- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.807
- 598
Formül çok basit aslında, sen neysen onu çekersin.Siz prim vermezseniz çoğalmazlar merak etmeyin. Hala maço isteyen, kıskançlığı sevgi sanan bundan hoşlanan kadınlar oldukça onlar da yaşayacak. Aradığı erkeği tarif et desek sahiplenen erkek isteniyor, koruyucusu olsun istiyor pek çok kadın. Bu talepler oldukça erkeklerin bir kısmı da böyle olmaya devam edecek bu kadar basit aslında.
En azından kendi adıma böyle erkeklere prim vermediğimi söylebilirim. O da nerden çıktı?Siz prim vermezseniz çoğalmazlar merak etmeyin. Hala maço isteyen, kıskançlığı sevgi sanan bundan hoşlanan kadınlar oldukça onlar da yaşayacak. Aradığı erkeği tarif et desek sahiplenen erkek isteniyor, koruyucusu olsun istiyor pek çok kadın. Bu talepler oldukça erkeklerin bir kısmı da böyle olmaya devam edecek bu kadar basit aslında.
Tamam eee yazmadan yazıyorum, çok takıldınız madem; siz bunları buraya yazdınız da ne oldu? O düşüncede olan erkekler bir anda aydınlandı mı? Toplum bilinci mi kazanıldı? Muasır medeniyet seviyesine ulaşabildik mi?Siz buraya gelip ikidir ee ee diye yorum yapınca ne oldu? Hanımefendi zorla tutmuyoruz kimseyi sizi ilgilendirmiyorsa yorum yapmayın olsun bitsin.Neden zorla tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz?
Bu harika düz mantıktan ötürü tebrik ederim.O zaman her gün bir ton insan neden buraya kocasıyla,kaynanasıyla olan sorunlarını yazıyor? Bir şey değişiyor mu yazınca? O zaman forumun bu kısmı neden var? Kendimce sinirimi bozan bir konuyu yazmak istedim sadece ama size neden bu kadar dert oldu anlamadım.Dediğim gibi saçma geldiyse üstüme gelip kışkırtmak yerine konudan çıkabilirsiniz.Bir daha ki sefere konu açmadan önce size danışırım.Tamam eee yazmadan yazıyorum, çok takıldınız madem; siz bunları buraya yazdınız da ne oldu? O düşüncede olan erkekler bir anda aydınlandı mı? Toplum bilinci mi kazanıldı? Muasır medeniyet seviyesine ulaşabildik mi?
ınanın bana o cumlelerı korelı kızlarda duyuyorBen zaten erkeklerin hepsi öyle demiyorum bakın genellikle böyle dedim.Bakın ne güzel demişsiniz "o saatte orada ne işi vardı falan der" genelde bu tarz yorumlarla çok sık karşılaştığımız için artık neredeyse hepimizin bildiği bir cümle oldu bu değil mi? Neden çünkü çoğu insan böyle yorumlarda bulunduğu için.Ama bu geride kalan insanları kötü mü yapar? Hayır. Bende bunu anlatmak istemiştim aslında umarım anlaşılmışımdır.Amacım kimseyi provoke etmek değil.
Kaynanasıyla kocasıyla sorunu olan insan konunun bizzat muhatabı. Şöyle yap böyle davran ya da hata sende şu huyunu törpüle diyoruz çözüm sunuyoruz. İsterse bu önerileri dikkate alıp uyguluyor insanlar.Bu harika düz mantıktan ötürü tebrik ederim.O zaman her gün bir ton insan neden buraya kocasıyla,kaynanasıyla olan sorunlarını yazıyor? Bir şey değişiyor mu yazınca? O zaman forumun bu kısmı neden var? Kendimce sinirimi bozan bir konuyu yazmak istedim sadece ama size neden bu kadar dert oldu anlamadım.Dediğim gibi saçma geldiyse üstüme gelip kışkırtmak yerine konudan çıkabilirsiniz.Bir daha ki sefere konu açmadan önce size danışırım.
