Erkek evinde kına

Anladim. Siz nasil rahat edecekseniz öyle yapin. Babaniz ve akbabalar hakkinda düsüncelerimi diger konuya yazmistim zaten
Evet kendi evımde yapmam ıcın daha erken yapmam gerek. Şimdi cumartesi nıkah herkes ugrar o gün. O yüzden böylesi daha mantıklı. Biz evde olmayız işte daha iyi olur

Nikahtan gitseniz.Yada korananın bıtmedını beklesenız.Her yer fergat figan .Ben atlattım koranayı.Benden de babama gectı neden sizce?Cunku çalıştıgım yer her yer acılınca ılla gelıceksın ıse dedı 1 pozıtıf vardı 7 gun sonra 13 .Benden de babama gectı ?Bunlar hep dugunlerden.Yapmayın lutfen.

Kalabalık olmayacak ki. Yakın 2 3 arkadaşım. Annem kardesım falan. En fazla 10 kısı

Sen nasıl istiyorsan öyle yap.Kına senin kınan canın nasıl isterse...

10 kişi diyosun kendi evine de sığar bence , hem erkek evinde kınayı yapsan 10 kişiyi geçer çoktan onların taraf gelir

Valla su donemde kapali alanlara girmekten cok cekiniyorum. 10 kisi bile olsa acaba birinde var midir korkusu ne bileyim, beni gererdi. Soyle genis kocaman acikhava terasli bi ev vs olsa belki.

Yapmayin bence. O 10 kisi sizin evden cikinca 100 kisiye donusuyor. Deger mi bir foto cekinmek icin bu riske? Ben olsam giyinir kusanir nisanlimla gider foto cekinir gelirim studyoda. Kac kiyafetle istiyorsaniz gidin cektirin iste.
Ramazanda karsi komsumda iftar daveti vardi ihbar etmislerdi sokaga cikma yasagi varken insan evine neden 25 kisi doldurup yemek yer anlasilir gibi degildi. Sizinki de benzer durum.

Corona için yazılması gerekenler yazılmış ,ne denilirse denildi yapılacak gibi.

Bunun dışında kime ne siz nerede ne yapıyorsunuz.

Arkadaşlarınız ile eğlence yapmışsınız , hepsi bu, kimse karışamaz.

Adetmiş olmazmış. Sadece eglence gıbı olcak. Kardeşim annem kaynanam ben zaten 4kısı oluyoruz. 8 10 kısı 1saatlık bırsey
Oncelikle dunya bir salgin hastalikla mucadele ederken kına gecesinin zamani mi?
Ama anlasilan yapilacak o kina gecesi..
O zaman madem bu kadar az kisisiniz evininizde yapın..
Simdi iyi olabilirsiniz ama ileride en ufak bir terslikte kina gecesini bile bizim evde yapti derler..kendinize laf soyletmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…