Erkek Hem Sever Hem Döver

Kızı aynı şeyi yaşasa bu zihniyette olmayacağına eminim
Ben oğlumun iyi bir insan olmasını istiyorum.
Ne şiddet görsün ne şiddet göstersin. Oğlumun eşine arkadaşına, sokakta bulaşan adama Dahi ellemeden geçmesini öğretmen niyetindeyim.
Evladın kızı erkeği yoktur.
Bu bir mantalite meselesidir.
Çok ayıp ediyorsunuz. Oğlan annelerine iftira bu yaptığını hakkına girmek

Tek kelimeyle cehalet denir buna,zamanında kendisi şiddet gören kadınlar neden bu tarz iğrenç konuşmalara girerki.
O yüzden annelere çok iş düşüyor,evladın kızı erkeği olmaz ama özellikle erkek annelerine daha çok iş düşüyor.

Alışılmış çaresizlik.

Aslında hiç şiddet görmemiş olsaydı konuya farklı yaklaşırdı.
Dayak yediği için her erkeğin potansiyel şiddet uygulayabileceğini, kadınlarında el mecbur susarak kabullenmesi gerektiğine alışmış.
Düşününce ben dayağı hak edecek bir şey yapmadım sonucundan yola çıkıp her erkek dayak atar her kadında dayak yiyebilir bu normaldir kanısına varıp zihniyetine yer edindirmiş.
Bu kv bir farklı modeli bende var.
Hak eden dövülür kim olursa olsun şeklinde.
Bir seferinde eve gelen yaşıt misafir eski sevgilisine kıyafetinden dolayı şiddet uyguladığını gururla söylemiş kv de iyi yapmışsın demişti.
Bende ' Anası mısın babası mısın giyimi sana uygun değilse uzaklaşırsın! Seni ilgilendirmez! Diye baya sert bir çıkış yapmıştım.
Ortam buz kesmişti.
Ne tuhaf ki bunu söyleyen oğlanın anası bana hak vermişti. Ama şımarık bir çocuk yetiştirdiğinin farkında değildi.

Hem severim hem tükürürüm bende.... Ne komik.... Kendini aciz görmenin başka bir adıda bu... Daha ileri versiyonu hem sever hem öldürür oluyor... Allah uzak tutsun bu kafadakilerden.... Dayak yemekten beyin fonksiyonları normal tepki veremiyor tabiki....iç sıkıcı bir konu... Bari normalleştirmese....kask hediye eder afiyet olsun der benim yerimede te derdim.... Dayağı kabullenen insana acımıyorum..... Benim kızıma vurursan oda sana vurur.... Mesela..... Diyecek birşey yok acıyamadım.... Sakat kalma yada ilerde Bi tarafından birşey çıkıyor bu insanların öyle basit değil bu .. O zaman hastanede de ilerde eşim hem sever hem döver diye teselli etsin kendini.... Ay bu kadar yazmak bile gereksiz neyse.....

Ya adam gider dengine vurur... Şiddete karşıyım kimse kimseye vurmasın misal yani.... İyide kadının gücü denk değilki erkeğe.... Ha yavru kediye vurmuşsun ha bebeğe ha kadına.... Sıkıysa git dengine vur.... Kum torbası olmak isteyen kadına ne denir.... Gel bide ben vurayım mı.... Boks a başladım ben.... Valla bak..... İlerde Bi kadını döven Bi adam görürsem onu Bi döveyim diye ciddi kızıyorum böyle insanlara..... Tabi kadın bana eşim hem döver hem sever derse afiyet olsun der geçerim ciddiyim...... Bu arada konuyla ilgisi yok fakat boks acayip kilo verdiriyor haberiniz olsun

Yani kadın öyle büyümüş öyle yetişmiş öyle görmüş olabilir
Doğrusunu öğrenebileceği bir yer olmamıştır belki
Şu an 7/24 tv, internet her yerde var ama özellikle kırsalda aynı düşüncede 20li yaşlarında genç kadınlar, erkekler var asıl vahim olan onlar.
Düzgünce konuşarak anlatabilirsiniz laf sokarak daha da doğrudan uzaklaştırırsınız.

Benimki de zamanında çok çekmiş dayak yemiş koca akrabalarindan.bana cektirmiyor destek oluyor
Sen bir elini kaldır ben bı duyayım filan demişti eşime
Eşim bişey dese ben kirilsam ona kızar
Yaşla ya da dayakla büyümekle alakası yok
Zihniyet bu

Kesinlikle öyle.
Bu bir zihniyet meselesi.
Kız yada oğlan doğurmakla da alakası yok.

kadın kendi ezilmişliğine karşı koyamamış ve kılıf yapmış... çünkü dayağı normalleştirmese tepki göstermesi lazım. vaktinde de onu yapamamış. şimdi de bunu kılıf olarak söylemiş size. iyi demişsiniz. altta kalmamışsınız. ağzınıza sağlık. ama bu mantığın yetiştirdiği adam umarım 3 gün sonra size şiddet uygulamaya kalkmaz. anasından yüz bulacağı kesin. eşinizi tanımıyorum haliyle ama umarım öyle bir tip değildir. değilse kv kısmını sallayın gitsin.

Aynen ben de böyle düşünüyorum.

Bazıları boyle aılelerı oyle yetıstırmıs ıslemısler kafalarına resmen yada ben yedım onlarda yesın modunda fesat ınsanlar benım kvyı cok dovmus esı hatta cocuk dussun dıye bıle ama esıme herzaman asla babanızın yaptıgı kocalıgı yapmayın der. Kp kendı yaptıklarından pısmankı galıba oda herzaman dıle getırır karınıza guzel davranın benım yaptıgım esseklıgı yapmayın der. Erkek annesı olmakla bı alakası oldugunu sanmıyorum yanı vıcdan meselesı annem de oyledır yengemı hıc sevmez abım nısanlıyken yengeme bı tokat atmıstı annemde bende abıme her lafı saydık hatta annem ayrıl bundan sana boyle davranmasına ızın verme demıstı

Belli bir yaştan sonra kimseye bir şey anlatılmıyor. O onun doğrusu münakaşaya girmeyin bence. Ne önemi var o ne demiş ne dememiş

Annem 60 yaşına girdi oğlu da var kızları da var ablamı eşinin dövdüğünü öğrendiğinde üç gün uyumadan ağladı enişteme demediğini bırakmadı gençken kendide çok dayak yediği için kim olursa olsun kıyamaz abim yengemle ufak tartışıp kolunu tuttuğunda kendini heba etti kaynanan bi anneden çok insan olmayı öğrenememiş bence umarım eşin çok kibar biridir umarım kendi kendini yetiştirmiştir.

Bazı yerlerde çocuklar ilk cinsel deneyimini nasıl yaşıyor duymuşsunuzdur. Şimdi yaşadıkları olay o diye bu olayı kanıksamak mı lazim? Sonra da bu yüzden linc edilince savunma yapip insan hakları diyerek mi destek olmak lazım.

Uç örnek demeyin. Dayakta bir sapkinliktir bunu normal görmekte. Kimse ye köteği ben yedim ne olacak diyene gül ile koşmaz.
Birine destek olmak için de o kişinin hayat tarzı, yaptıkları ve düşünce tarzı önemli.
Ben dayagi savunan birinin yolda tokat yediğini görsem kocasindan gidip ayirmam.
Sonra kimse bana kadin haklarini gasp ettin diyemez.
Ama tabi size kalmış sizi negatif elestirmiyorum yanlis anlamayin. Düşünce paylasmi yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…