Aynen, halbu ki yillarca taniyip eglenebildigi biriyle olmak daha akillica olurdu… ama iste erkeklerin kendilerini bi halt sanmalarindan kaynaklaniyor bu. O kizlari kendilerine layik gormuyolar guyya kokmuslarAptal işte..senin evlendiğin kız da zamanında başkasını sevdi belki kendi çapında birşeyler de yaşadı..sonra aile baskısı ile seninle evlendi
Buraya sadece muhatabı olduğumuz konuları açabileceğimizi bilmiyordum ona da siz karar veriyorsunuz sanırım.Aynı şekilde kurallara uyuduğum sürece bende istediğim konuyu açarım sizi alakadar etmez.Sabahtan beri bende aynısını size diyorum işte.Beğenmiyorsan göz ardı et geç kardeşim.Sabahtan beri bir konu açtım diye bu kadar yüklenmek ne alaka yani? Bir de taklidimi yapmışsınız çok güldüm sizin bu yaptığınızı gerçekten çocuklar yapıyor.Kimin polemik yaratmaya çalıştığı gayet belli.Yorum yapmak başka tahrik etmek başka.Sizin yaptığınız 2.kısma giriyor.Ben sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum iyi günler.Kaynanasıyla kocasıyla sorunu olan insan konunun bizzat muhatabı. Şöyle yap böyle davran ya da hata sende şu huyunu törpüle diyoruz çözüm sunuyoruz. İsterse bu önerileri dikkate alıp uyguluyor insanlar.
Sizin konunuzda ise tavsiye verilecek çözüm sunulacak bir durum yok. Tek verebileceğimiz tavsiye öyle erkeklerden uzak durun demek onu da yaptığınızı söylüyorsunuz zaten. Ne diyebiliriz başka? Oturup hep birlikte türk erkeği çok rererö diye gömelim mi video altına yorum yapanların yaptığı gibi?
İstediğim konuya istediğim şeyi kurallara uyduğum sürece yazarım. Beğenmeyen gözardı eder. Hem size istediğinizi veriyorum işte. “İmicim pilimik diyil” deseniz de açık ve net anlaşılıyor amacınız.
Ya gordum onuTabiki de haksızlık. Ya daha bir kaç gün önce bir kadın evine gitmek için bindiği asansörde tecavüze uğruyordu az kalsın bu ülkede yani biz kadınlardan ne bekliyorlar cidden anlamıyorum.İllaki kendini beğenmiş kadınlarda vardır da bunu genele yaymak ne kadar saçma bir şey ya.
Akşam oldu, hangi iyi günlerBuraya sadece muhatabı olduğumuz konuları açabileceğimizi bilmiyordum ona da siz karar veriyorsunuz sanırım.Aynı şekilde kurallara uyuduğum sürece bende istediğim konuyu açarım sizi alakadar etmez.Sabahtan beri bende aynısını size diyorum işte.Beğenmiyorsan göz ardı et geç kardeşim.Sabahtan beri bir konu açtım diye bu kadar yüklenmek ne alaka yani? Bir de taklidimi yapmışsınız çok güldüm sizin bu yaptığınızı gerçekten çocuklar yapıyor.Kimin polemik yaratmaya çalıştığı gayet belli.Yorum yapmak başka tahrik etmek başka.Sizin yaptığınız 2.kısma giriyor.Ben sizinle daha fazla muhatap olmak istemiyorum iyi günler.
Oof laf sokulmuş seviye cidden yerlerde ya.Yani direkt bana saldırdığınız için olabilir mi? Kendinizi bu kadar önemsemeyin ya,istediğimi veriyormuşmuş pardonda kimsin sen? Anonim olarak yazdığım bir yerden dikkat çekince elime ne geçecek? Kişi kendinden bilirmiş işi derler.Neye yanıt verip ne ye vermeyeceğimide size soracak değilim.Cidden rahat bırakın beni artık ya da en iyisi ben sizi engelliyim yoksa bitmeyecek bu sataşmaAkşam oldu, hangi iyi günler
İstediğinizi veriyorum işte niye mutlu olmuyorsunuz? İstediğiniz bu olmasa konuyla ilgili yazdıklarıma ya da sorduğum sorulara yanıt verirsiniz. Siz sadece benim size neden yazdığımla ilgileniyorsunuz. Neden cidden?
