- 18 Eylül 2015
- 114
- 72
- 48
- 36
Canim bizde sperm hareket hizi dusuktu sayisida 1 kez tup bebek yaptirdik olmadi onuda nasil yapti doktorlar anlamadik 1 bucuk senelik evliydim daha kaan beyde sasirdi butun tahlilleri hastaneden aldim goturduk dediki dna hasari cok dusuk takilmayin buna sperm sayisindada her tahlilde oynama var dedi vucudunda mikrop var etkiliyo dedi soyledigi gibi ureaplazma cikti esimde antibiyotikle gecti Elhamdulillah tekrar tahlili yaptirip yolladik kaan hocaya dogal yolla yada tup bebek olmasinda sperm bakimindan bi skintiniz yok emodex kullanin 3 ay dedi canim sperm tahlilini yollayacaz ama ben duzen lab. Yaptirmayi dusunuyorum tekrarini devlet hastanesinde oynama oluyo hep garantili yere yaptircaz hayirlisi olsun canim cok sevindim bu arada emodex 3 ay kullanmak lazimmis faydasini gormek icin.Canım bizde istanbul labda test yaptırdık moralimizi bozdu morfoloji 4 sayı totel 15milyon ml 5milyon ve hıZda düşüktü baya 1ay sonra düzende yaptırdık tabi bu arada eşim promotil mforte, klomen verdi devlet hast deki ürolog sonuçlar iyi çıktı yüzde 70lere yakın hız hareketlilik morfoloji 4 sayıda totelde 108milyon ml 23 milyon oldu.sonrada dna hasar testi de normal çıktı ve enfeksiyon sperm kültür testimizde şükür temiz çıktı canım.sizin sorun neydi