• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek faktörü ile gebe kalamayanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
3 kere yaptırdık birinde iyi çıktı spermiogram birinde kötü çıktı birinde de bu en son söylediğim gibi çıktı neye inanacağımı şaşırdım kafam allak bullak
Ileri hiz cok onemli bence benim esimin sizinkinden daha iyi olmasina ragmen olmuyo ben de hsg cekimi olmadi bitek onu yaptircam ... en iyisi erkek icin vitamin kullanmak bence sperm cok onemli ileri hiz cok onemli

Merhaba 2 yıldır çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor her türlü testi yaptırdım 35 günde bir adet olmak dışında bir sorunum yok doktor da bu bir engel teşkil etmez dedi hatta 3 ay klomen-ovitrelle tedavisi gördüm 4. Ayda ilaçsız yumurtlama ve çatlama düzenli olunca doktor bu ilaçları kullanmana gerek yok bekle dedi. eşime gelecek olursak onun da sayı 19 milyon, ileri hızlı 0, yavaş ileri 42, normal form %3 çıktı bir doktor doğal yollarla olur ama biraz zor olur başka bir doktor da bu değerler kötü değil, olur dedi. 3 aydır argifertil-M kullanıyor ama hala olmadı moralim çok bozuk. Akrabaların sürekli çocuk yok mu diye sorması çok bunalttı beni. Buna yakın değerlerle gebe kalabilen var mı?
Ben daha düşük değerlerle doğal yoldan hamile kaldım. Olma ihtimali var yani umutsuzluğa kapılmayın.

Merhaba

Merhaba. Daha düşük değerlerle dediginiz nadil acaba. Acarmisiniz biraz. Degerlerini net yazarmisiniz lütfen.
Tabi yazayım hatırlayabildiğim kadarıyla. Toplam sayı 11 milyon ileri hız %50 morfoloji %3'tü. Gerisini tam hatırlamıyorum açıkcası.

Tabi yazayım hatırlayabildiğim kadarıyla. Toplam sayı 11 milyon ileri hız %50 morfoloji %3'tü. Gerisini tam hatırlamıyorum açıkcası.
Ama bayana bizim değerler sizinkinden daha düşükken hamile kalfim demissiniz. Onlarınki ileri hiz 0 miş. Sizinki %50 Nasıl daha düşük oluyorki sizinki bu durumda. Gayet iyi ileri hızınız. Yada benmi anlamadım. Kusura bakmayın.

Ama bayana bizim değerler sizinkinden daha düşükken hamile kalfim demissiniz. Onlarınki ileri hiz 0 miş. Sizinki %50 Nasıl daha düşük oluyorki sizinki bu durumda. Gayet iyi ileri hızınız. Yada benmi anlamadım. Kusura bakmayın.
Ben sayıya istinaden yazmıştım. Hız çözülebilir bir durum bence.

Valla biz ilk test yaptığımızda sayı 5 milyon hız %3tü☺ 4 ay içinde bu seviyeye geldi 3 ay sonra da hamile kaldım😊
Ay gercektenmi bunu söylesene önce sen 😊 çok umutlandım. %3 olan hız sadece ileri hizli? Yoksa yavaş hızlının ilerihizlinin yerinde hızlının toplamı olan hızlı? Anladin sorumu degilmi canım. Şu değerlerini anlayacağım şekilde bi yazsan. Birde ne kullandınız. Ne kadar sürede gebe kaldın.

Ay gercektenmi bunu söylesene önce sen 😊 çok umutlandım. %3 olan hız sadece ileri hizli? Yoksa yavaş hızlının ilerihizlinin yerinde hızlının toplamı olan hızlı? Anladin sorumu degilmi canım. Şu değerlerini anlayacağım şekilde bi yazsan. Birde ne kullandınız. Ne kadar sürede gebe kaldın.
Yok toplam değildi sadece ileri hız %3tü. Diğerlerini tam hatırlamıyorum ama en yüksek hareketsiz diye yazan kısımdı. Aklımda kalan bu kadar malesef baya oldu yaptıralı😐 eşim arı sütü,bal,polen karışımı kullandı, düzenli spor yaptı bu kadar. Tüp bebek doktorumuz önermişti arı sütünü. Testi yaptırdığımızdan 1 sene, arı sütünü kullanmaya başladıktan 7 ay sonra hamile kaldım.
Ne kullandı eşiniz
Doktor önerisiyle arı sütü bal polen karışımı kullandı.

Yok toplam değildi sadece ileri hız %3tü. Diğerlerini tam hatırlamıyorum ama en yüksek hareketsiz diye yazan kısımdı. Aklımda kalan bu kadar malesef baya oldu yaptıralı😐 eşim arı sütü,bal,polen karışımı kullandı, düzenli spor yaptı bu kadar. Tüp bebek doktorumuz önermişti arı sütünü. Testi yaptırdığımızdan 1 sene, arı sütünü kullanmaya başladıktan 7 ay sonra hamile kaldım.

Doktor önerisiyle arı sütü bal polen karışımı kullandı.
Off çok uğraştırıcı ya millet tek gecede hamile kalmayı nasıl beceriyor biz nasıl uğraşıyoruz

Arı sütünü.bende duymuştum internettede sperm hareketliliğine iyi geldiğini yazıyor denemekte fayda var. İnsan elinden bişey gelmeyince ne duysa okusa yapasi geliyor bizimde sınavımız buymuş sanırım...

Arı sütünü.bende duymuştum internettede sperm hareketliliğine iyi geldiğini yazıyor denemekte fayda var. İnsan elinden bişey gelmeyince ne duysa okusa yapasi geliyor bizimde sınavımız buymuş sanırım...
Aynen öyle. Ayrıca o kadar ilaç vs kullanıyoruz bu doğal bi ürün. Alerji gibi bi durum yoksa kullanmaktan zarar gelmez. Hem de enerji veriyor, bağışıklığı arttırıyor. Bir sürü yararı var.

Evet canım doğru söylüyorsun kullandığımız bir sürü ilaç var bu doğal bişey en azından inşallah herkese şifa olsun 🙏

Back
X