebal almayin derim.
Mutluluklar dilerim.

Ay bu adetler kime gore, neye gore adet ya. Bosverin baskalarini nasil uygun gorurseniz oyle yapin. Sahsi fikrim bu donemde kimseyi riske atip vebal almayin derim.
Mutluluklar dilerim.
Çok sagolun. Sadece 3 4 kız arkadaşım gelecek. Anne kardeşim öyle. Akraba falan zaten olmayacak

Bizim ülkede corona maalesef bitmez.
Illa yasaklar gelsin isteniyor.
Belli..

Ben size bir soru sorayim.
Illa kına şart mı???
Şart mı?

Bizim ülkede corona maalesef bitmez.
Illa yasaklar gelsin isteniyor.
Belli..

Ben size bir soru sorayim.
Illa kına şart mı???
Şart mı?
Aslında bunu da yapmak ıstemıyordum. İçimde kalmasın diye. 1 saat surecek en fazla ve foto cekılecegız. Bu sadece veda partisi gıbı bırsey olacak

Kız tarafında da erkek tarafında da olur

Hatta erkek tarafı önce erkek evindeki kınaya gider yemek yer kına tepsisini hazırlar kız evine geçer

Erkekler erkek evinde kalır Kadınlar gidince içkiler çıkar

En son kına yakılır biter damat gelinin yanına gider oturduğu sandalyeden kaldırır vs vs

Lakin 10 kişi adı kına yapın evde ne olacak ki

Aslında kendı evımde de yaparım. Ama dedıkoducu akrabalarımı ıstemıyorum. Hemen damlarlargercekten tanısanız cevremi anlarsınız benı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…