- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi Yorgunnummm
He bedense bizimki kabul etmiyor...Eşim bana diyo yumurta spermi kabul etmiyor![]()
Kendi sorrmleri adam olsun da yumurta bulsunlar
Gelemiyorlar bile yumurtaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He bedense bizimki kabul etmiyor...Eşim bana diyo yumurta spermi kabul etmiyor![]()
Gel sarilalim aglasalim bnmki de ayni malesefGErizekalı çünkü
Çok siniriyim
Mart ayında ben düşük yaptım
Tekrar olur bu şekilde istemiyorım digor
Ben de öyle dedim çok şükür bu ay 3 yumurtam oluştu dedim sağlıklıysa gelir bulur bi tanesi sustuHe bedense bizimki kabul etmiyor...
Kendi sorrmleri adam olsun da yumurta bulsunlar
Gelemiyorlar bile yumurtaya
yumurta sağlıklı olan güçlü olan spermi kabul ediyor işte
Kaç günün var canım kendini harap etme inan stresten olmuyor ilişkide bile aklımızda bebiş var olmuyo ilk ayımda hamile kalmıştım bi kere aklımın ucundsn dahi geçmiyordu şimdi çıkmıyo ama olmuylr daEvet anlamıyorlar ki
Gıt bunlar yaaa
Benimde oldu
Ama bugün test yaptım negatifdf
Yine hğsrann
Ağlaya ağlaya bi hal oldum
Bana diyor ji niye takıyorsun çok relax
Evet bende ilk denemem de hamile kalmıştımKaç günün var canım kendini harap etme inan stresten olmuyor ilişkide bile aklımızda bebiş var olmuyo ilk ayımda hamile kalmıştım bi kere aklımın ucundsn dahi geçmiyordu şimdi çıkmıyo ama olmuylr da
Canım bak şükür ki düzenli bi adet döngün var eşinde bi kaç ay bakar olmadı düzelir benim eşim şimdi her dediğimi yapıyo ilk aylar takmıyordu hiçEvet bende ilk denemem de hamile kalmıştım
Bugündü adet günüm
Ama olmadım. Testler negatif
Olurum büyük ihtimalle.
Eşine sinirimden yazamıyorum birl
Bizimki beni tınlamıyor kiCanım bak şükür ki düzenli bi adet döngün var eşinde bi kaç ay bakar olmadı düzelir benim eşim şimdi her dediğimi yapıyo ilk aylar takmıyordu hiç
Biraz zaman geçsin tınlar canım ama inş gerek kalmaz ekimde güzel haber alırsın inşBizimki beni tınlamıyor ki
Yapmıyor ki ekimde aşışamaBiraz zaman geçsin tınlar canım ama inş gerek kalmaz ekimde güzel haber alırsın inş
Canım kalırsın sen inanıyorum inş gerek kalmaz aşılamayaYapmıyor ki ekimde aşışama
Yani istemiyor
Kendim kalırmışım hamile
İstemiyırum onu diyor
BilmiyorumCanım kalırsın sen inanıyorum inş gerek kalmaz aşılamaya
Yok yok canım negatif düşünme yaa içime doğuyor asla öyle bi şey olmayacak inşBilmiyorum
Çok korkuyorum.
Hiç hamile kalamayacağımı düşünüyorum.
Hiç olmicak gibi geliyor
Umudumu yitirdim artık
Ay inş yaYok yok canım negatif düşünme yaa içime doğuyor asla öyle bi şey olmayacak inş
Sayıdan dolayı mı tüp bebek yaptırdınız ileri hareket sıfır olduğu iÇin miBenimde eşimin sperm sayısı 5 milyon ileri hareket 0 tüp bebek denedik ilk deneme negatif 4 tane embryom var 3. Gün embriyosu henüz tedaviye başlamadım
Bizde şimdilik bişey yok argifertil-m kullanıyor doğal yollardan olur ama geç olur demiş doktorHem sayı hem ileri hareketten dolayı dedi doktor
Ama ileri hareketimiz iyi olsaydı yine de tüp bebek denermiydi bilemiyorum.. sizin durumunuz ney