Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim bizde kaan beyin hastasıyım benim eşimde azosperm hastası ama ilaçla çıkış saglanabilecegini söyledi kaan hoca size hemen neden tese ameliyatı dedi acaba bi bilgin var mi
merhabalr yeniden biz ilaçç değil iğne kullandık tahlil sonuçlarına istinaden böyle söyledi hoca

3 ay önce eşim kaan aydos le mikrotese ameliyatı geçirdi, çıkan spermler donduruldu. bulunduğumuz şehirdeki doktorlarda bize çok umutsuz konuştu hatta bir tanesi bir iki tüp bebek denemesinden sonra uzatmayın sperm donasyonu yapın dedi. tabiki asla böyle birşey yaptırmayacağım, tüp bebek başarısız olursa evlat edinmeyi düşünürüm. neyse, mikro tese den korkmayın, biz sadece 6 ay besin takviyesi niteliğinde ilaçlar kullandıktan sonra mikrotese olduk, öyle iğne falan kullanmadık, kişiye göre tedavi süreci ve şekli değişiyor, ama kaan hoca bu konuda türkiyenin en iyileriden, doktorunuza güvenin, bizim mikrotesemiz 40 dakika kadar sürmüştü, bazılarının 2 saati buluyor, ameliyat süresinin uzun yada kısa olması da başarı konusunda kıstas değil yani, umarım çok iyi sonuçlar alıp hayırlı evlatlara sahip olursunuz.
bilgi için çok teşekkür ederim biz eşimle ameliyatı hocamı yapıyor çok merak ediyoruz bir hafta sonra tahlil vereceğiz ameliyata aynı ay içinde mi gün veriyor acaba

Evet hatirladim canim Allah razi olsun ureaplazma gectikten sonra emodex kullandi canim esim 15 gun kadar canim o arada toplam 1 ay sonra canim hamile oldugumu ogrendim umutsuzluk yasama Rabbimden umut kesilmez Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah...burdaki butun kizlarin guzel haberlerini alcaz hepbirlikte hayirlisiyla...
canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınıx inşallah :)
bizde emodex kullanıyorux 1 haftadır eşim günde 2 alıyor bende arada alıyorum ilaçdan . emodexin faydasımı oldu ki size yada ekstra birşeylerde yaptınızmı takviye olarak eşine.

canım hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza alırsınıx inşallah :)
bizde emodex kullanıyorux 1 haftadır eşim günde 2 alıyor bende arada alıyorum ilaçdan . emodexin faydasımı oldu ki size yada ekstra birşeylerde yaptınızmı takviye olarak eşine.
Canim ben esime ekstradan keciboynuzu kurusunu yediriyodum birde kaynatip suyunu iciriyodum canim aksamlari yatarken iciriyodum canim yoksa kaan beyin dediklerini yaptik incir ceviz falan canim o kadar ama emin olun kaynatilan keciboynuzu suyunun cok faydasi var bence birde kaan bey haftada iki kere nohut yemegi demisti yemeginden cok ben haslanmis suyunu icirdim canim suyunda daha faydasi oldugunu kaan beyde demisti canim...Rabbim insallah sizede en kisa zamanda sizlerede nasip eyler insallah canim...

bilgi için çok teşekkür ederim biz eşimle ameliyatı hocamı yapıyor çok merak ediyoruz bir hafta sonra tahlil vereceğiz ameliyata aynı ay içinde mi gün veriyor acaba
ameliyatı kaan aydos kendisi yapıyor. biz ilk muayenimizden 10 ay sonra mikrotese olduk çünkü o arada ilaçlar kullandık. tahlilleride bulunduğumuz şehirde yaptırıp sonuçları gönderdik.

arkadaşlar biz Kaan Aydos' sitesinden tahlilleri mesajımızı vs gönderdik, kısa sürede cevap geldi ama şöyle " sizinle daha önce görüşmüş müydük, muayene olmuş muydunuz?" Eşim de hayır ama randevu tarihi aldık vs dedi. Hala cevap yok. Mesaj ile tahlilleri değerlendirmedi yani..

arkadaşlar biz Kaan Aydos' sitesinden tahlilleri mesajımızı vs gönderdik, kısa sürede cevap geldi ama şöyle " sizinle daha önce görüşmüş müydük, muayene olmuş muydunuz?" Eşim de hayır ama randevu tarihi aldık vs dedi. Hala cevap yok. Mesaj ile tahlilleri değerlendirmedi yani..

Canım ilk mailde doldurmanız gereken bilgi formunun sağ üst köşesiydi sanırım oraya randevu tarihini yazmanız gerekiyor. Eşine sor istersen yazmış mı?

Canım 450 tl muayene ücreti oduyecen sonra maille cvp verecek boşuna mail atıp uğraşmayın önce para yoksa cvpta yok

Merhaba kızlar
Biz de dna hasar testinin sonucunu bekliyoruz
Bu arada Kaan hocanın gelmeden istediği diğer testleri de yaptırdık hormon vs
Fakat eşimin karaciğer enzimlerinden biri yüksek çıktı (ALT)
Burada bir arkadaş eşine bu sebeple Kaan hocanın tedaviye başlamadığını söylemişti ilaçlar karaciğeri daha da yorar diye
Bilgisi olan var mı acaba

Canım 450 tl muayene ücreti oduyecen sonra maille cvp verecek boşuna mail atıp uğraşmayın önce para yoksa cvpta yok

Olur mu hiç arkadaşım, 2 aydır maille tedavi görüyoruz yanına nisan ayında gidicez. Her ay istediği kan tahlillerini yaptırıp gönderiyoruz.

