Yo amacım hiçte polemik çıkarmak değildi rahatsız olduğum bir durumu dile getirmek istedim sadece ve erkeklerin yabancı kız vs. Türk kızı kıyaslama muhabbetinide bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Malesef var yani böyle bir gerçek.Tam polimik kokan bir konu olmuş
Genel olarak konuştum neden bu kadar üstünüze alındınız ki? Bilinçlenmek iyidir ayrıca.İnsan her konuda her gün yeni bir tecrübe,deneyim,bilgi öğrenip bilinçlenebilir bunda gocunacak bir şey yok.Sizin çevrenizde böyle insanlar olmaması sokakta ya da toplumda bu zihniyetin olmadığı anlamına gelmiyor.Kaldı ki bu toplumda yaşayan bir kadın olarak toplumun kadına bakış açısını dertlenmem çok normal. Neyse dilerim hiçte karşılaşmazsınız.Neyse olayı tartışmaya döndürmeye gerek yok.Siz takmayabilirsiniz ne mutlu size.Kendimizi bilinclendirirsek derken? benim etrafımda bu zihniyet yok. siz bilinçlenin tabi. Ben kendi eşime bakarım Ahmetin MahmutunTürk kızlarını nasıl bulduğunda bana ne? ama siz bunu dert ettiğinize göre bilinçlenin tabi. Mesela bu tipleri yok sayarak başlayabilirsiniz bu kadar ciddiye almanız da bir nevi önemsediğinizi gösteriyor. Bilinçlenmek şart.
Kolay gelsin.
Allah aşkına saçma sapan videoya yorum yapan allahın işsiz güçsüzleri nasıl toplumun geneli oluyor?Tabiki de biz herkesi değiştiremeyiz ama bu toplumda yaşayan bir kadın olarak bu tutumu kendime dert edinmemin çokta abes olmadığını düşünüyorum.Çünkü bu tip insanlar her yerde neredeyse her gün muhatap olduğumuz bir zihniyet bu.Ben zaten o tarz hemcinslerimin tutumunuda doğru bulmuyorum.Doğru bulmadığım için zaten bu tarz bir konu açtım.Herkesi değiştiremeyiz ama en azından kendimizi bilinçlerdirirsek böyle böyle azaltabiliriz bu zihniyeti.
E gidemiyoruz. Gidebileydik kalmazdık zatenBirde şey var. Ülkesini her anlamda beğenmeyip Avrupa sevicileri var... Onlarda mesela hem sevmiyorlar hemde kalıyorlar.
Birde bazı erkeklerin böyle Türk kızlarını yerip Avrupa'lılara hayranlık duymaları
aslında bunu bızde yapıyoruz bır ıtalyan erkegıyle hint erkegı bır mı mesela ? herkes herseyı dusunur konusur herseye kulak asmamak gerekYo amacım hiçte polemik çıkarmak değildi rahatsız olduğum bir durumu dile getirmek istedim sadece ve erkeklerin yabancı kız vs. Türk kızı kıyaslama muhabbetinide bilmeyen yoktur diye düşünüyorum.Malesef var yani böyle bir gerçek.
Az önce bir mesajda bahsetmiştim turizmde çalıştığım için bu tarz muhabbetlere çok şahit oldum diye sadece bir videoyu baz alarak konuşmadım yani.En basitinden bir kadın cinayeti sonrası yapılan saçma yorumlardan bile anlayabilirsiniz mesela bunu.Ben tüm erkekleri zan altında da bırakmıyorum amacım erkek düşmanlığı falanda değil ayrıca.Allah aşkına saçma sapan videoya yorum yapan allahın işsiz güçsüzleri nasıl toplumun geneli oluyor?
Gidin diyenlere ben de kızıyorum ya. Gönderebiliyorsan beni yollasana Allah aşkına ya. İnsan gibi yaşayayım gerçekten.E gidemiyoruz. Gidebileydik kalmazdık zaten
Eee?Az önce bir mesajda bahsetmiştim turizmde çalıştığım için bu tarz muhabbetlere çok şahit oldum diye sadece bir videoyu baz alarak konuşmadım yani.En basitinden bir kadın cinayeti sonrası yapılan saçma yorumlardan bile anlayabilirsiniz mesela bunu.Ben tüm erkekleri zan altında da bırakmıyorum amacım erkek düşmanlığı falanda değil ayrıca.
