Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim de morfolojimiz 1 di, dna hasarımız çok yüksekti, sperm sayımız çok düşüktü. Kaan hoca bekleyin doğal yolla olur dedi. Biz de emodeks vs kullandık. Sonra kendiliğinden hamile kaldım. İçinizi ferah tutun, kaan hocaya güvenin. inşallah isteyen herkesin olur.
hamileliğin hayırlı olsun cnm. kaan hoca size spermde erken yaşlanma testi yaptırmışmıydı? bizim canlı sperm yuzdemiz %12 çıktı bu düşük bir oranmış doğal yolla gebe kalamama sebebimmiş. sizde böyle bir durum varmıydı onu merak ettım. bizde dna hasarı cıktı ama morfolojı%2 ileri haraket 0 cıktı. emodeks ve trenatl verdı 2. haftaydayız daha bakalım ne olacak.

Hasar %35 hareket %1 sperm sayısı iyi dedi kaan hoca evet gittik canım tüp bebek yaptırmadık ona pek sıcak değilim zaten kaan hocada doğal yolla olabilir ilaçlardan sonra dedi emodeks günde 2 tane klomen günaşırı içiyor eşim ayrıca keçiboynuzu tozu yiyor balın içine fındık ceviz badem karıştırdık onu yiyor ama sigarayı bırakmadı bide acayip kilo aldırıyor emodeks

Canım biz de emodeks ve başka ilaçlar kullanıyoruz.Emodeks kilo aldırmıyor çünkü biz beşinci veya altıncı kutumuzdayız.Eşim aksine kilo da verdi.Yeme içmeyle ilgili bir durum vardır.

hamileliğin hayırlı olsun cnm. kaan hoca size spermde erken yaşlanma testi yaptırmışmıydı? bizim canlı sperm yuzdemiz %12 çıktı bu düşük bir oranmış doğal yolla gebe kalamama sebebimmiş. sizde böyle bir durum varmıydı onu merak ettım. bizde dna hasarı cıktı ama morfolojı%2 ileri haraket 0 cıktı. emodeks ve trenatl verdı 2. haftaydayız daha bakalım ne olacak.
Canım bizde de ROS artımı testi yaptırdı. Ve spermelerde erken yaşlanma çıktı.Yaşlanaıp ölen sperm yüzdemiz %77den %20lere gerileri Allahın izni ve Kaan hocanın sayesinde ama henüz harekette bir hızlanma yok.En azından yaşlanma durdu ben de buna seviniyorum.

Sağol canım amim, yürekten diliyorum gerçekten duacınızım. Sen ve isteyen herkes kavuşsun dilerim.
Canım Allah hayırlı uğurlu etsin.Darısı başımıza olsun.Biz de emodekse Eylülde başladık.Kasım'da randevumuza gittik.Emodeks+Endol verdi.Nisan ayında da Emodeks+Trental'e başladık.Büyük bir gelişme olmasa da yaşlanıp ölen spermlerimiz yaşlanmamaya başladı ama hızımız henüz yükselmedi.Temmuza kadar hamilelik oluşmazsa tüp bebek için yazışalım dedi Kaan hoca.Bize dua eder misin?Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.5 senedir hep dualarla psikolojimzi ayakta tuttuk.Belki de senin duan geçer.belli mi olur?Tekrar hayırlı olsun,sağlıklave hayırla kucağınıza alın inşallah.

Canım bizde de ROS artımı testi yaptırdı. Ve spermelerde erken yaşlanma çıktı.Yaşlanaıp ölen sperm yüzdemiz %77den %20lere gerileri Allahın izni ve Kaan hocanın sayesinde ama henüz harekette bir hızlanma yok.En azından yaşlanma durdu ben de buna seviniyorum.
77 den 22 ye baya iyi sonuç almıssınız cnm. ne kullandınız da boyle olumlu sonuc aldınız? emodeks ve trenatl kullanıyoruz bız canlı sperm sayısı artacak mı merak edıyorum. kaan hoca 3 ay tedavını var degerler duzelmezse tüp bebek düşünülebilir yazmış. bızde acaba tedavısı olmayana birşey mı gibi bir hisse kapıldık. bir de canlı, erken yaşlanan, ölü(nekrotik) hücreler olarak 3 ayrı yuzde vardı. bizde canlı 12, erken yaşlanan 12, ölü 76 cıktı. isizn tamamen ölü olan 77 cıkmıştı? tamamen ölü olan değer de değişir inş

Peki bu ne kadar surede oldu ve hangi ilaclari kullaniyorsunuz?speem sayiniz ne kadar?

Kizlar kaan hocaya bende mail atmiştım eşimden sperm dna paneli istedi 800 lira şuan yaptıramıyoruz üniversite hastanelerinde ücretsiz yapiliyormuş ama sağlik güvencemizde geçerli değil 3 ay ben kendi çabalarimla evde bişeyler yaptım baya fark var bu testi yaptirmaya gerek varmı sızce

Kizlar kaan hocaya bende mail atmiştım eşimden sperm dna paneli istedi 800 lira şuan yaptıramıyoruz üniversite hastanelerinde ücretsiz yapiliyormuş ama sağlik güvencemizde geçerli değil 3 ay ben kendi çabalarimla evde bişeyler yaptım baya fark var bu testi yaptirmaya gerek varmı sızce

