Hadi gözün aydın boşuna endişelendin bakKızlar bugün kaan hocadan cevap geldi kan değerlerimizin iyi olduğunu klomeni bırakmamızı Temmuz sonunda da dna hasar testi istemiş kan değerlerinin iyi gelmesi umutlandırdı inşallah Rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürür
İnşallah şu hasar da düşerHadi gözün aydın boşuna endişelendin bak
Sizin esinizde esinizde ne vardi sayi mi azdi hiz mi .bir de hangi ilaclari kullaniyorsunuz.ins hepumiz hayirli sonuclar alirizKızlar bugün kaan hocadan cevap geldi kan değerlerimizin iyi olduğunu klomeni bırakmamızı Temmuz sonunda da dna hasar testi istemiş kan değerlerinin iyi gelmesi umutlandırdı inşallah Rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürür
Canım referans değerleri her laboratuvara göre değişiyor. Bizimkinde mesela referans aralığı 200-800 arası. Total testesteronumuz 500 küsür. O yüzden sıkıntı yok.Yani referans aralığını baz almak lazım.Total testosteron referans değerleri 0,47-9,8 diye biliyorum ben bizimki ilk tedaviye başladığımız ay 8,21'di 5. Ayında tekrarladık 5,03 e inmiş dr kan değerleriniz güzel görünüyor yazmış çıksa mı iyi inse mi bilmiyorum artık bunları düşünmekten çok yoruldumuzman güvenilir doktorumuz var ilaçları düzenli kullanıp doktorumuzun söylediklerini yapalım inşallah Allah yardımcımız olsun mümkün mertebe stresten uzak durmamız gerek bana sekreteri sen stres yaparsan eşinde strese girer ve kullandığı ilaçların etki etmesi uzayabilir demişti bende her ay bekledim tedavinin 2. Ayında 3.de hadi 4. Ayında olmadı 5. Ayında diye diye şimdi 6. Ayındayız ne kadar üzüldüğümü size anlatmama gerek Yok aynı dertten muzdarip olarak beni çok iyi anladığınızı biliyorum arkadaşlar Rabbim bizlere merhamet etsin tez zamanda muratlarımızı versin inşallah
Merhaba hoşgeldiniz aramızaAranıza yeni katıldım arkadaslar burdan okuduklarımla kaan hocayı buldum eylülde ilk randevuyu alabildim.mail yolu ile ulastım randevu öncesi dna hasar testi istedi test 2-3 haftada cıkıo düzen lap. Da yaptırcaz ama daha ank gidemedik Bi süre doğal yol denerim sonra tüp işine girerim tabi bu benim fikrim eşim mecbur kabul edicek tüp de öyle kolay degil bayanlar için
Aslında biz ilişki sırasında sorun yaşamaya başlayınca dr gittik ve o zmn sperm sayısının 5 milyon oldugunu öğrendik doğal yol için tedavi gerekli yoksa tüp dediler aşılama bile olmazmıs eşim tedaviye başladı ama vücudu yanıt vermedi kaan hocada cok sıra var diye başka bi dr gitmiştik ama keske ilk ismini duydugunda ona gitseymişiz içimiz rahat olurdu bakalım nasıl bi tedavi bizi bekliyorMerhaba hoşgeldiniz aramızaöncelikle şimdiden hayırlı olsun. Peki eşinizin sorunu nedir? Yani sadece testesteron mu?
Hayırlı olsunnn cok sevindim darısı bize ama sanki gün geçmiyor sizin neyiniz vardı cnmArkadaşlar çarşamba günü ilk kez gideceğiz.Hadi bakalım hayırlısı...
Amin inşallah.. Biz Kaan Hocanın sekreterini Martta aramıştık, Haziran için randevu vermişti. Eşimde DNA hasarı ve varikosel vardı randevu zamanını beklerken ameliyat oldu üzerinden 3 ay geçti. Bu süreçte ameliyat yapan ürolog emodeks ve gonal-f tedavisine başlattı eşim bu ilaçları Marttan beri kullanıyor. Şuan ki DNA hasar oranı nedir bizde bilmiyoruz çünkü ameliyattan sonra 3 aylık sürenin dolması gerekiyormuş ve bizim daha yeni doldu. Muhtemelen Kaan Beyde yeni tahliller isteyecek.Hayırlı olsunnn cok sevindim darısı bize ama sanki gün geçmiyor sizin neyiniz vardı cnm
Geçmiş olsun canm inşallah iyi cıkar testleriniz bizimde sperm sayısı az eylül için randevu aldık mayısta aradım.sonra maille ulasabildim hocamıza dna hasar yaptırın eylüle kadar yol alırız dedi saolsun ama Ramazandan dolayı eşim test veremedi bayramın ertesi gün vericez kısmetseAmin inşallah.. Biz Kaan Hocanın sekreterini Martta aramıştık, Haziran için randevu vermişti. Eşimde DNA hasarı ve varikosel vardı randevu zamanını beklerken ameliyat oldu üzerinden 3 ay geçti. Bu süreçte ameliyat yapan ürolog emodeks ve gonal-f tedavisine başlattı eşim bu ilaçları Marttan beri kullanıyor. Şuan ki DNA hasar oranı nedir bizde bilmiyoruz çünkü ameliyattan sonra 3 aylık sürenin dolması gerekiyormuş ve bizim daha yeni doldu. Muhtemelen Kaan Beyde yeni tahliller isteyecek.
Sizin durum nedir?
Hic durmadan arayin. Ben son arayisimda 180. Kezde dusurebildim. Cok yogunlr maalesefArkadaşlar kaan hocadan randevu alacagim fakat sürekli meşgul hat. Ayrıca klomen ne kadar sure kullandınız siz?
Peki tesekkur ederimHic durmadan arayin. Ben son arayisimda 180. Kezde dusurebildim. Cok yogunlr maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?