Bana umut oldun şuan cnm bnm ben hiç bebegimiz olmayacak die düşünüyorum hasar yüksek %50 3 aylık tedavi bittiYüzde 43 vardı canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana umut oldun şuan cnm bnm ben hiç bebegimiz olmayacak die düşünüyorum hasar yüksek %50 3 aylık tedavi bittiYüzde 43 vardı canim
Bendee 2 gun once attim hemen geldi cnm gereksiz mail kutusuna da bak.Arkadaslar merhaba,kaan hocaya mail attım eskiden dönüş tarihini yazan bir mail gelirdi şimdi gelmedi sizdede yakın zamanda böyle oldu mu?
Onu düzeni ara sor bence yaptıracagın yere sorma sonucta para alıcaklar bişe olmaz derler emin olman daha iyiBizde kaan beye gidicez ilk kez Arkadaşlar hasar testini izmirde yaptıracağız onlar ankaraya gonderiyorlarmis yol boyunca sperm zarar görür mü var mi böyle yaptıran
Canım kaan hocaya gidince hasar oranınız düşmedi mi diğer değerleriniz nasıldıBana umut oldun şuan cnm bnm ben hiç bebegimiz olmayacak die düşünüyorum hasar yüksek %50 3 aylık tedavi bitti
Sizin kaçıncı ayiniz canım?Simdi gordum mesajlari bu ara moralim cok bozuk suan oldugu gibi.sayi ml 2milyon hasar 43 .sizin nasil durumlar.
Rica ederim estafurullah elimden geldiği anladığım kadarTeşekkür ederim canım bugün çok yardımcı oldun bana
Evt hasar düzeliyormus hasar oranına göre süre değişiyor.bizde suan hasar tedavisindeyiz.klomen spermi kaliteli hale getiriyor fshıda yükseltiyor die biliuorum ama işte hormon ilacı oldugu için dr kontrolünde olması sart bence yoksa Allah korusun fsh cok yükselirse azosperm olunabilinirDna hasarı duzeltilebiliyor mu arkadaşlar bazılarının düzelmemişte.birde klomen ne ise yarıyor.umudum azaldı iyice 2 tüp sonrası
Sizin hasar kacDna hasarı duzeltilebiliyor mu arkadaşlar bazılarının düzelmemişte.birde klomen ne ise yarıyor.umudum azaldı iyice 2 tüp sonrası
Bizim sayi çok az 1milyondan az onun için hasar tespit edilemedi canm. Ama doktor sayı çok az olduğuna göre illaki hasar yüksektir deyip tedaviyi o şekilde başlattıMerhaba biz 5.aydayiz.sizin hasar kac aryastark
Merhaba bizimde hasar yuzde 25 geldi kaan hoca ne onerdi bende 5 deneme yaptim olmadi simdi 6.icin hazirlaniyorum birde siz hangi merkezletde denedinizSperm dna hasari %25 cikti bunun %15 ve alti olmasi gerekmis ayrica sperm erken yaslanmasi nekrotik sperm sperm canliligi falan kotu geldi simdi 3 aylik tedaviye basladi ins ilaclar fayda eder
Merhaba ankara tüp bebek merkezini denediniz mi acaba oranın iyi oldugunu duydum biz şuan tedavideyiz hasar 29 kaan hoca tüp suan yaptırsanız bile tutmaz yada dış gebelik olur dedi önce tedavi edelim doğal olmasını bekleyelim olmazsa tüp denersiniz dediMerhaba bizimde hasar yuzde 25 geldi kaan hoca ne onerdi bende 5 deneme yaptim olmadi simdi 6.icin hazirlaniyorum birde siz hangi merkezletde denediniz
Biz bitirdik bile :) yani sabırsız davrandik iyiye gitmeyince 3.ayın sonunda bitirelim dedik eşimle karar verdik bıraktık ilaçlari. Bizde 1milyona yakın spermimiz olduğu halde 3 aydır sıfır. Yani azosperm oldu eşim. İlk ay iğne ve tamoksifen kullandik ikinci ve üçüncü ay klomen ve emodeksAryastark insallah sayi da artar dna hasarida varsa duser.ilac olarak ne kullaniyorsunuz.tedaviye yeni mi basladiniz