- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi turuncupipet
-
Valla haklısınız da ilk zamanlar he he diyonuz sonra sabrım taşıyor benimde elimde değil napiyim: DYani en fazla "ben sizin gibi dusunmuyorum" der fikrimi belirtirim. Bu saatten sonra kaç yasina gelmiş kadina yeni birsey ogretmek için tartisip harcayacak enerjim yok benim.
Asla öyle bir şey yapmam yapmadım sadece bile isteye benim için söylediğini bildiğim için o şekilde konuştum yoksa benim annemde dayak yemişti babamdan niye dalga geciyim kiSiz de kadının vaktiyle belki de hala dayak yedigini bile bile üstten üstten dalga geçer üslupla konuşmuşsunuz.
siz şimdi kadına destek mi oldunuz?
Benim annemde kaynana olmasa köküne kibrit suyu dicemde içim el vermiyorMemleketteyken kaynanamla aramdaki muhabbet
(TV izliyorken konu konuyu açtı)
Kaynanam: Erkek hem sever hem döver
Ben: neden dovsunki hep sevsin(dalgaya vuruyorum alıştım artık sacmaliklarina)
Kaynanam: bir suçun olursa erkek döver diyor
Ben: o zaman bende oğlunun bir suçu olunca doveyim
Kaynanam: konuyu gecistiriyor ağzının içine konuşuyor.
Ben: hele bana bir fiske vursun oğlun o zaman görürsünüz. Hele bir cesaret etsin!
Kaynanam: tabi böyle konuşursun senin mesleğin var ben napsaydim dedi zamanında çok dayak yemiş
Ayrıca tartıştığı komşusu dayak yediği için mutlu olan aynı kadın kaynanam Bir kadını kocası öldürdüğünde haketmistir diyen bir kadın kaynanam
Ben anlamıyorum erkek annesi olunca neden oğulları bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıyorlar
kendileride aynı sıkıntıları yaşamışlar ki ben eminim ben dayak yesem mutlu olur bu kadın
Neden bu kadar nefret kin dolu bu kadınlar
Biz birbirimiz desteklemessrk nasil şiddete kadın kurbanlarına dur diyebiliriz inanın artik kaynanama sinir olmaktan çok üzülmeye basladim
Asla öyle bir şey yapmam yapmadım sadece bile isteye benim için söylediğini bildiğim için o şekilde konuştum yoksa benim annemde dayak yemişti babamdan niye dalga geciyim ki
Erkek sadece sevmeli öldüremez kaynananızı hiç sevmedim zamanında dayak yemiş kafasında bir yerler bozuk kalmış bence..oksijensizlikten bu durumda..çok sinirlendimMemleketteyken kaynanamla aramdaki muhabbet
(TV izliyorken konu konuyu açtı)
Kaynanam: Erkek hem sever hem döver
Ben: neden dovsunki hep sevsin(dalgaya vuruyorum alıştım artık sacmaliklarina)
Kaynanam: bir suçun olursa erkek döver diyor
Ben: o zaman bende oğlunun bir suçu olunca doveyim
Kaynanam: konuyu gecistiriyor ağzının içine konuşuyor.
Ben: hele bana bir fiske vursun oğlun o zaman görürsünüz. Hele bir cesaret etsin!
Kaynanam: tabi böyle konuşursun senin mesleğin var ben napsaydim dedi zamanında çok dayak yemiş
Ayrıca tartıştığı komşusu dayak yediği için mutlu olan aynı kadın kaynanam Bir kadını kocası öldürdüğünde haketmistir diyen bir kadın kaynanam
Ben anlamıyorum erkek annesi olunca neden oğulları bulunmaz Hint kumaşı gibi davranıyorlar
kendileride aynı sıkıntıları yaşamışlar ki ben eminim ben dayak yesem mutlu olur bu kadın
Neden bu kadar nefret kin dolu bu kadınlar
Biz birbirimiz desteklemessrk nasil şiddete kadın kurbanlarına dur diyebiliriz inanın artik kaynanama sinir olmaktan çok üzülmeye basladim
Neden düştüğü kötü duruma başkası da düşsün isteyen birine destek olsun bir insan? Ben çok dahak yedim kimse cektigimi cekmesin derse tamma da ben yedim sustum yeri gelirse sende yersin diyene ben gram acimam.Siz de kadının vaktiyle belki de hala dayak yedigini bile bile üstten üstten dalga geçer üslupla konuşmuşsunuz.
siz şimdi kadına destek mi oldunuz?
Dogrular sessiz kaldikca onemini ve doğruluğunu yitiriyor sorun bu.Sizin gibi düşünüyorum sadece doğruyu ogretemem ki diyorum.kafasinda aynen devam edecektir bence yani
Bildikleri hayat o. Sağllıklı düşünememeleri de bana göre normal.Neden düştüğü kötü duruma başkası da düşsün isteyen birine destek olsun bir insan? Ben çok dahak yedim kimse cektigimi cekmesin derse tamma da ben yedim sustum yeri gelirse sende yersin diyene ben gram acimam.
Konuyu oğlan anasına getirerek siz de cinsiyetçilik yapıyorsunuz. Cinsiyetçiliğin kadını erkeği yoktur.Aslında var yani anlatmadigim için öyle algiladiniz her ne olursa olsun oğluna toz kondurmaz oğlu mukemmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?