Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaslar merhaba,kaan hocaya mail attım eskiden dönüş tarihini yazan bir mail gelirdi şimdi gelmedi sizdede yakın zamanda böyle oldu mu?

Bizde kaan beye gidicez ilk kez Arkadaşlar hasar testini izmirde yaptıracağız onlar ankaraya gonderiyorlarmis yol boyunca sperm zarar görür mü var mi böyle yaptıran

Dna hasarı duzeltilebiliyor mu arkadaşlar bazılarının düzelmemişte.birde klomen ne ise yarıyor.umudum azaldı iyice 2 tüp sonrası

Dna hasarı duzeltilebiliyor mu arkadaşlar bazılarının düzelmemişte.birde klomen ne ise yarıyor.umudum azaldı iyice 2 tüp sonrası
Evt hasar düzeliyormus hasar oranına göre süre değişiyor.bizde suan hasar tedavisindeyiz.klomen spermi kaliteli hale getiriyor fshıda yükseltiyor die biliuorum ama işte hormon ilacı oldugu için dr kontrolünde olması sart bence yoksa Allah korusun fsh cok yükselirse azosperm olunabilinir

Sperm dna hasari %25 cikti bunun %15 ve alti olmasi gerekmis ayrica sperm erken yaslanmasi nekrotik sperm sperm canliligi falan kotu geldi simdi 3 aylik tedaviye basladi ins ilaclar fayda eder
Merhaba bizimde hasar yuzde 25 geldi kaan hoca ne onerdi bende 5 deneme yaptim olmadi simdi 6.icin hazirlaniyorum birde siz hangi merkezletde denediniz

Merhaba bizimde hasar yuzde 25 geldi kaan hoca ne onerdi bende 5 deneme yaptim olmadi simdi 6.icin hazirlaniyorum birde siz hangi merkezletde denediniz
Merhaba ankara tüp bebek merkezini denediniz mi acaba oranın iyi oldugunu duydum biz şuan tedavideyiz hasar 29 kaan hoca tüp suan yaptırsanız bile tutmaz yada dış gebelik olur dedi önce tedavi edelim doğal olmasını bekleyelim olmazsa tüp denersiniz dedi

Aryastark insallah sayi da artar dna hasarida varsa duser.ilac olarak ne kullaniyorsunuz.tedaviye yeni mi basladiniz
Biz bitirdik bile :) yani sabırsız davrandik iyiye gitmeyince 3.ayın sonunda bitirelim dedik eşimle karar verdik bıraktık ilaçlari. Bizde 1milyona yakın spermimiz olduğu halde 3 aydır sıfır. Yani azosperm oldu eşim. İlk ay iğne ve tamoksifen kullandik ikinci ve üçüncü ay klomen ve emodeks

Back
X