- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 40
Hepimize canm benim inşallahHDi insallah ya Rabbim bekletmeden nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepimize canm benim inşallahHDi insallah ya Rabbim bekletmeden nasip etsin
Wuuuuhuuuuu harika canmmmm benim maşallahKizlar canlilik testimizde cikti 3 aylik emodeks trental tedavisi sonrasi %12 canli olan spermimiz %97 ye cikmis. Sorunlarimiz cozulmus gbi duruyor bakalim kaan hoca ne diyecek
Canm hangi ilacı kullandınız geçen bi arkadasta aynı şeyden bahsetti burda bide örnek bekletilmiş olabilir mi bizdede olmustu bi kere biz inanmadık sonucaÖyle mi bizde mail attık bakalım ne diyecek inşallah önemli değildir daha yeni sevinmiştik hasar düzeldi tüp bebeğe gerek yok normal yolla bekleyecez derken bu inişler çok stres yaptım hocadan cvp gelene kadar sizlere sorayım dedim sağol canım cevabın için
Trental kullanıyordu o arkadasta postları bi karıstır hatta onada dedim ondada hızda azalma olmustu sasırmıstı acaba ondan mı kiEşim özelde yaptırdı ama saatler birbirini tutmuyor laboratuvar hatası olabilir diyor emodex ve trental menogon iğne
Canim cok sevindim. Siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz?Kizlar canlilik testimizde cikti 3 aylik emodeks trental tedavisi sonrasi %12 canli olan spermimiz %97 ye cikmis. Sorunlarimiz cozulmus gbi duruyor bakalim kaan hoca ne diyecek
Emodeks ve trental kullaniyoruz cnm. Bide su sayiyi yukseltsek ml deki alt sinir 15 milyon bizim 13 mlyon cikti. Bu sayi gebeligi zorlastirir mi bilmiyorum? Kaan hoca test sonuclarimiza 2 hafta snra geri donecek bllm ne diyecekCanim cok sevindim. Siz hangi ilaclari kullaniyorsunuz?
Valla bizim ml 1.7 milyon. Tabiki sayi azaldikca sans azaliyordur ama bize bile normal yolla olabilir dedi. Bilemiyorum ama hareketlilik de cok onemli benceEmodeks ve trental kullaniyoruz cnm. Bide su sayiyi yukseltsek ml deki alt sinir 15 milyon bizim 13 mlyon cikti. Bu sayi gebeligi zorlastirir mi bilmiyorum? Kaan hoca test sonuclarimiza 2 hafta snra geri donecek bllm ne diyecek
Devam etseydiniz keşke hoca 6 aylık bir süreç öneriyor ki bu süreç kişinin bünyesine bağlı bazı kişilere 2 ayda fayda ediyor bazılarına geç bizim 8.ayımız hala pes etmedik sonuna kadar da söylediklerini dinliycez Kaan hocaya güveniyorum diğer dr.lar tamamen ticari yaklaşıyor kendimdem örnek vereyim olumsuz 3 aşılama 3 tüp bebek tedavisi geçirdim ve hoca aşılama tüp yaptırma bütün değerler iyi hasar düştü normal yolla olur diyor geçenlerde gittiğim jinekoloji doktorum bu değerlerle normal olmaz aşılama yapalım diyorKaan Bey bizee yaramadi sadece galiba: ( 50bin ila 1milyon arasında gidip gelen spermimimiz vardı. 3.ayı bitirdik 3 aydır azosperm olduk. Artık sperm hiç çıkmıyor. Zaten doğal yolla hamile kalmak benm için hayaldi ama en azından sayı artrsa kalite artarsa hasar azalirsa tüp bebekte şansımız olur dedik ama daha ne kadar bekleyecez dedik ve bitirdik tedavimizi. Hormonlarimiz aşırı dengesiz bi de. Nasıl eskisu gibi olacak onu düşünüyoruz şimdi
Bizde de öyle oldu bizimde ileri hareket%60 di şimdi ileri hareket%1Kızlar Kaan hoca gelmenize gerek yok 1 ay sonra spermiyogram yaptırıp yollayın demişti geçen ay gittiğimizde eşimin Ankara'da yaptırdığı tahlilde ileri hareketlilik %50 ydi ve bize Kaan hoca normal yolla bekleyin demişti bu ay yaptırdığımız tahlilde ileri hareketlilik %5 neden böyle oldu Ankara ile bulunduğumuz şehrin tahlilleri arasında çok fark var çok moralim bozuldu
