- 14 Eylül 2014
- 20.727
- 98.543
- 798
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Ben oğlumun iyi bir insan olmasını istiyorum.Kızı aynı şeyi yaşasa bu zihniyette olmayacağına eminim
Hem severim hem tükürürüm bende.... Ne komik.... Kendini aciz görmenin başka bir adıda bu... Daha ileri versiyonu hem sever hem öldürür oluyor... Allah uzak tutsun bu kafadakilerden.... Dayak yemekten beyin fonksiyonları normal tepki veremiyor tabiki....iç sıkıcı bir konu... Bari normalleştirmese....kask hediye eder afiyet olsun der benim yerimede te derdim.... Dayağı kabullenen insana acımıyorum..... Benim kızıma vurursan oda sana vurur.... Mesela..... Diyecek birşey yok acıyamadım.... Sakat kalma yada ilerde Bi tarafından birşey çıkıyor bu insanların öyle basit değil bu .. O zaman hastanede de ilerde eşim hem sever hem döver diye teselli etsin kendini.... Ay bu kadar yazmak bile gereksiz neyse.....Bu konuyu tartismaniz anlamsiz, kaç yasinda kadin.
Yasadiklarinin yanliş oldugu, aslinda olmamasi gerektigini kabul edebilmek herkesin yapabilecegi birsey degil.
O yuzden aldatilan, dayak, yiyen eşinin kotu huylari olan kadinlarin coguna dikkat edin "herkesin ayni durumda, her erkek yapar" kafasindalar devamli aksini kabul etmek istemezler, rahatsiz olurlar. Cunku kendi durumlarini boyle sindirebiliyorlar, başkalarinin dayak yemesine mutlu oluyor cunku "yalniz degilim" diye dusunuyor.
Kadinlar kulubunde de ornegi çooookk...
+1Kaynanana pipi taktırmayı düşünüp düşünmediğini sorabilirsin.
Beyin ve düşünce tarzı olarak bir "kadın" değil çünkü o, belki mutluluğu yücelttiği cinsiyette bulur kimbilir..
Kesinlikle öyle.Benimki de zamanında çok çekmiş dayak yemiş koca akrabalarindan.bana cektirmiyor destek oluyor
Sen bir elini kaldır ben bı duyayım filan demişti eşime
Eşim bişey dese ben kirilsam ona kızar
Yaşla ya da dayakla büyümekle alakası yok
Zihniyet bu
kadın kendi ezilmişliğine karşı koyamamış ve kılıf yapmış... çünkü dayağı normalleştirmese tepki göstermesi lazım. vaktinde de onu yapamamış. şimdi de bunu kılıf olarak söylemiş size. iyi demişsiniz. altta kalmamışsınız. ağzınıza sağlık. ama bu mantığın yetiştirdiği adam umarım 3 gün sonra size şiddet uygulamaya kalkmaz. anasından yüz bulacağı kesin. eşinizi tanımıyorum haliyle ama umarım öyle bir tip değildir. değilse kv kısmını sallayın gitsin.Memleketteyken kaynanamla aramdaki muhabbet
(TV izliyorken konu konuyu açtı)
Kaynanam: Erkek hem sever hem döver
Ben: neden dovsunki hep sevsin(dalgaya vuruyorum alıştım artık sacmaliklarina)
Kaynanam: bir suçun olursa erkek döver diyor
Ben: o zaman bende oğlunun bir suçu olunca doveyim
Kaynanam: konuyu gecistiriyor ağzının içine konuşuyor.
Ben: hele bana bir fiske vursun oğlun o zaman görürsünüz. Hele bir cesaret etsin!
Kaynanam: tabi böyle konuşursun senin mesleğin var ben napsaydim dedi zamanında çok dayak yemiş
Ayrıca tartıştığı komşusu dayak yediği için mutlu olan aynı kadın kaynanam Bir kadını kocası öldürdüğünde haketmistir diyen bir kadın kaynanam
Ben anlamıyorum erkek annesi olunca neden oğulları bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıyorlar
kendileride aynı sıkıntıları yaşamışlar ki ben eminim ben dayak yesem mutlu olur bu kadın
Neden bu kadar nefret kin dolu bu kadınlar
Biz birbirimiz desteklemessrk nasil şiddete kadın kurbanlarına dur diyebiliriz inanın artik kaynanama sinir olmaktan çok üzülmeye basladim
Aynen ben de böyle düşünüyorum.Kayınvaliden mutsuz biri. Muhtemel güçlü, kendi ayaklarının üzerinde duran kadınlara tahammülü yok, çünkü kıskanıyor. Hayatında ne yaşadıysa çevresindekilerde yaşasın istiyor. Bu yüzden komşusu dayak yiyince seviniyor. Karakteri ve zihniyeti hakkında yorum yapmak istemiyorum, banlanırım.
Belli bir yaştan sonra kimseye bir şey anlatılmıyor. O onun doğrusu münakaşaya girmeyin bence. Ne önemi var o ne demiş ne dememişMemleketteyken kaynanamla aramdaki muhabbet
(TV izliyorken konu konuyu açtı)
Kaynanam: Erkek hem sever hem döver
Ben: neden dovsunki hep sevsin(dalgaya vuruyorum alıştım artık sacmaliklarina)
Kaynanam: bir suçun olursa erkek döver diyor
Ben: o zaman bende oğlunun bir suçu olunca doveyim
Kaynanam: konuyu gecistiriyor ağzının içine konuşuyor.
Ben: hele bana bir fiske vursun oğlun o zaman görürsünüz. Hele bir cesaret etsin!
Kaynanam: tabi böyle konuşursun senin mesleğin var ben napsaydim dedi zamanında çok dayak yemiş
Ayrıca tartıştığı komşusu dayak yediği için mutlu olan aynı kadın kaynanam Bir kadını kocası öldürdüğünde haketmistir diyen bir kadın kaynanam
Ben anlamıyorum erkek annesi olunca neden oğulları bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıyorlar
kendileride aynı sıkıntıları yaşamışlar ki ben eminim ben dayak yesem mutlu olur bu kadın
Neden bu kadar nefret kin dolu bu kadınlar
Biz birbirimiz desteklemessrk nasil şiddete kadın kurbanlarına dur diyebiliriz inanın artik kaynanama sinir olmaktan çok üzülmeye basladim
Bazı yerlerde çocuklar ilk cinsel deneyimini nasıl yaşıyor duymuşsunuzdur. Şimdi yaşadıkları olay o diye bu olayı kanıksamak mı lazim? Sonra da bu yüzden linc edilince savunma yapip insan hakları diyerek mi destek olmak lazım.Bildikleri hayat o. Sağllıklı düşünememeleri de bana göre normal.
başkaları da yaşayınca yaşadıklarını, suçluben değilmişim diyorlar belki de.
elbette destek olmak zorunda degil kimse.
Görmezden gelmeyi de seçebilir insan.
hatta cevap verip, bile bile damarına da basabilir.
Ama bunu yaptıktan sonra gelip kadın kadın destek olmuyor diye şikayet etmek komik oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?