Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba canım iyiyim, sen nasılsın üzüntün daha çok taze, inşallah hemen toparlarsın, biliyosun bende senle aynı zamanda tüpe başlamıştım, kimyasal gebelik oldu, düştü. Seninde devam etmemiş gebelik çok üzüldüm :KK43: Ben spermdeki sıkıntıyı öğrenir öğrenmez tüpe başlamıştım bu yanlış bir karar olmuş, keşke önce eşim biraz tedavi olsaymış diyorum. Ben kaan hocadan randevuyu önceden almıştım bu hafta gittik muayene olduk, bizden canlılık testi, fsh ve total testesteron istedi, sperm dna hasarını daha sonra isteyecekmiş. Daha test sonuçları çıkmadı, sonuçları mail atacağım ona göre tedavi başlayacak. Doğal olma sansı var, sperm düzelince yumurtlama gününü takip ederek ilişkiye gir dedi. Ben 28 yaşındayım, bende bir sıkıntı gözükmüyor, tüp bebekte kimyasal da olsa gebe kalman iyi dediler, demekki rahimde sıkıntı yok, seninde aynı şekilde. Ben 1 sene falan daha beklerim diyorum, olmassa hoca da önerirse tüp bebek yine denerim bakalım, kısmet...
evet canim bide senin yasin biraz daha gencti sanki degil mi yanlis hatirlamiyorsam. Allah insallah gonullerimize gore versin

26.sında dr a gidicektin canm öyle hatırlıyorum kese oluşmustu ama kalp atısı mı olmadı canm
yok canim 29.du ben 28de gittim tam 8 haftalikti ama olmadi kalbi atmadi

cnm kaybın için çok üzüldüm. özelden macun satan amcanın numarasını mesaj attım. kaan hocanın istediği bir takım testler var bu testler sperme dair bütün sorunları ortaya koyuyormus cunku bu testlerde sorun yoksa spermde sıkıntı yok diyecegız demişti bize. bizim dna hasar cıkmadı ama canlılık düşük cıktı. 3 at tedavi olduk degerlerımız duzeldı bakalım doğal yolla yada tüp bebekle artık sperm acısından sıkıntı yok karar sizin demiş. bizde birkaç ay doğal yolla deneyecegız, tüp bebekten negatif almak bize ağır geldi eşim hemen tüp bebek istemiyor. spermıyogramımızda ortalama bır durumda suan sayımız cok yuksek değil emodekse hala devam edıyoruz belkı sayıda artar. kısmetımızde nezmn varsa ozmn gelecek bebegımız ama bız elımızden gelenı yapıp öyle beklemeyız. bizde sebepsiz inf. diye gidip tüp bebek yaptrdık negatf alınca spermi arastrdık bu sorunlar karsımıza cıktı. spermin kalıtesını arttırıp tüp bebege oyle baslamak lazım. bize 1 sperm yetıyor 6000 kat büyütüp seçiyoruz deselerde , negatif sonuc geldıkten snra spermde sorun vardı kalitesizdi diyebiliyorlar.
anladim canim numara icin tekrar tesekkur ederim. Ben emodex, evicep ve balli karisimla acaba zarar veriyor muyumdur esime peki sizce?

evet canim bide senin yasin biraz daha gencti sanki degil mi yanlis hatirlamiyorsam. Allah insallah gonullerimize gore versin

yok canim 29.du ben 28de gittim tam 8 haftalikti ama olmadi kalbi atmadi

anladim canim numara icin tekrar tesekkur ederim. Ben emodex, evicep ve balli karisimla acaba zarar veriyor muyumdur esime peki sizce?
Kaan hoca mı önerdi cnm ilaçları? Emodexin zararı olacagnı sanmıyrm ama bize evicap vermedi. Biz emodeks trental ve macun kullandk.

