Erkek Hem Sever Hem Döver

Ah ya bir babanın böyle demeside çok üzücü gercekten

Kaynanana pipi taktırmayı düşünüp düşünmediğini sorabilirsin.
Beyin ve düşünce tarzı olarak bir "kadın" değil çünkü o, belki mutluluğu yücelttiği cinsiyette bulur kimbilir..
Bende Kayınvalidemin kadın olduğunu düşünmüyorum ve çok mutsuz biri ancak çok parası olursa mutlu olur.

bunun diger versiyonu da benim kaynanamdan cektiklerimi ceksen ohoo dayanamazsın.
2. Versiyon Şimdi siz is mi yapıyorsunuz biz neler yapardik.
Bir baska versiyon.
Yardm eden ogluna gozleri belertme ve kadin yapacak gelin ya da karı olmuş martafallari.
Hepsinin tek kaynana da vucut bulmus haline ültimatom kaynana diyoruz

Edit yaşı, mertebesi, aile ici konumu ne olursa olsun. Yanlışa yanlış denmeli. Yoksa o yanlışlar yanlış olmaktan çıkar . Kabullenmekte yanlistir. Sessiz kalmakta.

Bence yaşı, mertebesi, aile ici konumu ne olursa olsun. Yanlışa yanlış denmeli. Yoksa o yanlışlar yanlış olmaktan çıkar . Kabullenmekte yanlistir. Sessiz kalmakta.

Bu konuyu tartismaniz anlamsiz, kaç yasinda kadin.
Yasadiklarinin yanliş oldugu, aslinda olmamasi gerektigini kabul edebilmek herkesin yapabilecegi birsey degil.

O yuzden aldatilan, dayak, yiyen eşinin kotu huylari olan kadinlarin coguna dikkat edin "herkesin ayni durumda, her erkek yapar" kafasindalar devamli aksini kabul etmek istemezler, rahatsiz olurlar. Cunku kendi durumlarini boyle sindirebiliyorlar, başkalarinin dayak yemesine mutlu oluyor cunku "yalniz degilim" diye dusunuyor.

Kadinlar kulubunde de ornegi çooookk...

Erkek annesi olmakla ne alaka? Coook kız anneleri var gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkarsın diyen. Çünkü zavallılar iş yok para yok arkalarında duran yok. Kaynanan suçlu değil zavallı kadın ona öğretilen bu. Eğitim öğretim ikisi olacak ki ayaklarimiz üzerinde duralım el kaldıran itlere host diyelim.
Not:O pisliklere it diyerek dilsiz dostlarımıza ayip ettim ozur.

He canım oldu

Ne yanlis diyecek yahu. Para yok iş yok kendilerine ait hayatları yok. Zavallılar.

Kaynanana pipi taktırmayı düşünüp düşünmediğini sorabilirsin.
Beyin ve düşünce tarzı olarak bir "kadın" değil çünkü o, belki mutluluğu yücelttiği cinsiyette bulur kimbilir..
Ben öyle düşünmüyorum açıkçası kaynanamı tanıyorum ben sırf geliniyim diye benle böyle konuşuyor yarın bir gün kızı evlenip dayak.yese böyle savunacagini hiç zannetmiyorum

Kızı aynı şeyi yaşasa bu zihniyette olmayacağına eminim

Ben öyle düşünmüyorum açıkçası kaynanamı tanıyorum ben sırf geliniyim diye benle böyle konuşuyor yarın bir gün kızı evlenip dayak.yese böyle savunacagini hiç zannetmiyorum

Kizi başka, disardaki insan başkadir şu kaynanalarin kizlariyla kendinizi kiyaslamayin buyuk hata.
Ayrica kendi kizini da dayak yedigi koca evine gonderen çoooook aile var.

Kizi başka, disardaki insan başkadir şu kaynanalarin kizlariyla kendinizi kiyaslamayin buyuk hata.
Ayrica kendi kizini da dayak yedigi koca evine gonderen çoooook aile var.
Neden büyük hata olsun ki ben insanım kızı da insan oğlu bana dayak atınca sorun yok ama kızı dayak yese damadını çiğ çiğ yer o :)

Neden büyük hata olsun ki ben insanım kızı da insan oğlu bana dayak atınca sorun yok ama kızı dayak yese damadını çiğ çiğ yer o :)

Yahu dayak yerseniz kaynananiz mi sizi kurtaracak? Niye bu kadar taktiniz?
Kaynananiz damadini cig cig yerse sizin anneniz de eşinizi cig cig yesin madem.

Bazi insanlar kendi cocuklarina karşi farkli oluyor, ayni empatiyi başkalarina kuramiyor işte, zorla olacak degil. Kaynananizin "dayak atamaz" demesi niye bu kadar onemli onu da anlamadim. Kaynananin lafiyla mi dayak yiceksiniz

Bi yerde okumuştum, kadın evliliğinde mutlu değilse kocasından değer yada sevgi görmemişse, oğlunu da karısına değer vermekten mağrum bir birey olarak yetiştirmeye çalışırmış.. Bunun cahillikle yaşla alakası yok benim kayınvalidem bi kamu binasında müdür üstelik gayet kültürlü biri baktığın zaman, ama zihniyeti cahilliğin üst safhasında..hatta bazen ben seni oğluma hizmet et diye aldım diyoorr yav he he deyip geçiyorum:)) Ona göre de eşim yani oğlu bana istediği zaman kötü davranabilme hakkına sahip, çünkü o erkek.. işte bi nesil anneden anneye bunu öğrene öğrene büyüyor.. Biz kendi evlatlarımıza doğru olanı aşılayabiliriz inşallah.

Erkek annesi olmakla ilgisi yok bence.
Bazı kadınlar böyle. Özellikle eski kuşak.
Kızı dayak yese damadına hak verir. Çünkü erkek dövdüyse vardır bir bildiği, aldattıysa vardır, haklıdır daima.
Öyle görmüş öyle yetişmişler, değişmez kolay kolay fikirleri.

Bence yaşı, mertebesi, aile ici konumu ne olursa olsun. Yanlışa yanlış denmeli. Yoksa o yanlışlar yanlış olmaktan çıkar . Kabullenmekte yanlistir. Sessiz kalmakta.
Sizin gibi düşünüyorum sadece doğruyu ogretemem ki diyorum.kafasinda aynen devam edecektir bence yani

Ha söylensin sizde umursamayin mi diyorsunuz maalesef o kadar rahat olamıyorum
Bunları söylemesi bile mide bulandırıcı bence

Ha söylensin sizde umursamayin mi diyorsunuz maalesef o kadar rahat olamıyorum
Bunları söylemesi bile mide bulandırıcı bence

Yani en fazla "ben sizin gibi dusunmuyorum" der fikrimi belirtirim. Bu saatten sonra kaç yasina gelmiş kadina yeni birsey ogretmek için tartisip harcayacak enerjim yok benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…