Canim sizin degerleriniz nasil? Bana da gittigim kadin dogumcu ayni seyi soyledi. Hatta daha fazlasiniDevam etseydiniz keşke hoca 6 aylık bir süreç öneriyor ki bu süreç kişinin bünyesine bağlı bazı kişilere 2 ayda fayda ediyor bazılarına geç bizim 8.ayımız hala pes etmedik sonuna kadar da söylediklerini dinliycez Kaan hocaya güveniyorum diğer dr.lar tamamen ticari yaklaşıyor kendimdem örnek vereyim olumsuz 3 aşılama 3 tüp bebek tedavisi geçirdim ve hoca aşılama tüp yaptırma bütün değerler iyi hasar düştü normal yolla olur diyor geçenlerde gittiğim jinekoloji doktorum bu değerlerle normal olmaz aşılama yapalım diyor
Canim test kagidindadaki referans araligi nedir? O da onemliGünaydın arkadaslar bişey danısmak istiyorum size bizim fsh 7 idi 2 hafta gün aşırı klomen kullandık 14,5 olmus üst sınır 18 fsh ın cok artması spermi yok ediyor biliyorsunuzdur.sizin nasıldı fsh klomen kullanınca?cok korktum kaan hocaya yolladım ama cvp gelene kadar napcam bilmiyorum![]()
1,4-18,1 referans aralığı cnm suan aralıkta ama 2 haftada 7 olan deger 14,5 e zıpladı sizin fsh nasıldı klomen kullanırken hatırlıyormusun cnm?Canim test kagidindadaki referans araligi nedir? O da onemli
Banada aynı cümleyi kurdu eşimin doktoru aşılamaya yetmez direk tüp uğraşmayın dedi 2. Muayene gittiğimizde sperm az şokunu üzerimizden atamadık direk bunu duyunca bi kez daha resme yıkılmıstıkCanim sizin degerleriniz nasil? Bana da gittigim kadin dogumcu ayni seyi soyledi. Hatta daha fazlasiniasilama bile olmaz direkt tup yapalim dedi
![]()
Ya biz en son 3 ay once falan yaptirmistik . Son sonucumuz 2.1 di. Ama hoca tamam demisti. Simdi nasil bilemiyoruz z cok yavas artmisti fsh bizim1,4-18,1 referans aralığı cnm suan aralıkta ama 2 haftada 7 olan deger 14,5 e zıpladı sizin fsh nasıldı klomen kullanırken hatırlıyormusun cnm?![]()
Değerleriniz çok iyi olmamasını gerektiren hiçbir sebeb yok normal yolla bekleyin 1.2 aya gebelik gerçekleşir sizden güzel haberler bekliyorum demişti hoca bizde çok mutlu olmuştuk jinekolog bizim kafamızı karıştırdı hangisine inanacağımızı bilemedik şok oldum ben eve gelince sakin kafayla düşündüm ve Kaan hoca daha ağır bastı sonuçta prof güvenilir onu dinliyecezCanim sizin degerleriniz nasil? Bana da gittigim kadin dogumcu ayni seyi soyledi. Hatta daha fazlasiniasilama bile olmaz direkt tup yapalim dedi
![]()
O zmn bizde bi tuaflık var hoca cvp verene kadar iyice artmasa bari ilacı bırakmayın ben cvp yazana kadar demiştiYa biz en son 3 ay once falan yaptirmistik . Son sonucumuz 2.1 di. Ama hoca tamam demisti. Simdi nasil bilemiyoruz z cok yavas artmisti fsh bizimreferans araligi hemen hemen ayni z
Evet canım haklı olabilirsin sabırsız davrandik. Biz de iki üç gün kararsız kaldık ne yapsak acaba ama kendi durumumuz için söylüyorum bir yıl bekleme lüksümüz yok çünkü benm yaşım 30. Yumurtalarim azalmaya başlamış. 1 yıla kadar tedavi devam edecek ( ki sonuç ne olacak onu da bilmiyoruz ) diyelim ki normal yolla olacak kadar iyi dedi doktor bu sefer de 6 ay normal deneyin diyecek... Bilmiyorum inan doğru mu karar verdik ama bıraktık hatta ne kadar doğru yaptik bilmiyorum başka doktora gittik bileDevam etseydiniz keşke hoca 6 aylık bir süreç öneriyor ki bu süreç kişinin bünyesine bağlı bazı kişilere 2 ayda fayda ediyor bazılarına geç bizim 8.ayımız hala pes etmedik sonuna kadar da söylediklerini dinliycez Kaan hocaya güveniyorum diğer dr.lar tamamen ticari yaklaşıyor kendimdem örnek vereyim olumsuz 3 aşılama 3 tüp bebek tedavisi geçirdim ve hoca aşılama tüp yaptırma bütün değerler iyi hasar düştü normal yolla olur diyor geçenlerde gittiğim jinekoloji doktorum bu değerlerle normal olmaz aşılama yapalım diyor