Erkek İnfertilitesi Erkek infertilitesi için Kaan Aydos'la tedavide olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar başarisiz bir tup bebek denememiz oldu 2.tedavi icin 6 7 ay ara vermek istiyoruz uzun ara vermek dogrumudur yoksa arayi kisa mi tutmak gerekiyor vucut tedavide verilen hormonlara alisinca ara vermeden 2.tedaviyi uygulamak daha mi dogrudur yoksa bunun bir etkisi yokmudur.Erkek faktörlu sorunumuz benim yasim 30 esim 36 lutfen bilgilerinizi paylasin

KIZLAR ARANIZDA SPERRA DİYE VİTAMİN HAPI HERALDE KULLANAN VARMI HOCA BUNU VERMİŞ BİZE NE İŞE YARIYO ANLAMADIM

Merhaba arkadaşlar dünden beri soruyorum henüz gören olmadı. Eşimin sperm analizimde Perhiz 3 gün, Sperm sayısı 72 milyon.Miktar,Renk,Ph,Likefaksiyon,Vikozite,Aglütinasyon değeri normal aralıkta.Lökosit 1 milyon.Fakat Total Hareket %35 --- Hızlı ileri hareket %5 ,Yavaş ileri hareket%30,Yerinde hareketi%10,Hareketsizler ise %55. Morfoloji testinde ise %2 Normal değer tespit edildi. Baş anormalileri %53, diğer anormaller %45 tespit edildi. Skrotal usg de ise sol testiste 2,5 mm reflü akımı izlendi.Grade 3 varosikel tespit edildi? Ürolog normal demiş.Daha önce normal yolla geçte olsa gebe kaldım ama 7. haftada kalp durması sonucu kürtaj oldu.Morfolojinin bunda etkisi olur mu? Ameliyat şart mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Benim bildiğim morfoloji sorunu gebeliğin oluşmasını engelliyor. Gebe kaldıktan sonra düşüğe sebep olduğunu sanmıyorum. Ama daha iyi bilen arkadaşlar cevaplasın canım.

Sağol arkadaşım.Kafamız karışık şuan görünürde hız, varikosel ve morfoloji sorunumuz var.Her doktorun yorumu farklı.Kimi sorun yok diyor kimi var. Bana göre de morfoloji düşük gibi. En azından burdaki deneyimler ışık tutar belki.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Çeşit çeşit dertler var. Bizim de azosperm. Uğraşıyoruz bakalım inşallah sperm üretimi olmuştur.

Cnm bizim esimin sayisi 1 milyon altindaydi kaan hoca sperra ve art med verdi esimn sayisi 10 milyon.oldu sayi skintnz varsa bak istersen
Merhaba benim eşimin de sperm sayısı cok düşük sperm sayisi düşükken morfoloji bakilabilmismiydi size .

arkadaşlar kaan aydosa gitmeden mesaj gönderebiliyor myuz.daha önce muayene olmadık sonuclarimizi kendisine gonderebilsek cevabına göre gidelim diyoruz .izmirdeyiz.

arkadaşlar kaan aydosa gitmeden mesaj gönderebiliyor myuz.daha önce muayene olmadık sonuclarimizi kendisine gonderebilsek cevabına göre gidelim diyoruz .izmirdeyiz.
cevaplari gonderin canm yazıyor kendisi bız gondermsdk 1 ay snra yazmsdı

cnm hic bilmıyorum ama egitm arastrmada vermsdk bikere 1 miyondu sayı ozaman morfolojı dıye altda yazıyordu
İki kere test yaptirdik ikisinde de sayi yetersiz diye bakilmadi.ondan kafam karisti.tesekkur ederim.

KIZLAR ARANIZDA SPERRA DİYE VİTAMİN HAPI HERALDE KULLANAN VARMI HOCA BUNU VERMİŞ BİZE NE İŞE YARIYO ANLAMADIM
super bi ilac esım kulandı sayı 1 mılyon altydı 10 mılyon oldu duzenlı kulanın faydasını görceksinizzzzz cnmmm

cnm gecms olsun oncelkle ınsalah guzel haberler alırsn bende ilkini gecen hazrnda yaptrdm esim 1 yıl tedavi ğördüüü dun basldk 2nci tedavıye bence rahimin dnlenmesi cok iyi oluyor hormon igneleri aldgmz icin bzde dun basldk ınsalah sonucu paylascam szlerle icini ferah tut cnmmm

canm oncelkle duzgun bi labatuvara gtmenz duzen labatuvarı cok iyi bu konudaa

yok aramadım düzeni duymustum.izmirde yaşıyoruz ve şu ara Ankara ya gitmemiz mümkün değil belki yaza izin zamaninda.izmir de nerde yaptirabilirim ki netten bi bakayim duzen izmir diye

Canım yeni sisteme geçildi. Sadece hastaları mesaj gönderebiliyor. Ama durumunuzu anlatmak ve bilgi almak için sekreteri arayıp konuşun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…