Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji bir ara 0 dı şimdi 38 olmuş
Biz de 5 senelik evliyiz, 2 tüp 1 aşılama başarısız sonuç ve canım diğer doktorlara şu an o kadar öfke doluyum ki bu testi bizden istemedikleri için. "aa tutmadı mı hadi bir daha bir daha" hiçbir araştırma yok. Bir de bulunduğun ilde üniversite hastanesi varsa "karyotip genetik testi" yaptırın eşin ve sen. Sadece kan veriyorsunuz, başka birşey yok.Üniversiteler ücretsiz yapıyor.Kromozom bozukluğu varsa da tutmayabiliyormuş tüp.Kaan hoca en son bunu önerdi bize.Bir sorun olduğunu sanmıyorum ama yaptırmakta fayda var dedi.Ve sana tavsiyem, bunca senedir tüp bebekte de çözüm alamadıysanız DNA paneli testi mutlaka yaptır.Biliyorum insan sıkışıyor ama bence sizde DNA hasarı var ve Allahın izniyle Kaan hoca bunu çok güzel tedavi ediyor.

Biz de 5 senelik evliyiz, 2 tüp 1 aşılama başarısız sonuç ve canım diğer doktorlara şu an o kadar öfke doluyum ki bu testi bizden istemedikleri için. "aa tutmadı mı hadi bir daha bir daha" hiçbir araştırma yok. Bir de bulunduğun ilde üniversite hastanesi varsa "karyotip genetik testi" yaptırın eşin ve sen. Sadece kan veriyorsunuz, başka birşey yok.Üniversiteler ücretsiz yapıyor.Kromozom bozukluğu varsa da tutmayabiliyormuş tüp.Kaan hoca en son bunu önerdi bize.Bir sorun olduğunu sanmıyorum ama yaptırmakta fayda var dedi.Ve sana tavsiyem, bunca senedir tüp bebekte de çözüm alamadıysanız DNA paneli testi mutlaka yaptır.Biliyorum insan sıkışıyor ama bence sizde DNA hasarı var ve Allahın izniyle Kaan hoca bunu çok güzel tedavi ediyor.
dedigin testi yaptirmistik temiz çıktı o benim bir defa kimyasal gebelik oldu bir defada kurtaj oldum kalp atışları durduğ için

Eşimde fmf rahatsızliğida var kullandığı ilaç ve ateşte spermleri etkiliyor demişti doktorlar 2 3 senedir ilacıni içmiyor 1 senedirde çok şükür atak geçirmedi

Canım Allah hayırlı uğurlu etsin.Darısı başımıza olsun.Biz de emodekse Eylülde başladık.Kasım'da randevumuza gittik.Emodeks+Endol verdi.Nisan ayında da Emodeks+Trental'e başladık.Büyük bir gelişme olmasa da yaşlanıp ölen spermlerimiz yaşlanmamaya başladı ama hızımız henüz yükselmedi.Temmuza kadar hamilelik oluşmazsa tüp bebek için yazışalım dedi Kaan hoca.Bize dua eder misin?Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz.5 senedir hep dualarla psikolojimzi ayakta tuttuk.Belki de senin duan geçer.belli mi olur?Tekrar hayırlı olsun,sağlıklave hayırla kucağınıza alın inşallah.
Canım yürekten diliyorum inşallah siz de bebeğinize kavuşursunuz :dua: Biz de tüp yapalım diye düşünmeye başlamıştık, hatta ben o kadar inancımı yitirmiştim ki reglim geciktiği halde testi yapmak için günlerce bekledim, değilimdir dedim. İnşallah siz de bu mutluluğu yaşarsınız. :dua:

hamileliğin hayırlı olsun cnm. kaan hoca size spermde erken yaşlanma testi yaptırmışmıydı? bizim canlı sperm yuzdemiz %12 çıktı bu düşük bir oranmış doğal yolla gebe kalamama sebebimmiş. sizde böyle bir durum varmıydı onu merak ettım. bizde dna hasarı cıktı ama morfolojı%2 ileri haraket 0 cıktı. emodeks ve trenatl verdı 2. haftaydayız daha bakalım ne olacak.
Öyle bir test yaptırmadı sanırım canım biz sadece DNA hasarına baktırıyorduk genel değerler dışında. Ne dedi peki kaa hoca bu durum için, düzelir dedi mi?

Öyle bir test yaptırmadı sanırım canım biz sadece DNA hasarına baktırıyorduk genel değerler dışında. Ne dedi peki kaa hoca bu durum için, düzelir dedi mi?
Yani net birsy demedi aslinda o yuzden kafamiz karisti 3 ay ilac kullanim degerler duzelmezse tup bebege yonlenirsiniz yazmis. Yuzyuze olsak neler soracagim da boyle mail ustunden hicbirsy anlasilmiyor. Ilaca basladik bakalim ins duzelir

Canli sperm sayimiz azmis kaan hocanin istedgi paneldeki testlerde belli oldu. Normalde spermiyogramda sorun yoktu ama paneldeki spermiyogram da kotu cikti. Ileti hareket 0 morfoloji %2 cikti onlari da duzeltmek gerekecek sizdeki sorun nedir

Canli sperm sayimiz azmis kaan hocanin istedgi paneldeki testlerde belli oldu. Normalde spermiyogramda sorun yoktu ama paneldeki spermiyogram da kotu cikti. Ileti hareket 0 morfoloji %2 cikti onlari da duzeltmek gerekecek sizdeki sorun nedir
Bizde sperm sayisi baya dusuk.toplam sperm 6milyon sperm yogunlugu 2 milyona yakin.sayi dusuk.bilmiyoruz ne olacak tup bebekten ote normal yolla olsun istiyorum ama degerler kotu.panel test nasil oluyor

Bizde sperm sayisi baya dusuk.toplam sperm 6milyon sperm yogunlugu 2 milyona yakin.sayi dusuk.bilmiyoruz ne olacak tup bebekten ote normal yolla olsun istiyorum ama degerler kotu.panel test nasil oluyor
Bu DNA Paneli testinde spermle ilgili ne var ne yok görüyorlar.DNA hasarı, erken yaşlanma,spermlerin ölmesi vs.Daha net tedavi uygulayabilmek için yapılıyor sanırım.

Bu DNA Paneli testinde spermle ilgili ne var ne yok görüyorlar.DNA hasarı, erken yaşlanma,spermlerin ölmesi vs.Daha net tedavi uygulayabilmek için yapılıyor sanırım.
Biz de morfoloji hesaplanamadi sayi dusuklugunden peki bu testler sayi dusuk olsa bile yapilabiliyor mu.

Back
X