- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Tekrar deniyim siteden.Evet tedaviye yonelik donus de yapiyor ama onemli olan test sonuclarini mail atmaniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar deniyim siteden.Evet tedaviye yonelik donus de yapiyor ama onemli olan test sonuclarini mail atmaniz.
Bize de keçiboynuzu tüketmeyi yasakladı, çok şaşırmıştım duyunca çünkü eşime keçiboynuzu yemesi için ısrar edip duruyordum. doktora danışmadan kafadan kullanmamak gerek bittikleri de. tedaviyi ters etkiliyormuş yoksa.Canm kaan hoca bizede keciboynuzu kullanma dedi ben özellikle sordum havucu kaan hocaya suyunuda tüketebilir dedi cünkü günde 7-8 havuç yemez benim eşim.kaan hoca 7-8 dedi bende ona istinaden sordum
Cnm bizde klımen ve emodeks kullanıyoruz 4. Aydayız menagon igneye başlattı eşimi dna hasarınız kaç acaba bizim 65 den 50 ye düştü 3 ayda yetersiz buldu hocaİlk 4,5 ay emodex ve klomen kullandık sonra dr klomen yerine menogon iğne kullanın dedi şimdi emodex ve menogon iğne kullanıyoruz
Peki ilk dna hasarından önce baş anomali sorununuz ne kadardı ya da morfoloji?Cnm bizde klımen ve emodeks kullanıyoruz 4. Aydayız menagon igneye başlattı eşimi dna hasarınız kaç acaba bizim 65 den 50 ye düştü 3 ayda yetersiz buldu hoca
ayrıca baş anomalini ilk kez duydum cnm kaan hoca hiç bahsetmedi test de istemedi onla ilgiliPeki ilk dna hasarından önce baş anomali sorununuz ne kadardı ya da morfoloji?
Toplam hareketlilik mi yoksa ileri hareket mi %13 tü canım?Sorun Yoktu cnm bizde hareket yoktu %13 tü
Toplam hareketlilik öyleydi cnm şimdi 35 olmuşToplam hareketlilik mi yoksa ileri hareket mi %13 tü canım?
Biz 8. Aya girdik 40'dan 28'e düştü bizimki de yavaş düşenlerdenCnm bizde klımen ve emodeks kullanıyoruz 4. Aydayız menagon igneye başlattı eşimi dna hasarınız kaç acaba bizim 65 den 50 ye düştü 3 ayda yetersiz buldu hoca
Benim bildiğim kadarıyla rapor çıkmıyor biz parayla alıyoruz eşim Kaan hocaya sormuştu rapor çıkarabilir miyim diye çıkmaz dedi hocaArkadaşlar bu menagon iğnelere nasıl rapor çıkarabilir eşim için bir şart var mı 4 yıllık evliyiz aşılama falan yaptırmadık hiç gebelik olmadı
Sizede mi iğne verdiBiz 8. Aya girdik 40'dan 28'e düştü bizimki de yavaş düşenlerden
Kaç aydır iğne kullanıyorsunuz acaba kaç ay klomen kullandırdı hoca bize başta en fazla 6 ay tedavi uygulrım dedi ama 6 ayı geçiyor demekkiBenim bildiğim kadarıyla rapor çıkmıyor biz parayla alıyoruz eşim Kaan hocaya sormuştu rapor çıkarabilir miyim diye çıkmaz dedi hoca
Tam olarak hatırlamıyorum çünkü artık ayları saymaktan yoruldum 2.3 ay olmuşturKaç aydır iğne kullanıyorsunuz acaba kaç ay klomen kullandırdı hoca bize başta en fazla 6 ay tedavi uygulrım dedi ama 6 ayı geçiyor demekki
Hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırız göbekten mi vuruluyorTam olarak hatırlamıyorum çünkü artık ayları saymaktan yoruldum 2.3 ay olmuştur
İnşallah evet göbekten veya koldanHayırlısı inşallah olumlu sonuç alırız göbekten mi vuruluyor
Merhaba dikkat ettiyseniz keçi boynuzu kullanmadan tahlillerinizi yaptırın herkese önermiyor farkında olmadan zarar vermeyin tedavimiz olumsuz etkilenmesin yazdım ki kaldı ki hala bu düşüncedeyim.- Arkadaşlar iğneler için rapor verilmiyor. Her defasında parayla almak zorundayız maalesef
- Bi de keçiboynuzu hakkında bişey söylemek istiyorum. Bazı arkadaşlara Kaan Bey keçiboynuzu kullanmayın demiş ama bu tarz ayrıntılar kişilerin durumuyla alakalı.. Mesela Kaan Hoca eşime keçiboynuzu tüketmesini önerdi hatta keçi boynuzu tozu alıp kullanın sizin için kolaylık olur dedi. Eşim kullanıyor faydasını da gördü.
- Yani bu öneriler birine olumsuz etki yaparken diğerine olumlu etki yapabilir.
- Hepimizin sorunu;
ayrıntılarda farklı (azosperm, hasar, morfoloji, hareketlilik, sayı...) ama genelde ortak (çocuk sahibi olamamak)
Canım bize de keçi boynuzu tozunu kullanın yada pekmezini dedi hoca tozunu aldım bir iki kere süte karıştırarak verdim siz nasıl kullanıyorsunuz tozu?- Arkadaşlar iğneler için rapor verilmiyor. Her defasında parayla almak zorundayız maalesef
- Bi de keçiboynuzu hakkında bişey söylemek istiyorum. Bazı arkadaşlara Kaan Bey keçiboynuzu kullanmayın demiş ama bu tarz ayrıntılar kişilerin durumuyla alakalı.. Mesela Kaan Hoca eşime keçiboynuzu tüketmesini önerdi hatta keçi boynuzu tozu alıp kullanın sizin için kolaylık olur dedi. Eşim kullanıyor faydasını da gördü.
- Yani bu öneriler birine olumsuz etki yaparken diğerine olumlu etki yapabilir.
- Hepimizin sorunu;
ayrıntılarda farklı (azosperm, hasar, morfoloji, hareketlilik, sayı...) ama genelde ortak (çocuk sahibi olamamak)