Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb arkadaşlar.. Bizimde mirfoloji ve ileri hızlı hareket sorunumuz var.. Istanbul da yaşıyoruz.. Kaan hocadan maille bilgi alabilmek için muayenesine gitmek şart mi?

Arkadaşlar lütfen yardım eşim menogon iğneye başladı 2 kez koldan vuruldu kaan hoca kol veya göbek yazmış bu sabahta göbekten vurulmuş mide bulantısından duramıyormuş acaba hoca göbek die yanlış mı yazdı göbekten vurulan var mı

Arkadaşlar lütfen yardım eşim menogon iğneye başladı 2 kez koldan vuruldu kaan hoca kol veya göbek yazmış bu sabahta göbekten vurulmuş mide bulantısından duramıyormuş acaba hoca göbek die yanlış mı yazdı göbekten vurulan var mı
Ben göbekten mi vuruluyor die kaan hocaya sormustum yüz yüze evt dedi biz daha iğneye geçmedik gerci

Eşime normal enjektörle vuruolarmış bide aç karnına vurulmuş ondanda bulantı yapar demi o iğneyi eczaneden mi alalım
Tok olsa daha iyi olur sonucta klomenide tok vermeye çalısıyorum hormon ilacı bide kendiniz yapabilirsiniz diodu hoca ama korkarım yapamam sanırım enjektörü küçük kullandır cok canı yanar yazık

Tok olsa daha iyi olur sonucta klomenide tok vermeye çalısıyorum hormon ilacı bide kendiniz yapabilirsiniz diodu hoca ama korkarım yapamam sanırım enjektörü küçük kullandır cok canı yanar yazık
Aa bizde klomeni aç karnına verdi 3 ay boyunca aç karnına içti özelliklede aç karna demişti ama iğneye aç tok bişey yazmamış ama tok olsa midede bulandırmaz

Merhaba kızlar bizde Kaan hocanin hastasıyız.iki ay önce test yapmıştı bizde hasar çıkmadı sayı 33 milyon ileri hareket% 60 di .Kaan hoca trental ve klomen verdi bugün test yaptı sonuçları kötü ya sayı 99 milyon ama ileri hareket%1 hareketsiz %99 çıkmış ya tam düzeldi düzelecek derken böyle oldu moralim çok bozuldu

Back
X