Gözünüz aydın inşallah pozitif sonuç alırsınız bizde Batuhan hoca da tüp bebek yaptırdık bekliyoruz sonucu meraklaKızlar merhaba eşim Kaan hocada mikro TESE ameliyatı oldu ve sperm bulundu çok şükür fazlasıyla şimdi tüp bebeğe geçeceğiz Allah’ın izniyle Batuhan Özmen e yönlendirdi Kaan hoca bilgisi olan ve süreç hakkında tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı?
bizde sürece yeni başladık. sonucunu merakla bekliyorum. inşallah güzel haberler verirsin:)Gözünüz aydın inşallah pozitif sonuç alırsınız bizde Batuhan hoca da tüp bebek yaptırdık bekliyoruz sonucu merakla
Canım biz Batuhan hocayla görüştük. yüz yüze çok iyi ama sonrası whatsap ile irtibat kuruluyor orada gereksiz gördüğü hiç bir soruya cevap vermiyor o biraz sinir bozucu ama ben yüz yüze görüşmeden olumlu izlenim aldım en azından işine hakim biri gibi. Kaan hoca ile irtibattalar zaten bize yumurta toplama günü eşinize tese yapacağım dedi o kadar. bizde şehir dışından gideceğimiz için mail yoluyla irtibattayız. bakalım 2 haftaya bizde inşallah tarihi kesinleştirip sürece hızlı bir giriş yapmış olacağız.Kızlar merhaba eşim Kaan hocada mikro TESE ameliyatı oldu ve sperm bulundu çok şükür fazlasıyla şimdi tüp bebeğe geçeceğiz Allah’ın izniyle Batuhan Özmen e yönlendirdi Kaan hoca bilgisi olan ve süreç hakkında tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı?
Cnm hep batuhan hocaya yonlendriyor zaten cok sevndm.sperm cikisi olmasina insalh guzel haberler alrsnz bizede hocayi.yonlendrmsdi maddiyatdan dolayi gdememsdk ama olumlu sonuc alan var kesin onami yaprtrcsksnz?Kızlar merhaba eşim Kaan hocada mikro TESE ameliyatı oldu ve sperm bulundu çok şükür fazlasıyla şimdi tüp bebeğe geçeceğiz Allah’ın izniyle Batuhan Özmen e yönlendirdi Kaan hoca bilgisi olan ve süreç hakkında tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı?
Teşekkür ederim inşallah sizde hayırlı güzel sonuçlar alırsınızGözünüz aydın inşallah pozitif sonuç alırsınız bizde Batuhan hoca da tüp bebek yaptırdık bekliyoruz sonucu merakla
Çok teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte güzel hayırlı sonuçlar alırız telefonda görüştük Batuhan hocayla büyük ihtimal ona giderizCnm hep batuhan hocaya yonlendriyor zaten cok sevndm.sperm cikisi olmasina insalh guzel haberler alrsnz bizede hocayi.yonlendrmsdi maddiyatdan dolayi gdememsdk ama olumlu sonuc alan var kesin onami yaprtrcsksnz?
Amln cnmmmm rabbim yuzumuze gulsun..bir an onceÇok teşekkür ederim canım inşallah hep birlikte güzel hayırlı sonuçlar alırız telefonda görüştük Batuhan hocayla büyük ihtimal ona gideriz
Bizde telefonla görüştük adete 3-5 gün kala gelin dedi bize bide gerekli olan testleri WhatsApp dan gönderdi asistanı bide Batuhan hocayla WhatsApp dan iletişime geçen asistanı diye biliyorum ama emin değilim inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırsınızCanım biz Batuhan hocayla görüştük. yüz yüze çok iyi ama sonrası whatsap ile irtibat kuruluyor orada gereksiz gördüğü hiç bir soruya cevap vermiyor o biraz sinir bozucu ama ben yüz yüze görüşmeden olumlu izlenim aldım en azından işine hakim biri gibi. Kaan hoca ile irtibattalar zaten bize yumurta toplama günü eşinize tese yapacağım dedi o kadar. bizde şehir dışından gideceğimiz için mail yoluyla irtibattayız. bakalım 2 haftaya bizde inşallah tarihi kesinleştirip sürece hızlı bir giriş yapmış olacağız.
Amin inşallahAmln cnmmmm rabbim yuzumuze gulsun..bir an once
Amln cnm insalhTeşekkür ederim inşallah sizde hayırlı güzel sonuçlar alırsınız
Amln cnmmm guzel telaslar bunlarBizde telefonla görüştük adete 3-5 gün kala gelin dedi bize bide gerekli olan testleri WhatsApp dan gönderdi asistanı bide Batuhan hocayla WhatsApp dan iletişime geçen asistanı diye biliyorum ama emin değilim inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırsınız
İnşallah öyle olur. Güzel haberler alalım hepimiz, bu sene umutlarımızın yeşerdiği bir yıl olsun inşallahBizde telefonla görüştük adete 3-5 gün kala gelin dedi bize bide gerekli olan testleri WhatsApp dan gönderdi asistanı bide Batuhan hocayla WhatsApp dan iletişime geçen asistanı diye biliyorum ama emin değilim inşallah hayırlı olumlu sonuçlar alırsınız
Amin inşallahİnşallah öyle olur. Güzel haberler alalım hepimiz, bu sene umutlarımızın yeşerdiği bir yıl olsun inşallah
Insalah cnm yaaaaİnşallah öyle olur. Güzel haberler alalım hepimiz, bu sene umutlarımızın yeşerdiği bir yıl olsun inşallah
Cnm oncelikle cok gecms olsn insalah kaan hoca hepimizin yuzunu guldururMerhaba..3 aydır Kaan Aydost da tedavideyiz.Doktor bizden fish testi istedi ve diploid hücre %80 çıktı haploid hücre çıkmadı henüz.eşim daha önce de 1 tese oldu ve 2 kere tüp bebek denedik dondurulmuşlarla ama negatif sonuçlandı.Bizim gibi olanlar nasıl bir yol izlendi,başarılı sonuç alan var mı ?Havuç,incir,nohut yiyor ve ısırgan çayı içiyor.Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba,Giderken sonuclrnz varsa hepsini gotürün cnmmhasar testini de götürürseniz zamandan kazanırsinx
Hepsi ayrı tabi cnm hepsini götürün szden hasar testinde ister büyük ihtimalMerhaba,
bizim şu anda hormon testimiz, kromozom testimiz ve tüp bebek için yapılan sperm analizi var.Sper hasar testi ayrı mı oluyor acaba.
maıl adresıne gelıyor cevapkaan hoca test sonuçlarını atınca cvp mail adresinemi yazıyo yoksa kendi sitesinemi bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?