- 3 Şubat 2018
- 25.849
- 111.213
- 598
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Var annem bırsey demiyor. Sımdı cumartesi nıkah var. Cuma yapacagız. Bu evde olursa Babam gelır, akrabalar gelır bu yuzden istemiyorum
Evet kendi evımde yapmam ıcın daha erken yapmam gerek. Şimdi cumartesi nıkah herkes ugrar o gün. O yüzden böylesi daha mantıklı. Biz evde olmayız işte daha iyi olurAnladim. Siz nasil rahat edecekseniz öyle yapin. Babaniz ve akbabalar hakkinda düsüncelerimi diger konuya yazmistim zaten
Evet kendi evımde yapmam ıcın daha erken yapmam gerek. Şimdi cumartesi nıkah herkes ugrar o gün. O yüzden böylesi daha mantıklı. Biz evde olmayız işte daha iyi olur
Nikahtan gitseniz.Yada korananın bıtmedını beklesenız.Her yer fergat figan .Ben atlattım koranayı.Benden de babama gectı neden sizce?Cunku çalıştıgım yer her yer acılınca ılla gelıceksın ıse dedı 1 pozıtıf vardı 7 gun sonra 13 .Benden de babama gectı ?Bunlar hep dugunlerden.Yapmayın lutfen.Kına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?Aslında kendi evımde de yaparım da akrabaları ıstemıyorum. Baba tarafını kesınlıkle ıstemıyorum. Hemen gelirler. Ve degısıkler. Babamda gelır hemen. Babam başka kadına ev tuttu falan cok karısık bu yuzden sessız sedasız yapacagım
Kalabalık olmayacak ki. Yakın 2 3 arkadaşım. Annem kardesım falan. En fazla 10 kısıNikahtan gitseniz.Yada korananın bıtmedını beklesenız.Her yer fergat figan .Ben atlattım koranayı.Benden de babama gectı neden sizce?Cunku çalıştıgım yer her yer acılınca ılla gelıceksın ıse dedı 1 pozıtıf vardı 7 gun sonra 13 .Benden de babama gectı ?Bunlar hep dugunlerden.Yapmayın lutfen.
Sen nasıl istiyorsan öyle yap.Kına senin kınan canın nasıl isterse...Kına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?Aslında kendi evımde de yaparım da akrabaları ıstemıyorum. Baba tarafını kesınlıkle ıstemıyorum. Hemen gelirler. Ve degısıkler. Babamda gelır hemen. Babam başka kadına ev tuttu falan cok karısık bu yuzden sessız sedasız yapacagım
Öyle öyle. Dügün istiyordum nasıp olmadıArkadaşımda nişanlısının evi daha geniş olduğu için kınayı orda yaptı. Korona dönemi her şey birbirine girdi zaten gelenek görenek bişey kalmadı bacım boşver istediğin yer de yap
Öyle yapacagım ama erkek evinde yapmam büyük dedıkodu olacak. Bızım tarafın agzına ıyı laf verdımSen nasıl istiyorsan öyle yap.Kına senin kınan canın nasıl isterse...
İki konuşur susarlar.Bu hayatı kimseye göre yaşama.Zaten bir kere geliyoruzÖyle yapacagım ama erkek evinde yapmam büyük dedıkodu olacak. Bızım tarafın agzına ıyı laf verdım
Kesinlikle hep bıldıgımi yapıyorum ve bu yuzden tüm sülaleyle zıtlasıyoruzİki konuşur susarlar.Bu hayatı kimseye göre yaşama.Zaten bir kere geliyoruz
Virus "bir saatlik kınaymış , dur ben bunlara bulaşmayayım " demiyor. Salise içinde bulaşıyor.Akrabaları istemiyorum onlarda gelecek şimdi. 1saatlık bırsey olacak zaten
10 kişi diyosun kendi evine de sığar bence , hem erkek evinde kınayı yapsan 10 kişiyi geçer çoktan onların taraf gelirKına yapacagım.10 kişi olacagız.Akraba hiç olmayacak. Bizim ev küçük baya. Nişanlım lafın terasta yapalım diyoruz ya da evleri. Evleri bayaa büyük. Akrabalar kına yapmayacak mısın diyor. Ben nişanlımda yapacagım demiştim. Olmaz öyle dedi. Adettendir kız evinde olur dedi. Sadece 1 saatlik birşey yapacagız. İlla kız evi şart mı?Aslında kendi evımde de yaparım da akrabaları ıstemıyorum. Baba tarafını kesınlıkle ıstemıyorum. Hemen gelirler. Ve degısıkler. Babamda gelır hemen. Babam başka kadına ev tuttu falan cok karısık bu yuzden sessız sedasız yapacagım
Oncelikle dunya bir salgin hastalikla mucadele ederken kına gecesinin zamani mi?Adetmiş olmazmış. Sadece eglence gıbı olcak. Kardeşim annem kaynanam ben zaten 4kısı oluyoruz. 8 10 kısı 1saatlık bırsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?