Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar sayımız 400000den 1400000ne cıktı dna hasar testımız cıkmamıstı sayımız azolduqu ıcın mınumum sperm sayısı kac olunca dna hasar testının sonucu cıkıyor?

Ay canmcm cok saol ben kaan hocaya gitmeden once emodexe baslaym.dyrm eylule kadar iznlyms.kaan hoca
Ya canim biz de kaan hocaya gitmeden dna hasar testi yaptirdik,20 gun sonra falan cikar herhalde sonuc.randevu ekimde.hocanin tavsiyesi olmadan da bi ilac kullanmak istemiyorum.sizde dna hasari cikti mi?bu yuzden mi kullanacaksiniz emodexi?bir de bu ilaclarin hepsi recetesiz mi aliniyor biliyor musun?

the--banking Başlamayın cnm bence ilk ilaç o değildi bizim zaten önce birsürü kan tahlili felan yaptırmıştı bekleyin derim ben

Ya canim biz de kaan hocaya gitmeden dna hasar testi yaptirdik,20 gun sonra falan cikar herhalde sonuc.randevu ekimde.hocanin tavsiyesi olmadan da bi ilac kullanmak istemiyorum.sizde dna hasari cikti mi?bu yuzden mi kullanacaksiniz emodexi?bir de bu ilaclarin hepsi recetesiz mi aliniyor biliyor musun?
Hic bilmyrmm ki canm daha hasar testi de yaptrmadk kaan hoca eylul 1 e kadar yokmus sanirim

Kızlar sitede sorunmu var tahlil sonucu yazdım mesaj yazamıyorum tahlil mesaj butonu aynı butonda olmuş açılmıyor mesaj bölümü :(

Muayanehanesini arıyorum Kan hocanın meşgul çalıyor yada çalıyor açılmıyor telefon kızlar halen siteden mesaj gönderimi kapalı nasıl ulaşcaz
0312) 437 3121 bu numaradan başka Kaan beye bu ay doğal yolla olur süresinin son ayı bizim için.

Dogal yolla olur dedi bize de ama ikinci ayımız.ben beklemiyorum dogrusu.tabi taktir Allahin..bugun 3.hormon tahlilimizi de aldim ve bi degisiklik yok.biri yukseliyo biri düşüyo..moralim bozuldu.o kadar ilaçlar bitkisel takviyeler nereye gidiyo bilmem..Rabbim sen bunaltma..hepimizin yardimcisi ol..tüm isteyenlerle birlikte bizlere de hayirli saglikli evlatlar nasip et Allahim...

Back
X