Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok canım biz iki kez sperm tahlili verdik fakat yine sonuç aynı sperm çıkışı olmadı. Bize kaan hoca Aralık ayına randevu verdi. Biz durumumuzu kaan hocaya mail gönderdik büyük ihtimalle tese ameliyatı olacak eşim. Peki canım çıkış az mı çok mu çünkü bide şey yazıyorlar okuyorum çıkış olsada tutmuyormuş bebek. Artık sinir oldum ya

bizim de randevumuz aralık ayında, bizim de çıkışımız sıfır. tese ile bulunacak umudu içindeyim, sen de sakın ümidini kaybetme bak aynı durumdayız. en önemlisi senin de eşinin de moralli olması canım.

canım durumumuz hemen hemen aynı sanırım. bizim de sperm testi sonucu sıfır. bi doktora gittik direkt tese dedi. sonra kaan aydosu arayıp randevu aldık, aralık ayında randevumuz. sizinkine benzer bir tedavi yolu izler diye düşünüyorum. ne mutlu ki sizin ilk tesede sperm bulunmuş, gerçekten çok sevindim. sanırım şu anda da sana transfer edilmesini bekleme aşamasındasınız. ne kadar bekleniyor sperm bulunduktan sonra aşağı yukarı? bir de tüp bebek merkeziyle görüşüp mü tarih alınıyor nasıl oluyor o işler. ay bir de belki bilgin vardır diye soruyorum, tüp bebekte iki tane transfer edilmiyormuş doğru mu? bizim gibi sıkıntılı durumu olanlar ikinci bebek için yine uğraşa girmesin diye ikiz olma yolunda bir çalışma yapmak istesek olmuyor mu yani? bu arada inşallah ilk transferde tutar bebeğin canım benim allah yardımcınız olsun.
Cok sagol canim stres yapmayin insallah cikacak inananiyorum genelde direk cikmasada tesede cikiyor. Biz kaan hocadan haber bekliyoruz canim bizi hangi doktora yonlendirecek bilmiyorum henuz. Bende dedigin gibi ayni sıkıntıyı maddi manevi tekrar cekmemek icin ikiz olmasini istiyorum . Cevremde tup bebek yaptiranlarin genelde hep ikizi oldu. Ama bu konuda bilgim yok.Doktorumuz belirlenirse ayrintili soracagim eger ikiz olma gibi bir durum mumkunse cok iyi olur. Allah hepimize evlat nasip etsin isteyen herkese..

Cok sagol canim stres yapmayin insallah cikacak inananiyorum genelde direk cikmasada tesede cikiyor. Biz kaan hocadan haber bekliyoruz canim bizi hangi doktora yonlendirecek bilmiyorum henuz. Bende dedigin gibi ayni sıkıntıyı maddi manevi tekrar cekmemek icin ikiz olmasini istiyorum . Cevremde tup bebek yaptiranlarin genelde hep ikizi oldu. Ama bu konuda bilgim yok.Doktorumuz belirlenirse ayrintili soracagim eger ikiz olma gibi bir durum mumkunse cok iyi olur. Allah hepimize evlat nasip etsin isteyen herkese..

nedense ben çok rahatım sanki ilk denemede bulunacak gibi bizi yormayacak gibi bir düşünce var içimde, nedenini hiç bilmiyorum inan ki. allah umutlarımızı sonuçsuz bırakmasın. lütfen yaz aşama aşama olur mu, konuya yazmasan bile bana yaz. yakından takip ederim yani çok da memnun olurum. özellikle bu ikiz konusu kafamı karıştırıyor. inşallah olur dur bakalım heyecanlandım şimdi senin adına :) allah gönlüne göre versin canım.

nedense ben çok rahatım sanki ilk denemede bulunacak gibi bizi yormayacak gibi bir düşünce var içimde, nedenini hiç bilmiyorum inan ki. allah umutlarımızı sonuçsuz bırakmasın. lütfen yaz aşama aşama olur mu, konuya yazmasan bile bana yaz. yakından takip ederim yani çok da memnun olurum. özellikle bu ikiz konusu kafamı karıştırıyor. inşallah olur dur bakalım heyecanlandım şimdi senin adına :) allah gönlüne göre versin canım.
Amin canim insallah :). Yazarim tabiki cunku bende bilgi aradim bu sitede konuyla ilgili ama malesef yazan az insan var.keske herkes yazsa birilerine umut olsa.. Yazacam mutlaka..

bizim de randevumuz aralık ayında, bizim de çıkışımız sıfır. tese ile bulunacak umudu içindeyim, sen de sakın ümidini kaybetme bak aynı durumdayız. en önemlisi senin de eşinin de moralli olması canım.
Peki kızlar eşlerinizin hormonları normal mı ve genetikte sıkıntı var mı

Valla tatlim kan testi sonuclarini biliyorum ben, fsh yuksek. Baska bir testimiz yok bizim. Ha bir de sperm cikisi sifir iste. Genetikdir falan yok galiba.
Yaa bize dedi ki gittiğimiz doktor eşininiz küçükken kabakulak mı geçirdi eşim evet dedi ondan azosperm olmuş dedi size bi neden söylensin mi

Evet canim cok sukur normaldi simdi sorunun ne olduguda belli degil acikcasi merak ediyorum

Kizlar benim esim de kabakulak geçirmiş küçükken. Bilemiyorum ki ondan mi. Kesin bir sey yok sebebi ile ilgili. Bir de y kromozomu ile ilgili bir test olmuştu, değerler normal cikmisti. Sanırım genetik dediginiz o oluyor.

kızlar bildiğim kadarıyla genetik testleri bir kaç tane mesela y delesyon ayrı ,karyotip denilen kromozom testi ayrı .

Evet canim cok sukur normaldi simdi sorunun ne olduguda belli degil acikcasi merak ediyorum
Canım yaa hadi bakalım Rabbim yardımcınız olsun inşallah biz daha Aralık ayında gitcz doktora ama şuan sizinle durumumuz aynı bnm de eşimin hormonları ve genetik testi normal o yüzden sizin süreci çok merak ediyorum inşallah bu süreçten bebişlerimizle çıkarız

Kizlar benim esim dönemliymiş. geçirmiş küçükken. Bilemiyorum ki ondan mi. Kesin bir sey yok sebebi ile ilgili. Bir de y kromozomu ile ilgili bir test olmuştu, değerler normal cikmisti. Sanırım genetik dediginiz o oluyor.
Aynen canım genetik o. Çok şükür iyiki normal çıkmış çünkü genetik çok önemliymiş. Bizim gittiğimiz doktor tahmini olarak ama büyük ihtimalle kabakulaktan dedi.

Canım yaa hadi bakalım Rabbim yardımcınız olsun inşallah biz daha Aralık ayında gitcz doktora ama şuan sizinle durumumuz aynı bnm de eşimin hormonları ve genetik testi normal o yüzden sizin süreci çok merak ediyorum inşallah bu süreçten bebişlerimizle çıkarız
Insallah canim siz yeter ki stres yapmayin ve umutlu olun.

Back
X