- 24 Ağustos 2012
- 12.414
- 28.785
- 798
evet canim bide senin yasin biraz daha gencti sanki degil mi yanlis hatirlamiyorsam. Allah insallah gonullerimize gore versinmerhaba canım iyiyim, sen nasılsın üzüntün daha çok taze, inşallah hemen toparlarsın, biliyosun bende senle aynı zamanda tüpe başlamıştım, kimyasal gebelik oldu, düştü. Seninde devam etmemiş gebelik çok üzüldümBen spermdeki sıkıntıyı öğrenir öğrenmez tüpe başlamıştım bu yanlış bir karar olmuş, keşke önce eşim biraz tedavi olsaymış diyorum. Ben kaan hocadan randevuyu önceden almıştım bu hafta gittik muayene olduk, bizden canlılık testi, fsh ve total testesteron istedi, sperm dna hasarını daha sonra isteyecekmiş. Daha test sonuçları çıkmadı, sonuçları mail atacağım ona göre tedavi başlayacak. Doğal olma sansı var, sperm düzelince yumurtlama gününü takip ederek ilişkiye gir dedi. Ben 28 yaşındayım, bende bir sıkıntı gözükmüyor, tüp bebekte kimyasal da olsa gebe kalman iyi dediler, demekki rahimde sıkıntı yok, seninde aynı şekilde. Ben 1 sene falan daha beklerim diyorum, olmassa hoca da önerirse tüp bebek yine denerim bakalım, kısmet...
yok canim 29.du ben 28de gittim tam 8 haftalikti ama olmadi kalbi atmadi26.sında dr a gidicektin canm öyle hatırlıyorum kese oluşmustu ama kalp atısı mı olmadı canm
anladim canim numara icin tekrar tesekkur ederim. Ben emodex, evicep ve balli karisimla acaba zarar veriyor muyumdur esime peki sizce?cnm kaybın için çok üzüldüm. özelden macun satan amcanın numarasını mesaj attım. kaan hocanın istediği bir takım testler var bu testler sperme dair bütün sorunları ortaya koyuyormus cunku bu testlerde sorun yoksa spermde sıkıntı yok diyecegız demişti bize. bizim dna hasar cıkmadı ama canlılık düşük cıktı. 3 at tedavi olduk degerlerımız duzeldı bakalım doğal yolla yada tüp bebekle artık sperm acısından sıkıntı yok karar sizin demiş. bizde birkaç ay doğal yolla deneyecegız, tüp bebekten negatif almak bize ağır geldi eşim hemen tüp bebek istemiyor. spermıyogramımızda ortalama bır durumda suan sayımız cok yuksek değil emodekse hala devam edıyoruz belkı sayıda artar. kısmetımızde nezmn varsa ozmn gelecek bebegımız ama bız elımızden gelenı yapıp öyle beklemeyız. bizde sebepsiz inf. diye gidip tüp bebek yaptrdık negatf alınca spermi arastrdık bu sorunlar karsımıza cıktı. spermin kalıtesını arttırıp tüp bebege oyle baslamak lazım. bize 1 sperm yetıyor 6000 kat büyütüp seçiyoruz deselerde , negatif sonuc geldıkten snra spermde sorun vardı kalitesizdi diyebiliyorlar.