Kaan hoca mı önerdi cnm ilaçları? Emodexin zararı olacagnı sanmıyrm ama bize evicap vermedi. Biz emodeks trental ve macun kullandk.
yok ben buradan okuduklarimla iciriyorum. Simdi kaan hocanin sekreteriyel konustum daha aciniz cok taze birak esinde dinlensin bosuna bobreklerine zarar verm dedi. Ben de kendimi kotu hissettim. Evicap e vitamini degil mi neden yasakladi ki? Sebebini sordun mu? Trental ne ise yariyor acaba? Birde macunu sordun mu? Kullanabilir mi diye? Macunun icinde neler oldugunu tahmin ediyordun tekrar yazabilir misin eger musaitsen. Benimkinin icinde
Caksir otu
Bal
Dut pekmezi
Keciboynuzu ozu
Zencefil
Zerdecal
Ginseng
Arisutu
Polen
Uzum cekirdegi
Bikac bisey daha var
Zarari var mi bilmiyorum ama

yok ben buradan okuduklarimla iciriyorum. Simdi kaan hocanin sekreteriyel konustum daha aciniz cok taze birak esinde dinlensin bosuna bobreklerine zarar verm dedi. Ben de kendimi kotu hissettim. Evicap e vitamini degil mi neden yasakladi ki? Sebebini sordun mu? Trental ne ise yariyor acaba? Birde macunu sordun mu? Kullanabilir mi diye? Macunun icinde neler oldugunu tahmin ediyordun tekrar yazabilir misin eger musaitsen. Benimkinin icinde
Caksir otu
Bal
Dut pekmezi
Keciboynuzu ozu
Zencefil
Zerdecal
Ginseng
Arisutu
Polen
Uzum cekirdegi
Bikac bisey daha var
Bu saydığınız herşeyin ayrı ayrı faydası var okudum bence bu macunla devam edin zaten bunu kullanan başlasa birşeye ihtiyaç duymaz.

Caksir otu
Bal
Dut pekmezi
Keciboynuzu ozu
Zencefil
Zerdecal
Ginseng
Arisutu
Polen
Uzum cekirdegi
Bikac bisey daha var
Bize evicapı vermedi bizde kafamıza göre almadık başka birşey. E vitamini evicap bildgm kadaryla bnde içirsem mi diye düşündm ama kaan hocanın verdiklerinin dışına cıkmadm. Macunu sormadık hocaya. İçindede bal polen ceviz zencefil ginseng var bnm bildgm baska seylerde vardr ama adam söylemiyor tam içeriğini kac kere sordm var da var diyo:)

Bize evicapı vermedi bizde kafamıza göre almadık başka birşey. E vitamini evicap bildgm kadaryla bnde içirsem mi diye düşündm ama kaan hocanın verdiklerinin dışına cıkmadm. Macunu sormadık hocaya. İçindede bal polen ceviz zencefil ginseng var bnm bildgm baska seylerde vardr ama adam söylemiyor tam içeriğini kac kere sordm var da var diyo:)
ay evicap.i kessem mi bilemedim esime bilmeden zarar vermek istemem. Haftaya farkli bi uroloji dr.una gidip orada testlerimizi yaptirabiliriz belki oradaki dr. Bize oneride bulunur.cunku kaan aydosla gorusmeye neredeyse daha 1.5 ay var

Bu saydığınız herşeyin ayrı ayrı faydası var okudum bence bu macunla devam edin zaten bunu kullanan başlasa birşeye ihtiyaç duymaz.
vt bende bakmistim ben en iyisi evicapi icirmiim. Emodexle devam etsin. Haftaya da bi uroloji dr.una gidersek o bizi yonlendirir sanirim

ısırgan otu çayını sallama çay alıp iş yerinde falan kullanabilirsin dedi hoca, o yüzden öyle aldım. Katı meyve sıkacağım da yok yese ya da salataya katsam olmaz mı? Yeşil yapraklı şeyleri de yediriyorum sürekli
Eşime sabah aksam demliyorum ben yapraklarını yani cay olunca pek güvenemedim küçük bardak içi demlikler var onlardan al kolay oluo sıcak suya kendi demler havucu yese olur tabi ama 6-7 tane yemio eşim ondan direk suyunu veriyorum

ay evicap.i kessem mi bilemedim esime bilmeden zarar vermek istemem. Haftaya farkli bi uroloji dr.una gidip orada testlerimizi yaptirabiliriz belki oradaki dr. Bize oneride bulunur.cunku kaan aydosla gorusmeye neredeyse daha 1.5 ay var
Emodeksi kullandrman sıkıntı olmaz ama evicapı bilmiyrm. Kaan hocaya gidene kdr Vitaminle desteklemiş olursn.spermlerdeki sorun neydi sizde tespit edildi mi daha önce yoksa ilk defa mı arastrılacak

