• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yok her şeu normaldi. Keyfi hçgayet yerinde ve kaan hocanın ilaçları dışında hiç bir şey kullanmadı 3 buçuk aydır. Sayı neyse de hareketlilik aşırı düşmüş ona üzüldük biz. Tüp bebekte hareketliliğe bakıyorlar.şimdi o bile zor bizim için
Havuc suyu içti mi eşin? Biz yeni başladık havuca ya

Havuc suyu ile keciboynuzu ayni anda olmaz diye okudum ben kac yerden o yuzden havucu normal yedi. Ama gunde 2-3 tane tuketiyordu.
Valla biz keciboynuzu aksattık brz. Baska bir karısım yaptrdk eşim 2. Kavonuzu bitirmek üzere 4 kavanox daha yiyecek toplam 3 aylık destek tedavi o da. Hersyden medet umuyoruz.havuc suyu havuca yemeye göre daha etkili diyorlar ama dgru mu bilmem

Valla biz keciboynuzu aksattık brz. Baska bir karısım yaptrdk eşim 2. Kavonuzu bitirmek üzere 4 kavanox daha yiyecek toplam 3 aylık destek tedavi o da. Hersyden medet umuyoruz.havuc suyu havuca yemeye göre daha etkili diyorlar ama dgru mu bilmem
Bence suyu daha etkili amaç içindeki vitamin ya bi bardakta direk 3-4 havuç var öyle düşünüyorum.bu arada keçiboynuzu kaynatmak artık valla baydı adamda söylenerek içio bende tozunu aldım suya karıştırıyor içio

Bir de suyunu deneriz bundan sonra. Ama o kadar ilac kullandik hadi her seyi gectim ilaclar hic mi etki etmez yaa :KK43:

Arkadaşlar eşimin 3 ay önceki Dna hasarı %25.3 idi. Kaan hoca yeniden tahlil istedi. Bugün sonuç çıktı. %17.3 'e düşmüş. İstediği diğer tahlillerinde sonucu çıkınca mail atacağız.. Sizce nasıl?

Arkadaşlar eşimin 3 ay önceki Dna hasarı %25.3 idi. Kaan hoca yeniden tahlil istedi. Bugün sonuç çıktı. %17.3 'e düşmüş. İstediği diğer tahlillerinde sonucu çıkınca mail atacağız.. Sizce nasıl?
Aaa çok iyi işte maşallah en kısa zamanda sonuç alırsınız umarım :dua: sperm sayınız kaçtı canım?

:-) Kaan hoca istemedi o yüzden yaptırmadık ama önceki yaptırdığımızda düşüktü.
Sizin sorun neydi? Belki daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum :)
Bizim sayı duşuk dna hasarı %29 canlı sperm az ve oksidatif stres yüksek. Biz yaptrdık hepsini. Ama çok takmamaya karar verdik çünkü bir tarafı düzelirken diğer taraf bozulabiliyormuş. Sayımız düştü biraz. Diğer sonuçları daha almadık.bence siz yakın zamanda güzel haberi alırsınız canım ☺️

Back
X