Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşimle konusup randevu alacagim off offfEmodexle düşecegini sanmıyorum cnm klomen düşürüyor diyordu herkes ama sizde klomen kullanmıyorsunuz bence bi fırsat bulun ankaraya gidin cnm
Ne guzel inşallah daha da iyi olur.boyle gorunce umutlaniyor insan.Umarım cnm tahlilde bi yanlışlık olsa 3 ay önce ki tahlil dede yüksek çıakrdı bence ignenin çok etkisi var onun sayesindr yükselldi bence vede her akiam ısırgan otu çayı ve havuç suyu içirdim eşime bizim %65 ti ilk hasarımız 3 ay sonra %50 ye düştü bakalım şimdi nolacak çok merak ediorum ama biz bu kadar sayı hiç beklemiyorduk sonuçta 5 milyon nere 82 milyon nere düzen labaratuvarı asla hata olamaz tahlillerde diyor
Bende çok umutsuzdum inşallah dna mızda düzelmiştir ama bu kadar artışa bizde şok olduk darısı herkesin başınaNe guzel inşallah daha da iyi olur.boyle gorunce umutlaniyor insan.
Bencede kaan hocaya gidin canim takipte olun.birde her teste farkli farkli çıkabiliyor.o yüzden üzülmeEşimle konusup randevu alacagim off offf![]()
aranızda eşi Kaan hocanın hastası olan varmı ?Gelin tedavi için neler kullanıyosunuz ,nasıl sonuçlar aldınız paylaşalım....
birbirimize destek olalım....
bizde Kaan hocanın hastasıyız ve eşim geçen hafta sperm fish testi yaptırdı...Bizim gibi bu testi yaptıranlar varmı...
Cnm benim esim.kulandi neofortil fayda etmedi herkesde farkli etki ediyor demekkihızında biraz yükselmesi gerekiyor cnm en az %32 olması lazım. doktor beğenmedi sonuçları. acaba bi kaç daha bekleyip tekrarmı sperm testi yaptırsak keçiboynuzu pekmezi yiyo. neofortili hiç duymamıştım bakim netten
Bizim sorun %50 üzeri dna hasarıydı. Başarısız tüp bebek sonrası eşimde stresten sayı ve morfoloji de gitgide bozulmuştu. Allaha çok şükür tedavimiz ve sağlıklı beslenme ile sorun çözüldüHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sizin sorun neydi neler kullandınız
Sağ Salim kucağınıza alın inşallah çok sevindim Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin sizin ileri hareketlilik kaçtı?Bizim sorun %50 üzeri dna hasarıydı. Başarısız tüp bebek sonrası eşimde stresten sayı ve morfoloji de gitgide bozulmuştu. Allaha çok şükür tedavimiz ve sağlıklı beslenme ile sorun çözüldü
Canım süreci anlattığım linki yolluyorum forum/threads/sperm-dna-hasarini-yendik-tup-bebeksiz-dogal-hamileyim-nasil-mi.1021743/#post-53002552ine mutlu sana cnm :) darısı bizlere ıns. siz dna hasarı cıınmı tedavi gördünüz? sayılarınız nasıldı? tedavide düşüş oldumu sizde de ? daha önce anlatmıssındır belkı ama hatrlayamadım cnm. bzm suan morf %2 sayı ml 14 mılyn iler hız %10 yavas hız%35 yernde %5 . morf ve sayı düşük diye pek umudum yok dogal yolla. siz hangı ilaçalrı kullanmıstnz hngi değerlerle hamıle kaldn. biz emodeks ve trental kullnıyrz 5. kutudayız bıtmek uzere hala tık yok:)
Süper bence hasar da düşmüştür, hadi hayırlı haberleri bekliyoruzArkadaşlar çok mutluyum degerlerimiz yükseldi dna hasar testi 15 güne çıkacak sizde düzelmişmidir dna hasarı Eki Görüntüle 2057521
İlk baslarda ölçülemeyecek kadar düşüktü son değerleri iki üst cevapta (okaliptus arkadaşa verdiğim cevapta) paylaştım ordan bakıver canımSağ Salim kucağınıza alın inşallah çok sevindim Rabbim en kısa zamanda bizlere de nasip etsin sizin ileri hareketlilik kaçtı?
Cnm degerlerimiz morfoloji disinda benziyor bzm morfolojiz %2 . Kadin dogumcuda spermde sorun yok.gecen gun tup bebek gorusmesi yaptik bde cikolata kisti gordu blki bu sebeptr ama sperm sebep degil dedi 2 yildr gebe kalamamama. Ne oluyorda dollenmiyot yada dollenyrsa da embriyomu kalitesz bunu tup bebekte goreblrz dedi biz baslayacagz artik tup bebege. Hayrli hbr alrm insCanım süreci anlattığım linki yolluyorum forum/threads/sperm-dna-hasarini-yendik-tup-bebeksiz-dogal-hamileyim-nasil-mi.1021743/#post-53002552i
Ayrıca hamile kaldığım değerleri de yolluyorum
Perhiz Süresi 3 Gün 2-5 Gün
Görünüm OPAK SARI
Likefaksiyon Süresi 20 Dk 15-20 Dk.
