Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben şimdi dna hasar testi falan yaptirmayim mi marta kadar sonuçta isteyecek biliyorum en azından 20 gün sonuç çıkmasını beklememis olurum martda gittiğimde elimde olurdu spermiogram ve dna hasar testini hazır edeyim diyorum şubat ayında
sizin sperm durumu nasıl? sayı hız morfoloji bir de fsh ve testesteron hormonunu ister doktor.

sizin sperm durumu nasıl? sayı hız morfoloji bir de fsh ve testesteron hormonunu ister doktor.
Sayıyı tam olarak hatırlamıyorum ama aşılamaya yetecek kadar var ileri hızlı çok az morgoloji 1 hormon testleri normal dna hasar testi yaptırmadık ışte en yakın zamanda mesaj kisminda belirtilen testleri yaptırıp mesaj atmayı düşünüyorum

Biz 4 kez sperm testi verdik hepsi düzende idi. Morfoloji 2 kere %7 bir kere %6 en sonda %4 çıktı.Bu tahlillerin hepside Düzen Lab. Sürekli standart değerler elde edilsin diye. Sperm Dna hasarı 1 kere verildi oda %38 çıkmıştı. %34 yazarken hatalı yazmış olabilirim. Dna Hasarı %38

Muayene tarihinden önce yaklaşık 2 ay aşırı Klomen her gün 2 kez Emodex. Muayeneden sonrada gün aşırı yarım Klomen ve her gün 2 kez emodex kullandık.. Kaan beyden muayene için gün almadan öncede eşim sabahları Proxeed akşamları neofertil kullandı.[/üstünden çok zaman geçmiş ama sormak istedim muayne olkmadan nasıl ilaç kullandınız kafanıza göre mi merak ettim. muayne tarihi çok geç o zamana kadar testleri maille gönderip ordan mı ilaç yazdı. ve baya olmuş siz yazalı faydasını gördünüz mü acaba

Dna hasar testini 800 tl ye yaptırdık eşim 5 ay tedavi oldu kaan beye %17 hasar orani %12 ye düştü en son testleri gönderdik hersey yolunda demişti morfoloji %1 kaan bey bunu önemsiyor

Dna hasar testini 800 tl ye yaptırdık eşim 5 ay tedavi oldu kaan beye %17 hasar orani %12 ye düştü en son testleri gönderdik hersey yolunda demişti morfoloji %1 kaan bey bunu önemsiyor
Siz nerde yaptirdiniz bazilari 160 TL ye yaptirmislar ...
peki tüp bebek mi yaptiracaksiniz yoksa normal yollami bekliyeceksiniz

Genart ta yaptırdık ama bi test daha vardı. O yüzden fiyat farklı olsa gerek. Ileri bi tetkik demişti. Ben bu süreçte bekleyemedim 2 aşilama yaptırdım negatif. Tüp Bebek tedavisine de bu ay baslicam

Kadin doğum doktorum morfoloji yi ve ileri hareketi önemsiyor doğal yolla olmaz demiyorum ama zor diyor bende daha fazla beklemek istemedim tabiki zamanı Rabbim biliyor. Bu arada 1 yıl önce benim doğal yolla bi gebelik oluştu 5. Haftada dusuk yaptim

Şöyle yaziyo kaan hocanin gönderdiği mailde sizinki nasildi

Eklentiler

• IMG_20161216_172333.webp
    IMG_20161216_172333.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 88
Apoptotik hucre analizi istemiş canım biz yüzyüze görüştüğümüz de kağıda yazmıştı onu bulmak için uğraştım

Apoptotik hucre analizi istemiş canım biz yüzyüze görüştüğümüz de kağıda yazmıştı onu bulmak için uğraştım
Anladim canim sağol bizimkiler daha değişik.testler sanirim ankara ya da İstanbul genartta yaptirin demiş bakalim yarin arayip sorucam

Bu arada sizin sorun neydi
Bizim hikayemiz çok uzun 10 yil bitti evleneli ilk yillarda esimde sayilar çok düşüktü 5 kez tüp bebek denedik hepsi negatif sonuçlandı esim birçok kez urologlara gitti hic fayda etmedi en son Kaan hocayi bulduk iki yil once hormon tahlilleri yaptirdi fsh dusuk geldi cok fazla 6 aya yakin igne kullandi sayi ve morfolji duzeldi sonra tedaviyi biraktik sjmdi 6. Kez tekrar tup bebek deneyelim diyoruz oncesinde kaan hocaya tahlilleri gonderdik tedaviye gecmeden once birde dna hasarina bakalim demis iste simdi onuda yaptiralim oyle baslayalim diyoruz ins Allah hepimize yardim etsin

4 yıl oldu. Hareket ve morfoloji sorunu vardı. Varikosel ameliyati oldu eşim. Ama pek bi değişiklik olmadı değerlerde. Sonra geçen yıl ağustosta 1.5 yıl oluyor hamile kaldım ama 5 haftalikti kese gördük ama devamı olmadı kaybettim. Doktorum kaan beyi önerdi. Tedavi bitti. Bekle dedi kaan hoca 3 ay en az ama ben beklemek istemiyorum

Back
X