Erkek evinde kına

Erkek tarafı ne kadar iyi olsa da laf olur sonradan. Bence kendiniz yapmanız daha doğru olur. Gün gelir bir kına yapamadı derler

Erkek tarafı ne kadar iyi olsa da laf olur sonradan. Bence kendiniz yapmanız daha doğru olur. Gün gelir bir kına yapamadı derler
Haklısınız. O zaman kendi evımde yapayım. Cumartesi nıkah var.Ben cuma yaparsam akraba Babam falan gelır. Persembe yapayım ki haberleri olmaz hem

10 kişi akraba yoksa arkadaştır bunlar. İstediğin yerde yap. Soran olursa eğlence yaptık dersin. Kime ne ki? Millete ne diye söz hakkı veriyorsunuz.
Arkadaş anne kardeşim falan. 10 kısı olacak. Hepsı dedıkodumu yapmayacak ınsanlar. Akraba cagırcam çingene gıbı hepsı. Dedıkoducu falan hepsı. Tanısanız beni anlarsınız. Mıllet yap dul gıbı cıkacaksın dugunde yok dıyor

İstediğin yerde yaparsın
Zaten çok az kişi olacakmış
Gün gibi bir şey olur o
Akrabalara bakma
Mutluluklar
Çok sagolun. Aslında foto cekılelım hatıra olsun diye bırsey olacak. En fazla 1 saat. Eglence gıbı tatlı falan yapacagız öyle

Zaten yeterince sıkıntın var. Kına olayını iptal edebilir, Coronayı bahane edebilirsin. Babanı nikaha bile gelmesini istememiştin. Kendini germe. Gerekirse eşinle nikaha annen ve kız kardeşinle gider, ileride düğün yaparsın. Önemli olan senin huzurun ve mutluluğun.

Kendi evımde yapmama sebebimsin bırı Babam ve akrabalarını istemiyorum. Cagırmasam da sırf meraktan dedıkodu yapmak ıcın gelirler. Ufacık bırsey ıcımde kalmasın dıye yapalım dedik. Zaten bindallı falan hersey var. Bızım tarafın falan haberı bıle yok.

Haa sizi diger konunuzdan hatirlatim. Diger konunuzu göz önünde bulundurarak yaziyorum: Annenizin rizasi var mi? O zaman damatin evinde yapin gitsin. Hem büyük olan yerde sosyal mesafeye daha iyi dikkat edilebilir

Haa sizi diger konunuzdan hatirlatim. Diger konunuzu göz önünde bulundurarak yaziyorum: Annenizin rizasi var mi? O zaman damatin evinde yapin gitsin. Hem büyük olan yerde sosyal mesafeye daha iyi dikkat edilebilir
Var annem bırsey demiyor. Sımdı cumartesi nıkah var. Cuma yapacagız. Bu evde olursa Babam gelır, akrabalar gelır bu yuzden istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…