Viskozite Normal Normal - Akışkan
Aglütinasyon Normal Normal
Volum 4,5 mL ≥1,5 mL
Sperm Sayısı 14 x106 ≥15x106/mL
Motilite (Hareketli) 58 % ≥40%
Hızlı Doğrusal (+4) 10 %
Yavaş Doğrusal (+3) 40 %
Yerinde Hareketli (+2) 8 %
Immotil (Hareketsiz) 42 %
Vitalite Testi
(sadece total immotilite durumlarında yapılmaktadır)
MORFOLOJİ ( Kruger kriterlerine göre değerlendirilmiştir. )
Normal 5 % ≥4%
Hafif Amorf 11 % Çift Baş 0 %
Şiddetli Amorf 15 % Nükleer 10 %
Yuvarlak 0 % Akrozom 0 %
Sivri 0 % Boyun Anomalileri 9 %
Priform 15 % Sitoplazmik Droplet 10 %
Büyük Baş 6 % Kuyruk Anomalileri 14 %
Küçük Baş 0 % Serbest Baş 0 %
Uzun Baş 5 %
Aglünitasyon skorlaması "WHO Laboratuvar El Kitabı-2010" verilerine göre değerlendirilmiştir.
Grade-1 Her aglütinatta < 10 spermatozoa ve bir çok serbest spermatozoa
TARİH 24.12.2016
![]()
![]()
![]()
Canım benim bizzat tanıdığım çikokata kisti olan ve kendi kendine hamile kalan insanlar var. Tüp bebek merkezlerinin ağına bir kere düşersen doğal yolla gebe kalmanın imkansızlığına inandırılırsın. Ben tüp bebek denemiş ve başarısız olmuş bir arkadaşın olarak söylüyorum. Karar sizin ama tüp bebek yada değil olayı akışına bırakıp konuyu beyninde bitirirsen her türlü olumlu sonuç alırsınız. Allah yardımcınız olsun. İnşallah olacak Allahın izniyleCnm degerlerimiz morfoloji disinda benziyor bzm morfolojiz %2 . Kadin dogumcuda spermde sorun yok.gecen gun tup bebek gorusmesi yaptik bde cikolata kisti gordu blki bu sebeptr ama sperm sebep degil dedi 2 yildr gebe kalamamama. Ne oluyorda dollenmiyot yada dollenyrsa da embriyomu kalitesz bunu tup bebekte goreblrz dedi biz baslayacagz artik tup bebege. Hayrli hbr alrm ins
Cnm biz bir kere denedik negatf aldik 2 yildrda gelmiyor bebis bekleme suresini kisaltmak icin deniyecegz suan olmama ihtimali de var tabiki ama dogal yoldan olmasini beklemeye cok tahammulumz yok. Bu seferde olmazsa beklerz yine bir sure. Doktrda tup bebek icin su yorumu yapiyr ciftn nekdr cok cocuk istedgyle ilgili aslinda zmnlama diyo. Bize illa tup bebek yaptrn demediler sureci hizlandrmak icin biz baslamak istyrz kismet bakalim Rabbim nasip edeckmi ins emeklerimiz karsiligini bulurCanım benim bizzat tanıdığım çikokata kisti olan ve kendi kendine hamile kalan insanlar var. Tüp bebek merkezlerinin ağına bir kere düşersen doğal yolla gebe kalmanın imkansızlığına inandırılırsın. Ben tüp bebek denemiş ve başarısız olmuş bir arkadaşın olarak söylüyorum. Karar sizin ama tüp bebek yada değil olayı akışına bırakıp konuyu beyninde bitirirsen her türlü olumlu sonuç alırsınız. Allah yardımcınız olsun. İnşallah olacak Allahın izniyle![]()
Hangi ilaçları önerdi hoca sizeBizde iki tup denedik degerler normal dediler dedikleri hep yumurta kalitesi kotu buda degismez.tup bebek banada cok care gibi gelmiyor ama denenebilir biraz maddiyatla ilgili problem yoksa kaan hoca bizede ayni sureci soyledi.bir aydir esim ilac kullaniyo cok enteresan ama 2 yil once morfoloji 4 bu yil kaan hocanin yaptirdiklarinda 0 cikti morfoloji.
Bizde dna hasari cok canlilik az endol,trental bide impyl verdi .Hangi ilaçları önerdi hoca size