Eşime sabah aksam demliyorum ben yapraklarını yani cay olunca pek güvenemedim küçük bardak içi demlikler var onlardan al kolay oluo sıcak suya kendi demler havucu yese olur tabi ama 6-7 tane yemio eşim ondan direk suyunu veriyorum
sağol canım tavsiyelerin için, ben de elimden geldiğince yapacağım bakalim. Bu akşam yemek yiyorduk yemekte az birşey kirmizi ette vardı, ben diyeti bozduk diye sıkılıyordum meğerse benim kocam iş yerinde çıkınca hep yiyormuş :D

sağol canım tavsiyelerin için, ben de elimden geldiğince yapacağım bakalim. Bu akşam yemek yiyorduk yemekte az birşey kirmizi ette vardı, ben diyeti bozduk diye sıkılıyordum meğerse benim kocam iş yerinde çıkınca hep yiyormuş :KK70:
Zaten yemekten eti cıkarma dedi hoca.ama ben tutamıyorum yiyor sadece azalttı kebap işini

Kırmızı et sperm sağlığı için kötü mü ? Benim eşim Urfalı kebabın çiğ köftenin dibine vuruyor. Neden kötüymüş ki ?
sperme nasil etki ediyor bilmiyorum ama hoca yasakladı. Yesil yaprakli sebzeler yiyin onda krolofil var spermi canlandirir dedi, havuç, incir ve isirgan otu da önerdi

Kırmızı et tüketme die bizede söledi ama yemekten cıkarma az da olsa yesin onada ihtiyacı var dedi yani kebap tarzı direk ateşe maruz kalana yasak dedi
Ya çok teşekkürler ben bilmiyordum bunu. Eşime dedim bunu ölelim o zaman diyor :) yapacak birşey yok maalesef yemiycek. Başka var mı yemesi yada yememesi gereken şey ???

Emodeksi kullandrman sıkıntı olmaz ama evicapı bilmiyrm. Kaan hocaya gidene kdr Vitaminle desteklemiş olursn.spermlerdeki sorun neydi sizde tespit edildi mi daha önce yoksa ilk defa mı arastrılacak
evicapi keselim o zaman. Morfoloji sperm sayisi ve hiz problemi var canim. Size bunjnla ilgili tedavi uyguladi degil mi

evicapi keselim o zaman. Morfoloji sperm sayisi ve hiz problemi var canim. Size bunjnla ilgili tedavi uyguladi degil mi
Aslında spermiyogramla ilgili birşey demedi kaan hoca. Sperm canlılıgıyla ilgili tedavi yaptı tabi ilaçlar spermiyogramoda düzeltti. Şimdi canlılık düzeldi ama ilaçlara dvm ediyrz tekrar spermıygram istedi sanrm şimdi spermıyogramı daha düzeltmek amacı. Sayı artsa iyi olacak. Birde düzen lab da baktrmıstık biz teste düzenin sonucları brz daha yüksek oranlı daha iyi cıkoyor diye okudum. Memorialda test yaptrcam bakalım yine oyle iyi cıkacakmı. Bana %70 hız cok gercekci gelmedi yani okdr yukselmesi o yuzdn baska yerde de bi baktrlım bakalım paralellik göstereckmi

Ya çok teşekkürler ben bilmiyordum bunu. Eşime dedim bunu ölelim o zaman diyor :) yapacak birşey yok maalesef yemiycek. Başka var mı yemesi yada yememesi gereken şey ???
Asitli içecekler paketlenmiş ürünler yani katkı maddesi olan ürünler yasak bol yeşillik börülce falan dedi bize tel ve pcden uzak durucak aynı odada uyumucak

Back
X