20170526_152630.webp

77 den 22 ye baya iyi sonuç almıssınız cnm. ne kullandınız da boyle olumlu sonuc aldınız? emodeks ve trenatl kullanıyoruz bız canlı sperm sayısı artacak mı merak edıyorum. kaan hoca 3 ay tedavını var degerler duzelmezse tüp bebek düşünülebilir yazmış. bızde acaba tedavısı olmayana birşey mı gibi bir hisse kapıldık. bir de canlı, erken yaşlanan, ölü(nekrotik) hücreler olarak 3 ayrı yuzde vardı. bizde canlı 12, erken yaşlanan 12, ölü 76 cıktı. isizn tamamen ölü olan 77 cıkmıştı? tamamen ölü olan değer de değişir inş
Aynen canım benim tamamen ölüydü.Ölenler nasıl canlandı ben anlamadım.Rabbimin hikmeti.Kaan hoca kesinlikle doğru tedaviyi uyguluyor.Gözü kapalı güvenirim artık.Biz emodeks+Endol sonrasında da emodeks+trental kullandık. Ne trentalde ne endolde spermle ilgili birşey yazmıyor.Allah Allah yanlış ilaç mı acaba biz mi anlamadık dedik.Ama doğruymuş.İşini çok iyi biliyor bence.

Gerek varmi sizce kızlar testi yaptırmaya 3 ay daha devam edicek kullandiği şeylere
Canım şu an ne kullanıyor eşin?Kaan hocanın söylediği ilaçları mı?Bu testi istemesinin sebebi spermi her anlamda incelemek.DNA hasarı, erken yaşlanma,ros artımı vs.Biz bunlardan habersizdik bu testten önce.Sadece hıza ve sayıya bakıp duruyorduk.Meğer bizim spermlerde erken yaşlanma varmış.Bu testi yapmasak bilemeyecektik ve uygun tedaviyi uygulayamayacaktı Kaan hoca. Evet çok pahalı bir teste.Hatta bize telefonda 250 tl dediler. Biz başka şehirden gittik bu testi yaptırmaya Ankaraya.Bir gittik ki 800 dediler.O kadar para hazırlamamıştık bile.Bir şekilde bulduk yaptırdık ama maddiyat işin içine girince herşey zorlaşıyor.5 yıldır döktüğümüz paralar 20 bin tlyi geçmiştir.İstersen Kaan hocaya mesaj yaz, hocam 800 tl vereceke durumumuz yok de. Veya Genart'ı arayıp taksit yapmalarını iste ama ne yap et bu testi yaptır.

Canım şu an ne kullanıyor eşin?Kaan hocanın söylediği ilaçları mı?Bu testi istemesinin sebebi spermi her anlamda incelemek.DNA hasarı, erken yaşlanma,ros artımı vs.Biz bunlardan habersizdik bu testten önce.Sadece hıza ve sayıya bakıp duruyorduk.Meğer bizim spermlerde erken yaşlanma varmış.Bu testi yapmasak bilemeyecektik ve uygun tedaviyi uygulayamayacaktı Kaan hoca. Evet çok pahalı bir teste.Hatta bize telefonda 250 tl dediler. Biz başka şehirden gittik bu testi yaptırmaya Ankaraya.Bir gittik ki 800 dediler.O kadar para hazırlamamıştık bile.Bir şekilde bulduk yaptırdık ama maddiyat işin içine girince herşey zorlaşıyor.5 yıldır döktüğümüz paralar 20 bin tlyi geçmiştir.İstersen Kaan hocaya mesaj yaz, hocam 800 tl vereceke durumumuz yok de. Veya Genart'ı arayıp taksit yapmalarını iste ama ne yap et bu testi yaptır.
Biz 8 yıllık evliyiz 6 defa tup tedavisi oldum hiçbir doktor bu testi istemedi 1 ay önce mail atmıştım eski tahlilleri eşim cumartesi günü yaptirdi testi 3 aylik kullanim sonuci bu işte en son testte 2014deki test 4 5 tanr test var sayılar ...
Ilkinde 10 milyon
Ikincide bir aylik ilaç tedavisi oldu sayı iyice düştu 8 milyon oldu biraktik tedaviyi
Uçuncude 4 milyon
En sonuncuda 6 milyon işte
Ileri hız hep düşük hiç %10 geçmedi yano morfolojide hep düsüktü

Biz 8 yıllık evliyiz 6 defa tup tedavisi oldum hiçbir doktor bu testi istemedi 1 ay önce mail atmıştım eski tahlilleri eşim cumartesi günü yaptirdi testi 3 aylik kullanim sonuci bu işte en son testte 2014deki test 4 5 tanr test var sayılar ...
Ilkinde 10 milyon
Ikincide bir aylik ilaç tedavisi oldu sayı iyice düştu 8 milyon oldu biraktik tedaviyi
Uçuncude 4 milyon
En sonuncuda 6 milyon işte
Ileri hız hep düşük hiç %10 geçmedi yano morfolojide hep düsüktü
Morfoloji bir ara 0 dı şimdi 38 olmuş

Ilaç kullanmiyor eşim 6 defa tup bebek tedavisi oldum ilaçlardan doktorlardan çok soğudum açikcası eşim oncedende 1 2 aylık falan bir ilaç tedavisi oldu sayı dustü..doğal şeylerde Allah in hikmeti olduğunu dusünuyorum 3 aydır zeytinyagli incir 2 aydır keçiboynuzu kurü keçiboynuzu özü 1 ay boyunca taze portakal suyu kabak çekirdeği ay çekirdeği hergün fındık ceviz siyah uzüm incir nohut yemegı haftanin iki günu..bolca.ev yoğurdu sigarayi çok azalttı bu kadar

Back
X