Merhaba kızlar
Biz de dna hasar testinin sonucunu bekliyoruz
Bu arada Kaan hocanın gelmeden istediği diğer testleri de yaptırdık hormon vs
Fakat eşimin karaciğer enzimlerinden biri yüksek çıktı (ALT)
Burada bir arkadaş eşine bu sebeple Kaan hocanın tedaviye başlamadığını söylemişti ilaçlar karaciğeri daha da yorar diye
Bilgisi olan var mı acaba

Canım evet kullanılan vitaminler ve ilaçlar karaciğeri yoruyor, Kaan hoca o yüzden etten uzak durun diyor. Eşin spor yapsın cnm bunun için. Ama çok yüksek değilse hoca yine de tedaviye başlayabilir

ameliyatı kaan aydos kendisi yapıyor. biz ilk muayenimizden 10 ay sonra mikrotese olduk çünkü o arada ilaçlar kullandık. tahlilleride bulunduğumuz şehirde yaptırıp sonuçları gönderdik.
bilgi için çok teşekkür ederim... peki sonuç ne zaman belli oluyor kusura bakmayın böyle çok soru soruyorum ama biraz stres heyecan ne bileyim umut herşey karışık durumda içimde...birde ücretini hatırlıyor musunuz

Canim ben esime ekstradan keciboynuzu kurusunu yediriyodum birde kaynatip suyunu iciriyodum canim aksamlari yatarken iciriyodum canim yoksa kaan beyin dediklerini yaptik incir ceviz falan canim o kadar ama emin olun kaynatilan keciboynuzu suyunun cok faydasi var bence birde kaan bey haftada iki kere nohut yemegi demisti yemeginden cok ben haslanmis suyunu icirdim canim suyunda daha faydasi oldugunu kaan beyde demisti canim...Rabbim insallah sizede en kisa zamanda sizlerede nasip eyler insallah canim...
inşallah canım sağolasınn :) bende daha çook nohut yedireyim içireyim suyunu o zaman :)

Olur mu hiç arkadaşım, 2 aydır maille tedavi görüyoruz yanına nisan ayında gidicez. Her ay istediği kan tahlillerini yaptırıp gönderiyoruz.
Arkadaşım siz muayenesine gittiniz kaan aydosun sanırım bizde 4 aydır maille tedavi görüyoruz ona bakarsan. ama önce ankaraya gidip muayene olduk kendi yerinde ondan öncesinde tahlilde gonderdik mailer gonderdik gelin bakayım ondan sonra maille tedaviye başladık yoksa bizde ilkbasta tahlil gönderip tedaviyebaslardik mail üzerinden boşuna okadarmasraf edip ankaraya gitmezdik muayene ücreti vermezdik! !!!

Siz sansilisiniz biz enayi gibi ankaraya gittik muayene ücreti verdik size nasıl böyle muayene olmadan mail üzerinden tedavi yapıyor anlamadım yada yurt disinda mi yaşıyorsunuz neyse siz sanlisiniz yoksa muayene yapmadan para almadan maille tedavi yapmiyor

Arkadaşım siz muayenesine gittiniz kaan aydosun sanırım bizde 4 aydır maille tedavi görüyoruz ona bakarsan. ama önce ankaraya gidip muayene olduk kendi yerinde ondan öncesinde tahlilde gonderdik mailer gonderdik gelin bakayım ondan sonra maille tedaviye başladık yoksa bizde ilkbasta tahlil gönderip tedaviyebaslardik mail üzerinden boşuna okadarmasraf edip ankaraya gitmezdik muayene ücreti vermezdik! !!!

Biz gitmedik henüz.. Sadece ilk gönderdiğimiz mailde ayrıntılı formu doldurduk. Bütün testleri yaptırarak.. Sonra hoca tedaviye başladı. Henüz muayene olmadık.. Dediğim gibi nisan da gidicez. Bu arada klomen kullanıyoruz o yzden de hormon ve karaciğer enzimlerine baktırıp yolluyoruz hocaya.

Siz sansilisiniz biz enayi gibi ankaraya gittik muayene ücreti verdik size nasıl böyle muayene olmadan mail üzerinden tedavi yapıyor anlamadım yada yurt disinda mi yaşıyorsunuz neyse siz sanlisiniz yoksa muayene yapmadan para almadan maille tedavi yapmiyor

Biz şehir dışındayız canım, belki ondan ayrıca burada başka üroloji doktoruna muayene olduk onunda teşhislerini yazdık.(Varikoselle ilgili olarak)

inşallah canım sağolasınn :) bende daha çook nohut yedireyim içireyim suyunu o zaman :)
Dene canim gercekten faydasini gorursunuz insallah hani demem o ki kullandigi antibiyotigin faydasi oldu ama kaan beyin soyledigi bitkisellerin daha faydasi olduguna inaniyorum ben canim :)

Back
X