- Konu Sahibi saribaykus
-
Benim esimde de morfoloji sıkıntısı var asilama denedim tutmadi simdi 2. Ye hazırlanıyorum tekrar deneyeceğimMerhaba arkadaşlar bizim morfoloji sorunumuz var böyle olupta aşılamaya giden var mı?
biz kendimiz talep edebiliyor muyuz aşılamayı cevaplarınızı bekliyorum :)
Diğer değerleri nasıldı ?Benim esimde de morfoloji sıkıntısı var asilama denedim tutmadi simdi 2. Ye hazırlanıyorum tekrar deneyeceğimbi umut...
14 haftalık ölü doğumum sonrası (kendiliğinden oluşan gebelik)9 aydır olmadı eşime test yapıldı hareket düşüklüğü ve morfoloji sıkıntısı olduğunu tespit ettik yumurta takip yapıldı olmadı bu ay aşılama olacaktı mikrocip ama ben yaptırmadım değerler daha da yükselsin diye bekliyorum
Özel muayenehanesi olan doktor takibindeyim hastahaneye gitseydim ki çok duyuyorum bekletiyorlar eğer muayenehanesi olan iyi bir doktora giderseniz süreci hızlandırırsınız
Benim esimde de morfoloji sıkıntısı var asilama denedim tutmadi simdi 2. Ye hazırlanıyorum tekrar deneyeceğimbi umut...
Son testte ileri hızlı %72 toplam sayi 200 milyon ml de 47 milyon morfoloji 2Diğer değerleri nasıldı ?
Morfoloji dışında maşallah çok iyi ama ama diğerleri ne kadar iyi olursa olsun malesef döllenme kabiliyeti düşük spermler çok olunca malesef olmuyormuş eşiniz herhangi bir şey ilaç yada besin kullandı mı acabaSon testte ileri hızlı %72 toplam sayi 200 milyon ml de 47 milyon morfoloji 2
Neofortil kullaniyor ama duzensiz cani isterse iciyorMorfoloji dışında maşallah çok iyi ama ama diğerleri ne kadar iyi olursa olsun malesef döllenme kabiliyeti düşük spermler çok olunca malesef olmuyormuş eşiniz herhangi bir şey ilaç yada besin kullandı mı acaba
Benim eşimde onu kullanıyor benim zorumla düzenliNeofortil kullaniyor ama duzensiz cani isterse iciyoronun disinda bisey yok
Benim eşimde onu kullanıyor benim zorumla düzenlisabah akşam keçiboynuzu özü içiriyorum kabak çekirdeği diğer kuruyemişler bu ay sonunda spermiyogram verecek inşallah harekette morfoloji de yükselmiştir
Doktor önerdiİlacı doktor mu önerdi yoksa siz kendniz mi alıp kullandınız
Benimki de dr onerdi de hiza bayagi etkisi oluyor ilacin ama morfolojiDoktor önerdi
15 gün kadardır ilacı kullanıyor (düzenli)öncesinde canı isterseydi ileri hız 5 bizde toplam hız 45 ama yetersiz benimkide kötü beslenmez sigara yok alkol çok nadir bu morfolojiye napsak en önemlisi o aslında hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama DNA hasar testi yaptırdınız mı? Sayı hız iyi olsa bile morfolojik bozuklukta özellikle bu test yapılıyormuş İstanbul ve Ankara’da yapılıyormuş test kötü çıktığı takdirde hasar tedavisi olan erkeklerde birkaç aylık tedavi sonrası doğal gebelik oluşuyormuş Kaan aydos adında meşhur bir üroloji uzmanı var onun yazılarından edindim bu bilgileri DNA hasarının yoğun olmasıda gebeliğin önündeki engelmişBenimki de dr onerdi de hiza bayagi etkisi oluyor ilacin ama morfolojiileri hizlimiz ilactan önce %3 çıkmıştı ilaçtan 2 ay sonra 74
Benim esim zaten kötü beslenmez sigara yok icki yok disardan yemeyi de sevmez
Kabak cekirdegi bende yediriyorum herseyden medet umuyoruz
İstanbuldayim cnm kaan beyle maillesiyoruz zaten hasar testi de yaptirdik %2 cikti sorun yok dogal yolla olur bekleyin hasar cikmayinca morfolojinin bi önemi yok dedi ama hala bisey yok ortada15 gün kadardır ilacı kullanıyor (düzenli)öncesinde canı isterseydi ileri hız 5 bizde toplam hız 45 ama yetersiz benimkide kötü beslenmez sigara yok alkol çok nadir bu morfolojiye napsak en önemlisi o aslında hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama DNA hasar testi yaptırdınız mı? Sayı hız iyi olsa bile morfolojik bozuklukta özellikle bu test yapılıyormuş İstanbul ve Ankara’da yapılıyormuş test kötü çıktığı takdirde hasar tedavisi olan erkeklerde birkaç aylık tedavi sonrası doğal gebelik oluşuyormuş Kaan aydos adında meşhur bir üroloji uzmanı var onun yazılarından edindim bu bilgileri DNA hasarının yoğun olmasıda gebeliğin önündeki engelmiş
Ne kadardır istiyorsunuz sizİstanbuldayim cnm kaan beyle maillesiyoruz zaten hasar testi de yaptirdik %2 cikti sorun yok dogal yolla olur bekleyin hasar cikmayinca morfolojinin bi önemi yok dedi ama hala bisey yok ortada
2 bucuk sene oldu benim bir evladim var ikinci olmuyor ilki hemen olmustuNe kadardır istiyorsunuz siz
Bende de durum aynı ilki hiç bekletmemişti 2. Nazlı çıktı2 bucuk sene oldu benim bir evladim var ikinci olmuyor ilki hemen olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?