Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım biz de aralık ayında gidicez randevuya, gelmeden bir hafta önce sperm testi ve kan testi yaptırıp gelin dedi bize.Teşekkür ederim
tam randevu bize de vermediler yaa aralıkın son haftası diyorum ama gününü aralık başı arar söylerim dedi sekreter.Daha bize randevu bile vermediler Şubat başı gibi dedi aralık ayında ben aramasam siz arayın dedi evde bende int bakıp kürler yapıyorum belki muayene gününe kadar artış olabilir
Zaten yogunluktan sekreter bizimle telefonda zor konustu. Sizi arixaz dedi o kadar Zamanda geçmiyo sonuç ne olacak tedavi uygulayacak mi yoksa tüp bebek mi diyecek daha önce ki drlar eşime hiç tedavi uygulamadi acaba kaan hoca da mı gerek yok dicek diğer türlü tutmuyor zor bi surecmis inş bizse güzel bir şekilde atlaticaztam randevu bize de vermediler yaa aralıkın son haftası diyorum ama gününü aralık başı arar söylerim dedi sekreter.
Bizde dört tüp bebek denemesi yaptık eşime hiç tedavi uygulanmadan sonuç sıfır şimdi kaan hoca muayene ediyor eşimi belki tedavi olacak ve sıkıntılarımız bitecek ben beş yıldır bekliyorum bebek sahibi olmak için o yüzden lütfen acele etme şubat uzak bi tarih değil belki derdinizin bi çaresi vardırZaten yogunluktan sekreter bizimle telefonda zor konustu. Sizi arixaz dedi o kadar Zamanda geçmiyo sonuç ne olacak tedavi uygulayacak mi yoksa tüp bebek mi diyecek daha önce ki drlar eşime hiç tedavi uygulamadi acaba kaan hoca da mı gerek yok dicek diğer türlü tutmuyor zor bi surecmis inş bizse güzel bir şekilde atlaticaz
Inşallah kaan hoca vesilemez olur bizimde 3. Yılımız bitti ilk denemede acele ettik öğrendik ve çaresine bakmadan tüp bebek yaptırdık aslında Dr bakılırsa ikinciyi tekrar deneyelim dedi acele etmek istemiyorum ama geçe kalmak istemiyorum benim yarım küçük ama eşimin yaşı sperm kalitesi için biraz acele ediyorumBizde dört tüp bebek denemesi yaptık eşime hiç tedavi uygulanmadan sonuç sıfır şimdi kaan hoca muayene ediyor eşimi belki tedavi olacak ve sıkıntılarımız bitecek ben beş yıldır bekliyorum bebek sahibi olmak için o yüzden lütfen acele etme şubat uzak bi tarih değil belki derdinizin bi çaresi vardır
Kaan hocadan sonra eşinde ilerleme kat edildi mi iyi yöndeBizde dört tüp bebek denemesi yaptık eşime hiç tedavi uygulanmadan sonuç sıfır şimdi kaan hoca muayene ediyor eşimi belki tedavi olacak ve sıkıntılarımız bitecek ben beş yıldır bekliyorum bebek sahibi olmak için o yüzden lütfen acele etme şubat uzak bi tarih değil belki derdinizin bi çaresi vardır
Henüz tedavi aşaamasına geçmedik teşhis için testlerimiz devam ediyor umarım iyi yönde gelişme olur bi altı ay sürecek bu iş sonuç anca o zaman belli olur hiçbir gelişme olmasa dahi içimiz rahat olur eşim iki defa tese oldu üçüncüsüne gerek kalmaz inşallahKaan hocadan sonra eşinde ilerleme kat edildi mi iyi yönde
Henüz tedavi aşaamasına geçmedik teşhis için testlerimiz devam ediyor umarım iyi yönde gelişme olur bi altı ay sürecek bu iş sonuç anca o zaman belli olur hiçbir gelişme olmasa dahi içimiz rahat olur eşim iki defa tese oldu üçüncüsüne gerek kalmaz inşallah
Kaan hocadan sonra eşinde ilerleme kat edildi mi iyi yönde
InsalInşallahHenüz tedavi aşaamasına geçmedik teşhis için testlerimiz devam ediyor umarım iyi yönde gelişme olur bi altı ay sürecek bu iş sonuç anca o zaman belli olur hiçbir gelişme olmasa dahi içimiz rahat olur eşim iki defa tese oldu üçüncüsüne gerek kalmaz inşallah
AMINNNaynen kızlar inşallah denemeler tutar ve kesinlikle önce tedavi edilmeli sanırım. bakalım kaan hoca ne diyecek diye düşünmek geriyor insanı. allah hepimizin gönlüne göre versin.
Merhaba bizede subata randevu verdiler ilk kez gidicez.Merhabalar ben yeni katıldım aranıza eşimde sperm azlığı var vücut üretmiyor dedi Dr kaan aydos a bizde gidecez Şubat a verdiler randevuyu yani bu da bizim için geç bir zaman hangi testleri istiyorlar görüşmeye giderken hazır bir şekilde gidelim yardimci olursaniz sevinirim