- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Akrabaları istemiyorum onlarda gelecek şimdi. 1saatlık bırsey olacak zatenYAni normal olanı kınanın kız evinde olmasıdır hem 10 kişi diyorsunuz bir şekilde sığar zaten evinize bu arada yasak da var şikayet de bulunmsın komşulr filan yada hasta olan varsa ve bulaşırsa bunları da düşündünüz mü acaba
Ben sadece foto ıcın ıstedım. 1saatlık olacak bırdeYavrum koronayi one surup iptal et kinayj
Adetmiş olmazmış. Sadece eglence gıbı olcak. Kardeşim annem kaynanam ben zaten 4kısı oluyoruz. 8 10 kısı 1saatlık bırseyErkek evinde yapinca ne oluyormus? Bilmedigim icin soruyorum. Sadece 1 saatlik bir sey icin 10 kisiyi toplayip baska bir eve gidip 10 kisiyi riske atmanin mantigi nedir?
Adetmiş olmazmış. Sadece eglence gıbı olcak. Kardeşim annem kaynanam ben zaten 4kısı oluyoruz. 8 10 kısı 1saatlık bırsey
Çok sagolun. Sadece 3 4 kız arkadaşım gelecek. Anne kardeşim öyle. Akraba falan zaten olmayacakAy bu adetler kime gore, neye gore adet ya. Bosverin baskalarini nasil uygun gorurseniz oyle yapin. Sahsi fikrim bu donemde kimseyi riske atip vebal almayin derim.
Mutluluklar dilerim.
Erkek tarafının dıycegını sanmıyorum ama bızım taraf der. Herseyı dedıkodu yapıyorlar. Ama umrumda degıl.yarin obur gun kinaya bile birşey yapmadi o bile erkek evinde oldu denir..hazirlikli olun.
Bizim ülkede corona maalesef bitmez.Kına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?
Aslında bunu da yapmak ıstemıyordum. İçimde kalmasın diye. 1 saat surecek en fazla ve foto cekılecegız. Bu sadece veda partisi gıbı bırsey olacak
Bizim ülkede corona maalesef bitmez.
Illa yasaklar gelsin isteniyor.
Belli..
Ben size bir soru sorayim.
Illa kına şart mı???
Şart mı?
Aslında kendı evımde de yaparım. Ama dedıkoducu akrabalarımı ıstemıyorum. Hemen damlarlarKız tarafında da erkek tarafında da olur
Hatta erkek tarafı önce erkek evindeki kınaya gider yemek yer kına tepsisini hazırlar kız evine geçer
Erkekler erkek evinde kalır Kadınlar gidince içkiler çıkar
En son kına yakılır biter damat gelinin yanına gider oturduğu sandalyeden kaldırır vs vs
Lakin 10 kişi adı kına yapın evde ne olacak ki
Kendı evımde de yaparım ama akrabalar damlayacak hemen. Babam gelecek falan. Sessiz sedasız istiyorum benZaten korona vae ama erkrk evinde de kina yapılmaz. Madem adet deyip yapıyorsunuz
Bilmiyorum belkı kendı evımde nikahtan 2 gun önce yaparım. Kısmenın haberı olmazZaten korona vae ama erkrk evinde de kina yapılmaz. Madem adet deyip yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?