Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oyy çok geç çıkmışş.. Biz bir kere yaptırdığımız için genel olarak öyle çıkıyor diye düşünmüştüm..
Belki canim dahada erken cikabilir belki siraya koyarak gun veriyolarsa canim hatta sonucu internetten alamamistik biz tanidik vasitasiyla birine aldirmistik degismis olabilir canim insallah artik erken veriyolardir cunku vakit biraz zor geciyo

Belki canim dahada erken cikabilir belki siraya koyarak gun veriyolarsa canim hatta sonucu internetten alamamistik biz tanidik vasitasiyla birine aldirmistik degismis olabilir canim insallah artik erken veriyolardir cunku vakit biraz zor geciyo

Canım sen hamile misinn.????:KK6:

Sayınız çok güzelmiş.. Bende okudum biraz daha önce yazdıklarını.. Seninde umudunun bittiği zamanlarda gelmiş sanırım bebiş:nazar:.. Umarım bizde fayda görürüz. Varikosel ameliyatı olmadınız sanırım öncesinde değil mi?

Evet tatlım umudumuzu kaybetmiştik artık RABBİM'e bin şükür gönderdi mucizemizi. İnşALLAH herkes evlat sahibi olabilir.

Kaan hoca varikosel var ama müdahele gerektirecek kadar değil dedi ve sadece ilaç tedavisi verdi.

Evet canim yeni ogrendim bende hamileyim Allahim insallah sizdede tattirir bu duyguyu Rabbim en kisa zamanda sizlerede verir guzel haberlerini aliriz insallahhh...

tebrikler canım inşALLAH sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayaALLAH'ım nasip eder. Darısı tüm isteyenerin başına.

tebrikler canım inşALLAH sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayaALLAH'ım nasip eder. Darısı tüm isteyenerin başına.
Amin canim isteyen herkese Rabbim nasip eder insallah Allahim kimsenin emegini bosa cikarmasin gonullerinden geceni nasip eylesin Rabbim.

Evet canim hamileyim yeni ogrendim bende Allahim bu duyguyu sizede tattirsin insallah Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin...
Cnm gözün aydın
Ne güzel bir haber yaaa
En son sayınız kaçtı cnm hatırlıyormusun bizim sayı düşük dna hasar sonucu da nisan ortasında çıkacak

Cnm gözün aydın
Ne güzel bir haber yaaa
En son sayınız kaçtı cnm hatırlıyormusun bizim sayı düşük dna hasar sonucu da nisan ortasında çıkacak
Allah razi olsun canim darisi sizlere insallah bizim sayida oynama vardi canim surekli 10 ml du kaan beye gittigimizde dna hasarimiz %9.37 idi esimde ureaplazma cikti canim kaan beyde soylemisti sizde bir mikrop var sperm sayisinda oynama yapiyo diye sukur Allahima gecti ufak bi antibiyotikle demem o ki kizlar dna sayinin pek bi onemi yok sadece kaan beyin dediklerini harfiyen yapin Rabbim emeklerinizi bosa cikarmasin insallah en kisa zamanda sizinde yuzunuzu guldurur Allahim insallah en kisa zamanda...

Arkadaşlar bizde nisanin on birinde kaan beye randevumuz var gitmeden spermiyogram yaptirmali miyiz sekreteri gerek yok burda hepsini baştan vereceksiniz dedi.bide giden arkadaşlar ankara dan ulaşım nasıl muayenehaneye hangi otobüse binecez bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olur :(

Evet canim hamileyim yeni ogrendim bende Allahim bu duyguyu sizede tattirsin insallah Rabbim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin...

:KK76::KK49:Ay cnm çok sevindim. Preseed almayi düşünüyordun gerek kalmadı demek:KK45: Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah:nazar: darısı basimiza

Arkadaşlar bizde nisanin on birinde kaan beye randevumuz var gitmeden spermiyogram yaptirmali miyiz sekreteri gerek yok burda hepsini baştan vereceksiniz dedi.bide giden arkadaşlar ankara dan ulaşım nasıl muayenehaneye hangi otobüse binecez bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olur :KK43:

Biz 2 ay önce testleri yaptırıp mail yolu ile göndermiştik o zaman tedaviye başladı ama yanına daha yeni gidicez. O yüzden bilgim yok cnm. Ama oraya gittiğinizde hocanın yönlendirmesi daha dogru olur.

Biz 2 ay önce testleri yaptırıp mail yolu ile göndermiştik o zaman tedaviye başladı ama yanına daha yeni gidicez. O yüzden bilgim yok cnm. Ama oraya gittiğinizde hocanın yönlendirmesi daha dogru olur.
Teşekkür ederim canim bizde bir test yaptik ama tekrarlamadik bakalim nisanda neler olacak

Eşim Azospermi oldu arkadaşlar.Kaan hocaya randevu alcağız.Ne önerirsiniz.Bende aranıza yeni katıldım

Eşim Azospermi oldu arkadaşlar.Kaan hocaya randevu alcağız.Ne önerirsiniz.Bende aranıza yeni katıldım

Canım randevunuzu bir an önce alın çünkü çok yoğun 2-3 ay sonraya verebiliyorlar. Randevu alırken yaptırmanız gereken testleri sorun. Ayrıca randevu aldıktan sonra Kaan Aydos un kendi sitesinden yaptırdığınız testleri göndererek sorularınızı sorabilrsiniz.

kbrcan0671 kbrcan0671 merhaba daha oncede konusmustuk bizde de ureoplasma vardi su an antibiyotik kullandk ve gecti sen ne zaman hamile kaldigini ogrendin antibiyotik tedavisinden sonra. Rabbim tamamina erdisrsin bu cok guzel bi haber oldu bana . cunku cok umutsuzdum.

kbrcan0671 kbrcan0671 merhaba daha oncede konusmustuk bizde de ureoplasma vardi su an antibiyotik kullandk ve gecti sen ne zaman hamile kaldigini ogrendin antibiyotik tedavisinden sonra. Rabbim tamamina erdisrsin bu cok guzel bi haber oldu bana . cunku cok umutsuzdum.
Evet hatirladim canim Allah razi olsun ureaplazma gectikten sonra emodex kullandi canim esim 15 gun kadar canim o arada toplam 1 ay sonra canim hamile oldugumu ogrendim umutsuzluk yasama Rabbimden umut kesilmez Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah...burdaki butun kizlarin guzel haberlerini alcaz hepbirlikte hayirlisiyla...

:KK76::KK49:Ay cnm çok sevindim. Preseed almayi düşünüyordun gerek kalmadı demek:KK45: Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah:nazar: darısı basimiza
Allah razi olsun canim evet alayim diyodum o arada hamile oldugumu ogrendim Rabbimde sizin guzel haberlerinizi almayi nasip etsin hepbirlikte insallah canim...

Back
X