- 15 Ocak 2016
- 657
- 497
- 103
- 36
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Ah ya bir babanın böyle demeside çok üzücü gercektenBüyüklerimiz ne yazık ki böyle olabiliyor
Benimde ablam aldatiliyor da annem hadi kalk gidelim ne oturuyosun demiş babama
Babamda dur bı belki kızın kayinvalidesine kayinbabasina iyi davranmiyordur kocasida ona inat olsun diye aldatiyordur demiş.
Ne kadar kızdım ama topa da tutamam babamı
O öyle gördü
Ona öyle söyleyerek yetiştirdiler yazıkyetmiş yaşında doğruyu ogretemem ya
Çok çok .Ah ya bir babanın böyle demeside çok üzücü gercekten
Bende Kayınvalidemin kadın olduğunu düşünmüyorumKaynanana pipi taktırmayı düşünüp düşünmediğini sorabilirsin.
Beyin ve düşünce tarzı olarak bir "kadın" değil çünkü o, belki mutluluğu yücelttiği cinsiyette bulur kimbilir..
Bence yaşı, mertebesi, aile ici konumu ne olursa olsun. Yanlışa yanlış denmeli. Yoksa o yanlışlar yanlış olmaktan çıkar . Kabullenmekte yanlistir. Sessiz kalmakta.Büyüklerimiz ne yazık ki böyle olabiliyor
Benimde ablam aldatiliyor da annem hadi kalk gidelim ne oturuyosun demiş babama
Babamda dur bı belki kızın kayinvalidesine kayinbabasina iyi davranmiyordur kocasida ona inat olsun diye aldatiyordur demiş.
Ne kadar kızdım ama topa da tutamam babamı
O öyle gördü
Ona öyle söyleyerek yetiştirdiler yazıkyetmiş yaşında doğruyu ogretemem ya
He canım olduMemleketteyken kaynanamla aramdaki muhabbet
(TV izliyorken konu konuyu açtı)
Kaynanam: Erkek hem sever hem döver
Ben: neden dovsunki hep sevsin(dalgaya vuruyorum alıştım artık sacmaliklarina)
Kaynanam: bir suçun olursa erkek döver diyor
Ben: o zaman bende oğlunun bir suçu olunca doveyim
Kaynanam: konuyu gecistiriyor ağzının içine konuşuyor.
Ben: hele bana bir fiske vursun oğlun o zaman görürsünüz. Hele bir cesaret etsin!
Kaynanam: tabi böyle konuşursun senin mesleğin var ben napsaydim dedi zamanında çok dayak yemiş
Ayrıca tartıştığı komşusu dayak yediği için mutlu olan aynı kadın kaynanam Bir kadını kocası öldürdüğünde haketmistir diyen bir kadın kaynanam
Ben anlamıyorum erkek annesi olunca neden oğulları bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıyorlar
kendileride aynı sıkıntıları yaşamışlar ki ben eminim ben dayak yesem mutlu olur bu kadın
Neden bu kadar nefret kin dolu bu kadınlar
Biz birbirimiz desteklemessrk nasil şiddete kadın kurbanlarına dur diyebiliriz inanın artik kaynanama sinir olmaktan çok üzülmeye basladim
Ne yanlis diyecek yahu. Para yok iş yok kendilerine ait hayatları yok. Zavallılar.bunun diger versiyonu da benim kaynanamdan cektiklerimi ceksen ohoo dayanamazsın.
2. Versiyon Şimdi siz is mi yapıyorsunuz biz neler yapardik.
Bir baska versiyon.
Yardm eden ogluna gozleri belertme ve kadin yapacak gelin ya da karı olmuş martafallari.
Hepsinin tek kaynana da vucut bulmus haline ültimatom kaynana diyoruz
Edit yaşı, mertebesi, aile ici konumu ne olursa olsun. Yanlışa yanlış denmeli. Yoksa o yanlışlar yanlış olmaktan çıkar . Kabullenmekte yanlistir. Sessiz kalmakta.
Kaynanana pipi taktırmayı düşünüp düşünmediğini sorabilirsin.
Beyin ve düşünce tarzı olarak bir "kadın" değil çünkü o, belki mutluluğu yücelttiği cinsiyette bulur kimbilir..
Ben öyle düşünmüyorum açıkçası kaynanamı tanıyorum ben sırf geliniyim diye benle böyle konuşuyor yarın bir gün kızı evlenip dayak.yese böyle savunacagini hiç zannetmiyorumBu konuyu tartismaniz anlamsiz, kaç yasinda kadin.
Yasadiklarinin yanliş oldugu, aslinda olmamasi gerektigini kabul edebilmek herkesin yapabilecegi birsey degil.
O yuzden aldatilan, dayak, yiyen eşinin kotu huylari olan kadinlarin coguna dikkat edin "herkesin ayni durumda, her erkek yapar" kafasindalar devamli aksini kabul etmek istemezler, rahatsiz olurlar. Cunku kendi durumlarini boyle sindirebiliyorlar, başkalarinin dayak yemesine mutlu oluyor cunku "yalniz degilim" diye dusunuyor.
