- 21 Şubat 2016
- 214
- 52
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok saol canmcmnormale dönünce Teatrio kullandı
aglütinasyon varsa selenyum kullan canmkızlar menide koyuluk için başvuran oldu mu hiç?
Nasıl öyle arttı. ?kızlar sayımız 400000den 1400000ne cıktı dna hasar testımız cıkmamıstı sayımız azolduqu ıcın mınumum sperm sayısı kac olunca dna hasar testının sonucu cıkıyor?
Ya canim biz de kaan hocaya gitmeden dna hasar testi yaptirdik,20 gun sonra falan cikar herhalde sonuc.randevu ekimde.hocanin tavsiyesi olmadan da bi ilac kullanmak istemiyorum.sizde dna hasari cikti mi?bu yuzden mi kullanacaksiniz emodexi?bir de bu ilaclarin hepsi recetesiz mi aliniyor biliyor musun?Ay canmcm cok saol ben kaan hocaya gitmeden once emodexe baslaym.dyrm eylule kadar iznlyms.kaan hoca
Ne kullandınız. ?kızlar sayımız 400000den 1400000ne cıktı dna hasar testımız cıkmamıstı sayımız azolduqu ıcın mınumum sperm sayısı kac olunca dna hasar testının sonucu cıkıyor?
Anladm canm haftaya kayseride memorialde dna hasar testi yaprtcaz ankarada yapicaklarmis ta nasil oluyo anlamadm dondurup mu gondercekler ki?the--banking Başlamayın cnm bence ilk ilaç o değildi bizim zaten önce birsürü kan tahlili felan yaptırmıştı bekleyin derim ben
Hic bilmyrmm ki canm daha hasar testi de yaptrmadk kaan hoca eylul 1 e kadar yokmus sanirimYa canim biz de kaan hocaya gitmeden dna hasar testi yaptirdik,20 gun sonra falan cikar herhalde sonuc.randevu ekimde.hocanin tavsiyesi olmadan da bi ilac kullanmak istemiyorum.sizde dna hasari cikti mi?bu yuzden mi kullanacaksiniz emodexi?bir de bu ilaclarin hepsi recetesiz mi aliniyor biliyor musun?
Elbette yaparlar.sadece tavsiye ediyor kaan hoca düzeni.Kaan hoca testi duzen lab da mi yaptryr? Ben kaan hocadan randevu almadan gitsem yaparlar mi?
Olabilir muayanehaneyi aradınızmı ulaşılabiliyor.Site bir süreliğine sanki donduruldu
?Olabilir muayanehaneyi aradınızmı ulaşılabiliyor.
Canım şu an mesaj gönderilebiliyor.Ben gönderdim ama cevap 5 eylülde verilecekmiş.Kızlar sitede sorunmu var tahlil sonucu yazdım mesaj yazamıyorum tahlil mesaj butonu aynı butonda olmuş açılmıyor mesaj bölümü![]()