Oof laf sokulmuş seviye cidden yerlerde ya.Yani direkt bana saldırdığınız için olabilir mi? Kendinizi bu kadar önemsemeyin ya,istediğimi veriyormuşmuş pardonda kimsin sen? Anonim olarak yazdığım bir yerden dikkat çekince elime ne geçecek? Kişi kendinden bilirmiş işi derler.Neye yanıt verip ne ye vermeyeceğimide size soracak değilim.Cidden rahat bırakın beni artık ya da en iyisi ben sizi engelliyim yoksa bitmeyecek bu sataşmaAkşam oldu, hangi iyi günler
İstediğinizi veriyorum işte niye mutlu olmuyorsunuz? İstediğiniz bu olmasa konuyla ilgili yazdıklarıma ya da sorduğum sorulara yanıt verirsiniz. Siz sadece benim size neden yazdığımla ilgileniyorsunuz. Neden cidden?
Neyse en azından beni anladınız teşekkür ederim dünya genelinde malesef var böyle bir tutum dediğiniz gibi ve üzüldüğüm için yazdım sadece başka bir amacım yoktu yaniınanın bana o cumlelerı korelı kızlarda duyuyordunya ataerkıl sıstemde ...
guney korede kadının aldıgı 10 ay cezayı erkek 2 ay alıyor mesela
kuzey mı guney mı hatırlamıyorum korede yagmurlu ve gec saatde dısarı cıkan kız tecavuze ugrarsa tecavuzcuye ındırım mı vardı neydı o haberle kadınlar sarsılıp kadının ustundekı yuk agır dıye eylem yapmıslardı koreyı cok sevımlı bulurumda ama karanlık yuzunu ogrenınce cok sasırmıstım oradan bılıyorum :)
yanı dunyanın her yerınde cesıtlı seylere maruz kalıyoruz kadın olmak zor...
hatta sıze cok bılındık bır ornek vereyım
koskoca jennefır lopez ıkızlerının babası olan marc antony abımızden neden ayrıldı bılıyor musunuz
adam tıpık ev ısı cocuk buyutme senın ısın dedıgı ıcın jennefıra hıc yardım etmedıgı ıcın kadın paranın ıcınde yuzuyor elını sallasa ellısı ama kocasının ''erkek '' kısısının bakıs acısına bak ... dedıgım gıbı yasanılan tum sıkıntılar kadın olmanın zorluklarıyla alakalı.
o yorumları gorunce oyle dusunen erkeklerı gorunce belkı uzuluyorsunuz cok haksızca gelıyor ama dedıgım gıbı dunyanın heryerınde var bu ulke degısınce de gelısmıyor erkekler cok ılgınc beyın sıstemlerı var erkeklerın...
kendını gelıstırmıs ıyı aıleden cıkmıslar karakterlı olanlar kendını bellı edıyor onlar ayrı tabı.
erkeklerle ilgilenmediğim için ister iki isterlerse 150 yüzlü olsunlar, umurumda değiller.
Yani bunun nedenini zaten açıkladım zaten kadın olduğum için bu durumun beni üzdüğünü söyledim.Ama gerçekten açtığıma pişman oldum konuyu yani burda ne saçma konular okuyoruz bu kadar tepki gelmiyor ama olay benim kişiliğime psikolojime kadar geldi.Neden öyle bir korkum olsun yapmayın Allah aşkına sevgilimde var zatenErkeklerin ne düşündüğünü neden bu kadar önemsiyorsunuz? O ona yollu demiş, öteki berikine kezban demiş. Ee yani? Ne derlerse desinler.
Ben bu tarz şeyleri kafaya takmanın tek sebebinin "ya hiçbir erkek beni istemezse" korkusu olduğunu düşünüyorum.
Yoksa beğenmediğiniz bir zihniyete sahip insanların kadınlar hakkında ya da sizin hakkınızda ne düşündüğü neden umurunuzda olsun?
Tamam eee yazmadan yazıyorum, çok takıldınız madem; siz bunları buraya yazdınız da ne oldu? O düşüncede olan erkekler bir anda aydınlandı mı? Toplum bilinci mi kazanıldı? Muasır medeniyet seviyesine ulaşabildik mi?
Ben orda genel konuştum şahsınıza ait bir şey demedim neden ısrarla olayı başka yerlere çekmeye çalıştığınızı anlayamıyorumArkadaş bizi bilinçlendirmek istemiş sağ olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?