Yahu memlekette doktor kalmamış neredeyse, bir süre sonra sağlığı bozulsa muayene olacak, ameliyat edecek doktor bulamayacak hala “boğonmoyon gotson” diyebiliyor. Neyini beğeneceksek.Gidin diyenlere ben de kızıyorum ya. Gönderebiliyorsan beni yollasana Allah aşkına ya. İnsan gibi yaşayayım gerçekten.
Ne ee yazdıklarımda anlaşılmayan bir şey mi var? Allah aşkına tartışma yaratmaya çalışmayın yani kendimce görüşümü belirttim erkeklerin topu böyledir falanda demiyorum aynı görüşü paylaşmak zorunda da değiliz ama böyle çocukça yorum yapacaksanız yapmayın lütfen
o ''bazı''erkeklerın tek bıldıklerı oyle konusup konusup turk kızlarını begenmeyıp sonunda mahallesınde oturan ev kızından bırını kendısıne eş alıp sonra da erkegın elının kırıdır dıye her haltı yemeyı kendıne hak gormektır ve annesıne hızmet ettırmektır . genelde oylelerı o saatde ne ısı vardı nıye etek gıymıstı falan der ve oyle yorumlarda bulunur . aklı basında kultur ve egıtım sevıyesı yuksek ınsanların hayat gorusu kadına bakısı ıle dıgerlerınınkı bır mı ? ne dunyadan haberlerı var ne ulkeden ...Az önce bir mesajda bahsetmiştim turizmde çalıştığım için bu tarz muhabbetlere çok şahit oldum diye sadece bir videoyu baz alarak konuşmadım yani.En basitinden bir kadın cinayeti sonrası yapılan saçma yorumlardan bile anlayabilirsiniz mesela bunu.Ben tüm erkekleri zan altında da bırakmıyorum amacım erkek düşmanlığı falanda değil ayrıca.
Şu eee, bunları söylediniz de ne oldu?Ne ee yazdıklarımda anlaşılmayan bir şey mi var? Allah aşkına tartışma yaratmaya çalışmayın yani kendimce görüşümü belirttim erkeklerin topu böyledir falanda demiyorum aynı görüşü paylaşmak zorunda da değiliz ama böyle çocukça yorum yapacaksanız yapmayın lütfen
Ben zaten erkeklerin hepsi öyle demiyorum bakın genellikle böyle dedim.Bakın ne güzel demişsiniz "o saatte orada ne işi vardı falan der" genelde bu tarz yorumlarla çok sık karşılaştığımız için artık neredeyse hepimizin bildiği bir cümle oldu bu değil mi? Neden çünkü çoğu insan böyle yorumlarda bulunduğu için.Ama bu geride kalan insanları kötü mü yapar? Hayır. Bende bunu anlatmak istemiştim aslında umarım anlaşılmışımdır.Amacım kimseyi provoke etmek değil.o ''bazı''erkeklerın tek bıldıklerı oyle konusup konusup turk kızlarını begenmeyıp sonunda mahallesınde oturan ev kızından bırını kendısıne eş alıp sonra da erkegın elının kırıdır dıye her haltı yemeyı kendıne hak gormektır ve annesıne hızmet ettırmektır . genelde oylelerı o saatde ne ısı vardı nıye etek gıymıstı falan der ve oyle yorumlarda bulunur . aklı basında kultur ve egıtım sevıyesı yuksek ınsanların hayat gorusu kadına bakısı ıle dıgerlerınınkı bır mı ? ne dunyadan haberlerı var ne ulkeden ...
Siz buraya gelip ikidir ee ee diye yorum yapınca ne oldu? Hanımefendi zorla tutmuyoruz kimseyi sizi ilgilendirmiyorsa yorum yapmayın olsun bitsin.Neden zorla tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz?Şu eee, bunları söylediniz de ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?