Kadinlar kulubunde de ornegi çooookk...
Kızı aynı şeyi yaşasa bu zihniyette olmayacağına eminimErkek annesi olmakla ne alaka? Coook kız anneleri var gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın diyen. Çünkü zavallılar iş yok para yok arkalarında duran yok. Kaynanan suçlu değil zavallı kadın ona öğretilen bu. Eğitim öğretim ikisi olacak ki ayaklarimiz üzerinde duralım el kaldıran itlere host diyelim.
Not:O pisliklere it diyerek dilsiz dostlarımıza ayip ettim ozur.
Ben öyle düşünmüyorum açıkçası kaynanamı tanıyorum ben sırf geliniyim diye benle böyle konuşuyor yarın bir gün kızı evlenip dayak.yese böyle savunacagini hiç zannetmiyorum
Neden büyük hata olsun ki ben insanım kızı da insan oğlu bana dayak atınca sorun yok ama kızı dayak yese damadını çiğ çiğ yer o :)Kizi başka, disardaki insan başkadir şu kaynanalarin kizlariyla kendinizi kiyaslamayin buyuk hata.
Ayrica kendi kizini da dayak yedigi koca evine gonderen çoooook aile var.
Olur. Git kocanın evine der. Binlerce böyle kadın varKızı aynı şeyi yaşasa bu zihniyette olmayacağına eminim
Neden büyük hata olsun ki ben insanım kızı da insan oğlu bana dayak atınca sorun yok ama kızı dayak yese damadını çiğ çiğ yer o :)
Bi yerde okumuştum, kadın evliliğinde mutlu değilse kocasından değer yada sevgi görmemişse, oğlunu da karısına değer vermekten mağrum bir birey olarak yetiştirmeye çalışırmış.. Bunun cahillikle yaşla alakası yok benim kayınvalidem bi kamu binasında müdür üstelik gayet kültürlü biri baktığın zaman, ama zihniyeti cahilliğin üst safhasında..hatta bazen ben seni oğluma hizmet et diye aldım diyoorr yav he he deyip geçiyorum:)) Ona göre de eşim yani oğlu bana istediği zaman kötü davranabilme hakkına sahip, çünkü o erkek.. işte bi nesil anneden anneye bunu öğrene öğrene büyüyor.. Biz kendi evlatlarımıza doğru olanı aşılayabiliriz inşallah.Memleketteyken kaynanamla aramdaki muhabbet
(TV izliyorken konu konuyu açtı)
Kaynanam: Erkek hem sever hem döver
Ben: neden dovsunki hep sevsin(dalgaya vuruyorum alıştım artık sacmaliklarina)
Kaynanam: bir suçun olursa erkek döver diyor
Ben: o zaman bende oğlunun bir suçu olunca doveyim
Kaynanam: konuyu gecistiriyor ağzının içine konuşuyor.
Ben: hele bana bir fiske vursun oğlun o zaman görürsünüz. Hele bir cesaret etsin!
Kaynanam: tabi böyle konuşursun senin mesleğin var ben napsaydim dedi zamanında çok dayak yemiş
Ayrıca tartıştığı komşusu dayak yediği için mutlu olan aynı kadın kaynanam Bir kadını kocası öldürdüğünde haketmistir diyen bir kadın kaynanam
Ben anlamıyorum erkek annesi olunca neden oğulları bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıyorlar
kendileride aynı sıkıntıları yaşamışlar ki ben eminim ben dayak yesem mutlu olur bu kadın
Neden bu kadar nefret kin dolu bu kadınlar
Biz birbirimiz desteklemessrk nasil şiddete kadın kurbanlarına dur diyebiliriz inanın artik kaynanama sinir olmaktan çok üzülmeye basladim
Sizin gibi düşünüyorum sadece doğruyu ogretemem ki diyorum.kafasinda aynen devam edecektir bence yaniBence yaşı, mertebesi, aile ici konumu ne olursa olsun. Yanlışa yanlış denmeli. Yoksa o yanlışlar yanlış olmaktan çıkar . Kabullenmekte yanlistir. Sessiz kalmakta.
Ha söylensin sizde umursamayin mi diyorsunuz maalesef o kadar rahat olamıyorumYahu dayak yerseniz kaynananiz mi sizi kurtaracak? Niye bu kadar taktiniz?
Kaynananiz damadini cig cig yerse sizin anneniz de eşinizi cig cig yesin madem.
Bazi insanlar kendi cocuklarina karşi farkli oluyor, ayni empatiyi başkalarina kuramiyor işte, zorla olacak degil. Kaynananizin "dayak atamaz" demesi niye bu kadar onemli onu da anlamadim. Kaynananin lafiyla mi dayak yiceksiniz
Ha söylensin sizde umursamayin mi diyorsunuz maalesef o kadar rahat olamıyorum
Bunları söylemesi bile mide bulandırıcı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?