Erkek İki Yüzlülüğü

Tam polimik kokan bir konu olmuş
Yo amacım hiçte polemik çıkarmak değildi rahatsız olduğum bir durumu dile getirmek istedim sadece ve erkeklerin yabancı kız vs. Türk kızı kıyaslama muhabbetinide bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Malesef var yani böyle bir gerçek.

Kendimizi bilinclendirirsek derken? benim etrafımda bu zihniyet yok. siz bilinçlenin tabi. Ben kendi eşime bakarım Ahmetin MahmutunTürk kızlarını nasıl bulduğunda bana ne? ama siz bunu dert ettiğinize göre bilinçlenin tabi. Mesela bu tipleri yok sayarak başlayabilirsiniz bu kadar ciddiye almanız da bir nevi önemsediğinizi gösteriyor. Bilinçlenmek şart.
Kolay gelsin.

Zaten onlar yüzünden bukadar sertiz onlar bizi bu hale getirdi. Kaldı ki son cinayettir şiddettir bu mevzulardan sonra sıcakkanlılık beklemek de ütopya. Birine güleryüz göstersen bıçaklayacak mı sıkıştıracak mı bunları düşünmekten (şahsen ben) 5 karış suratla yürüyorum yolda.

Genel olarak konuştum neden bu kadar üstünüze alındınız ki? Bilinçlenmek iyidir ayrıca.İnsan her konuda her gün yeni bir tecrübe,deneyim,bilgi öğrenip bilinçlenebilir bunda gocunacak bir şey yok.Sizin çevrenizde böyle insanlar olmaması sokakta ya da toplumda bu zihniyetin olmadığı anlamına gelmiyor.Kaldı ki bu toplumda yaşayan bir kadın olarak toplumun kadına bakış açısını dertlenmem çok normal. Neyse dilerim hiçte karşılaşmazsınız.Neyse olayı tartışmaya döndürmeye gerek yok.Siz takmayabilirsiniz ne mutlu size.

Allah aşkına saçma sapan videoya yorum yapan allahın işsiz güçsüzleri nasıl toplumun geneli oluyor?

Birde şey var. Ülkesini her anlamda beğenmeyip Avrupa sevicileri var... Onlarda mesela hem sevmiyorlar hemde kalıyorlar.

Birde bazı erkeklerin böyle Türk kızlarını yerip Avrupa'lılara hayranlık duymaları
E gidemiyoruz. Gidebileydik kalmazdık zaten

Bir ornekle aciklayayim.
Ben slav kokenliyim yari yari diyebiliriz.
Kaynimin eşi ise karadenizli.

Eşimin ailesi eltimden daha cok hizmet bekliyor mesela, bir şey olsa onun evine kalmaya giderler hep, bize gelmezler, ondan bekliyorlar bir cok şeyi cunku onlar aynı kulturden, ayni kulturde yetişmiş dolayisiyla yetiştigi kulturu bekliyorlar.

Bana pek elleyen yok, ben bilmem alişik degilim. Ha yeni evliyken ben de mesafeler konusunda eş ailesiyle sikinti yasadim ama cozuldu. Eltim ise hala ayni duzende.
Tabi eşte önemli. Her erkek ayni degil farkli dusunen de vardir.

aslında bunu bızde yapıyoruz bır ıtalyan erkegıyle hint erkegı bır mı mesela ? herkes herseyı dusunur konusur herseye kulak asmamak gerek

Allah aşkına saçma sapan videoya yorum yapan allahın işsiz güçsüzleri nasıl toplumun geneli oluyor?
Az önce bir mesajda bahsetmiştim turizmde çalıştığım için bu tarz muhabbetlere çok şahit oldum diye sadece bir videoyu baz alarak konuşmadım yani.En basitinden bir kadın cinayeti sonrası yapılan saçma yorumlardan bile anlayabilirsiniz mesela bunu.Ben tüm erkekleri zan altında da bırakmıyorum amacım erkek düşmanlığı falanda değil ayrıca.

Eee?

Gidin diyenlere ben de kızıyorum ya. Gönderebiliyorsan beni yollasana Allah aşkına ya. İnsan gibi yaşayayım gerçekten.
Yahu memlekette doktor kalmamış neredeyse, bir süre sonra sağlığı bozulsa muayene olacak, ameliyat edecek doktor bulamayacak hala “boğonmoyon gotson” diyebiliyor. Neyini beğeneceksek.

Ailelerin yetişme ve yetiştirme şeklinden kaynaklı.
Erkek çocuk akraba içine çıkar. "Aslanım, paşam var mı kız arkadaşın" diye ağızlarını yaya yaya muhabbet açarlar. Ama aynı ortamda aynı yaştaki kıza "var mı erkek arkadaşın" diye soramazlar. Yemez çünkü..

He kaldı ki psikoloji bilimine göre iki soru biçimi de bireye saygısızlık ve özel hayata müdahaledir. Ama milletimizin genel aile yapısı iki yüzlülük üzerine kurulu

Artık aynı ortamda bulunduğumuz birine bu tip bir soru sorulduğu zaman, direk müdahale etmek üstümüze farzdır. Bu millet başka türlü düşünemez..

Ne ee yazdıklarımda anlaşılmayan bir şey mi var? Allah aşkına tartışma yaratmaya çalışmayın yani kendimce görüşümü belirttim erkeklerin topu böyledir falanda demiyorum aynı görüşü paylaşmak zorunda da değiliz ama böyle çocukça yorum yapacaksanız yapmayın lütfen

o ''bazı''erkeklerın tek bıldıklerı oyle konusup konusup turk kızlarını begenmeyıp sonunda mahallesınde oturan ev kızından bırını kendısıne eş alıp sonra da erkegın elının kırıdır dıye her haltı yemeyı kendıne hak gormektır ve annesıne hızmet ettırmektır . genelde oylelerı o saatde ne ısı vardı nıye etek gıymıstı falan der ve oyle yorumlarda bulunur . aklı basında kultur ve egıtım sevıyesı yuksek ınsanların hayat gorusu kadına bakısı ıle dıgerlerınınkı bır mı ? ne dunyadan haberlerı var ne ulkeden ...

Şu eee, bunları söylediniz de ne oldu?

Siz prim vermezseniz çoğalmazlar merak etmeyin. Hala maço isteyen, kıskançlığı sevgi sanan bundan hoşlanan kadınlar oldukça onlar da yaşayacak. Aradığı erkeği tarif et desek sahiplenen erkek isteniyor, koruyucusu olsun istiyor pek çok kadın. Bu talepler oldukça erkeklerin bir kısmı da böyle olmaya devam edecek bu kadar basit aslında.

Ben zaten erkeklerin hepsi öyle demiyorum bakın genellikle böyle dedim.Bakın ne güzel demişsiniz "o saatte orada ne işi vardı falan der" genelde bu tarz yorumlarla çok sık karşılaştığımız için artık neredeyse hepimizin bildiği bir cümle oldu bu değil mi? Neden çünkü çoğu insan böyle yorumlarda bulunduğu için.Ama bu geride kalan insanları kötü mü yapar? Hayır. Bende bunu anlatmak istemiştim aslında umarım anlaşılmışımdır.Amacım kimseyi provoke etmek değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…