Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayınız şuan kaç Can'ım normal sınırda mıAlıntı yapamadım hepinize teşekkür ederim. Anneyim zaten canım 7 yasında kızım var. Aşılamayla olmuştu. Klomen ve emodex kullandı. Hergün ısırgan çayı içti ve keçiboynuzu tozu yedi. İnşallah hamile kalırım ve kalırız annelik çok güzel bir duygu, Allahım herkese nasip etsin. Sayı ve harekette değişiklik olmadı aynı geldi hemen hemen.
ilaç vitamin desteği kullandımı eşiniz . Haklısınız yaş ilerleyincede kaygılar artıyor. Ama detaylıca sperm analizi yapılmadanda yapılan çoğu tüp bebek başarısız oluyor.Öncelikli olarak bi kaç ay daha tedavi olmanızda fayda var. sayı arttırabliyor. keçiboynuzu tozu ısırgan çayı bol çerez ve yeşil yapraklı sebzeler yeşillikler nohut ile aynı zamanda klomen ve sperm arttırıcı vitaminlerde var. benim eşim ilk test sonucu ile üroloji doktoruna gittiğinde promil m forte vitamin desteği ve klomen vermişti .şuan değerler normalde olmasına rağmen klomen kullanımına dvam ediyor. kaan hocada emodex takviyesi almasını istedi.İleri hareketimiz %60 dış
Ama neye inanacağımı şaşırdım .tüp bebek doktorları sayıya çok önem veriyor
Kaan hoca tam tersi sayıya hiç takılmıyor
Yaşım da 31
şükür dna hasar testi 10 15 gün arasında çıkıyor bizim şansımıza 10 günde çıkmıştı. Ankara düzen lab da yaptırdık. bizde bişey çıkmadığı için sperm kültürü testi istedi doktor ve enfeksiyon varmı yokmu diye .şükür enfeksion da çıkmadı. şuan en son aldığımız mail normal yolla ve tüp bebek yöntemi ile gabe kalmaya engel birşey kalmadığı ve emodex ilacı 3 ay kullanıp tekrar test yaptırıp göndermemizi istedi doktorumuz. bende de rahim filmi istemişti. şükür rahim filmişde temiz çıktı benim için de kendi arkadaşlarını kadın doğum doktorlarına gitmemi tavsite etti.Bir de dna da hasar varsa tedavisi ne kadar sürüyor Kaan hocada
dna hasarı çıkan arkadaşlardan okuduklarıma göre ilaç tedavisiyle düzeliyormuş hasar.Bir de dna da hasar varsa tedavisi ne kadar sürüyor Kaan hocada
İnşallah uzun sürmezdna hasarı çıkan arkadaşlardan okuduklarıma göre ilaç tedavisiyle düzeliyormuş hasar.
Sayınız mililitrede 40 milyon ise iyi.morfolojinizde iyi.sadece %17 olan ileri hareketlilik düşük onun % 50 olması bekleniyorMorfoloji %50
Baş anomalisi %16
Akrozom anomalisi %16
Orta kısım anomalisi %12
Kuyruk kısım anomalisi %10
İmmatür morfolojide sperm sayısı %8
Hacim 3CC
Sperm sayısı 40 milyon
Phss% %69
Ph 8,0
Sıvılaşma zamanı ; >60
Lökosit / ml ; 0,6 milyon
Renk; Opak beyaz
Hareketlilik %69
Hızlı lıneer hareket (+4) %17
Yavaş lineer hareket (+3) %47
Lokalize (+2) %5
Hareketsiz (+1) %31
Aglütisyon yok
Sperm sonucumuzdan anlayan varmı?
Sayınız mililitrede 40 milyon ise iyi.morfolojinizde iyi.sadece %17 olan ileri hareketlilik düşük onun % 50 olması bekleniyor
Can'ım dna hasarını Nasıl düşürdünüzKasım ayındaki sperm sonucu düzen laboratuvarında yapılan:
Sayı:169 milyon
İleri hız:%60
Morfoloji%8
DNA hasarı:%80
Mart ayı gen-art
Sayı: 89 milyon
İleri hız: 56
Morfoloji:%4
DNA hasarı: %4
Sayı azalmış ama yeterli. Bakalım hamile kalırım inşallah hiç doğal yoldan hamile kalmadığım için cok uzak geliyor ama hayırlısı bakalım. Bu ay bende gittim doktora değerlerim normal Bi yumurtam var bakalım. Hayırlısı.
Sayı mililitrede 40 milyon ise yeterli Can'ımProxeed pek fayda etmedi . .
Sayı mililitrede 40 milyon ise yeterli Can'ım
Hareketlilik için havuç suyu öneriyorlar ama biz kullanmadık bilemiyorum
Canim keciboynuzunu yedir sakin ihmal etme cok faydasi oluyoooKeçi boynuzu içmiyor ki sevmedi..![]()
Canim keciboynuzunu yedir sakin ihmal etme cok faydasi oluyooo
Aktardan keçiboynozu tozu aldık biz süte karıştırıp içiyor.tadı nesquik gibi kakaolu süt oluyor.evde benimde aldığım keçiboynuzları duruyor önce kaynatıp suyunu içiriyordum ama yorucu oluyo hem sabah hem akşam yemekden önce kaan hocada tozunu alın deyince başladık.Denedim geçen yıl içmeden çöpe gitti![]()